ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΥΣ

Έγραψε ο Πιπεράτος

"ΨΩΜΊ ΠΑΙΔΕΊΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"..."Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ"..."ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ - ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ" και άλλα τέτοια χαριτωμένα ακούμε συχνά πυκνά από το λαό στις διαδηλώσεις.

Που σημαίνει,πως αν κάποιος πολιτικός τα δώσει αυτά στο λαό,τότε μπορεί ελεύθερα και χωρίς
αντιδράσεις,να παραδώσει τη χώρα στους διεθνείς τραπεζίτες,με την ησυχία του.

Και εξηγώ.

Κάποτε στη Δημοκρατία της Αθήνας μαζεύονταν οι Αθηναίοι στην Αγορά,μαλώνανε και τελικά έπαιρναν αποφάσεις δια της ψήφου.Σήμερα οι Έλληνες,ιδέα δεν έχουν τι συμβαίνει γύρω τους,κι όμως καλούνται να ψηφίσουν για το μέλλον της χώρας τους.Το κακό είναι,πως σήμερα,ως χώρα,οι Έλληνες - και όχι μόνο- θεωρούν την οικία τους και το στομάχι τους. Όποιος πολιτικός τάξει πως το στομάχι δεν θα είναι άδειο,κέρδισε τις εκλογές και κάνει ότι γουστάρει στη χώρα...

Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια,ως και σήμερα,όλοι έστω και υποσυνείδητα,ξέρουν πως οι ηγέτες της Ελλάδας είναι "φυτευτοί" από τις ξένες δυνάμεις που υποβοήθησαν για την απελευθέρωση των Ελλήνων.Αυτοί οι ξένοι,που ήταν τραπεζίτες καλυμένοι με τον μανδύα κάποιου κράτους π.χ. Αγγλία,απέκτησαν με το χρυσάφι τους αλλά και με τα όπλα-για να μην ξεχνιόμαστε- δικαιώματα στη χώρα.Τα "δικαιώματα" αυτά βασιλεύουν ως και τώρα που μιλάμε.
Κανείς Έλληνας πολιτικός,δεν έκανε αυτό που πραγματικά έλεγε η καρδιά του,αλλά και η κοινή λογική.
Πάντα,κάθε που η πολιτική του ξέφευγε από τα συμφέροντα των αφεντικών του,εξαφανιζόταν από τον πολιτικό χάρτη,ως που να "βάλει μυαλό".Ήταν δύσκολο να ξεφύγει κάποιος ηγέτης από τα όρια που έθεταν οι "ξένοι σύμαχοι",γιατί τα ρημάδια τα τοκοχρεολύσια,που έπρεπε η χώρα να πληρώνει στους δανειστές-νταβατζήδες,,την καθιστούσαν υπόδουλη στα συμφέροντα αυτών.

Αν σας φαίνονται όλα αυτά μακρινά και "τρελά",θα σας παραπέμψω στο μυστήριο έγγραφο που έχει την υπογραφή του Ανδρέα Παπανδρέου.Ένα έγγραφο τράπεζας του Ροκφέλερ,που χρηματοδότησε το ΠΑΣΟΚ...Χρηματοδότησε είπα...?Γέννησε θα έπρεπε να πω...(...Καημένε Έλληνα Σοσιαλιστή που νόμιζες ότι έκανες κίνημα.)

Όλοι αυτοί που έτρεξαν εχθές να εκλέξουν τον Βενιζέλο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ,τα γνωρίζουν αυτά?
Όλοι αυτοί που τρέχουν πίσω από Σαμαράδες,Τσίπρες και Αλέκες,έχουν αίσθηση του τι γίνεται πραγματικά?...Δε νομίζω.

Για ποιά Δημοκρατία μιλάμε,όταν καλεί κάποιος έναν ανίδεο να αποφασίσει?Την κοινωνία κοροιδεύει και μόνον.Βάζουν τα κανάλια να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο με κάθε λογής άχρηστη είδηση,που μολύνει την αλήθεια,καθιστόντας τον Λαό έρμαιο σε λόγια πλάνα και κούφια.

Ο Έλληνας που θα πρέπει σήμερα να ψηφίζει,είναι ο Έλληνας που δεν θα απαιτεί απλά και μόνον αοριστολογίες τύπου "ΔΩΣΤΕ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΛΑΟ" αλλά αυτός που θα απαιτεί να γίνει επανέλεγχος του χρέους...
Αυτό είναι το εργαλείο των λαμογιών για να διατηρούν την Ελλάδα "Ψωροκώσταινα"...Όλα τα λεφτά σου κορόιδο Έλληνα,φεύγουν από τη χώρα και οι "φυτευτοί" ηγέτες σου δεν σου το λένε...Σου το αποκρύπτουν λέγοντας σου πως η λιτότητα είναι αυτή που θα ...σώσει τη χώρα.
Σε κοροιδεύουν βάζοντας σε να πληρώνεις τόκους πολλάπλάσιους από το κεφάλαιο που έχεις δανειστεί,ενώ όλα αυτά τα λεφτά,θα πρεπε να σε κάνουν άρχοντα...!!!Ένα δανείστηκες,χίλια πληρώνεις...Κορόιδο...Έ κορόιδο.

Ο Έλληνας που θα πρέπει να ψηφίζει,είναι αυτός που θα απαιτήσει να γίνει η εκμετάλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας,από εμάς και όχι να τον ξεπουλήσουμε σε ξένες πολυεθνικές.Γιατί ρε βλάκα Έλληνα να πουλήσεις το σίδερο που έχει η γη σου στους ξένους με το κιλό...?Γιατί να σου φάνε το ουράνιο που έχεις κάτω από τα πόδια σου?
Δε θα ήταν λογικό να θέλεις να φτιάξεις εσύ το σίδερο αυτό κατσαβίδι και μηχανήματα?Δε χρειάζεται και θεϊκή τεχνολογία που να πάρει ο διάολος...Απαίτησε το επιτέλους!!

Για τα πετρέλαια δεν το συζητώ καν...Εδώ είναι το "χοντρό δούλεμα"...
Δεκαετείες τώρα κάνουν οι "ηγέτες" μας τουμπεκί ψιλοκομμένο,τρέμοντας τα διεθνή αφεντικά τους,μην τυχόν και τους πάρουν την καρέκλα που τους έδωσαν.
Μέχρι εχθές,μας έλεγαν πως πετρέλαια δεν υπάρχουν,και τώρα έχει πέσει όλος ο πλανήτης εδώ για να τα βγάλει...
Μη χαίρεσαι όμως Έλληνα...Υποθηκευμένα είναι...Το υπέγραψε ο Βενιζέλος στη ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που ψήφισες εχθές,και ο Σαμαράς που θα τρέξεις να ψηφίσεις μεθαύριο...Θεέ μου...Πόσο βλάκας είσαι...Το κορόιδο των κορόιδων...ω κορόιδο!!

Για να σου αποδείξω πόσο βλάκας και κορόιδο είσαι,θα σου πω πως,ο Κουβεϊτιανός,ζει πλουσιοπάροχα,με ένα μέρος ΜΟΝΟ από τα κέρδη των πετρελαίων του....Ούτε μαϊντανός δε φυτρώνει στον τόπο του...Ακόμη και το νερό που πίνει το χρυσοπληρώνει...Και συ που τα χεις όλα μα όλα,κάθεσε και ασχολείσε για το αν θα μειωθεί ο μισθός σου κανένα εκατοστάρικο...Μόνο αν απαιτήσεις θα δεις Θεού πρόσωπο...Να είσαι σίγουρος πως θα εισακουστείς...Κανείς Λαμόγιος δε θέλει να τα βάζει με ξύπνιους...Οι κοιμισμένοι είναι οι καλοί "πελάτες" των λαμογιών...

Δεν θα θελα να μακρυγορήσω άλλο και θα πω πως, συζητήσεις του τύπου όχι στο ευρώ, ή ναι στο ευρώ,έχουν ως αποτέλεσμα να σε μπερδεύουν και να σε αποπροσανατολίζουν...Ζεις σε μέρος θεικό που όλα αυτά είναι λεπτομέρειες...Αλλού είναι το πρόβλημά σου....

...Αν θέλεις να σώσεις τη χώρα σου και να την ελευθερώσεις,θα πρέπει να διώξεις όλους αυτούς που σε μπερδεύουν...Να διώξεις τα τζάκια που σου έχουν "κατσικωθεί" και σου βρωμίζουν τον τόπο.
Είναι σαν να σφουγκαρίζεις όλη μέρα,και να μπαίνει κάποιος κάθε πέντε λεπτά μέσα στο σπίτι σου με τίς λάσπες και να σου το λερώνει...Όσο και να σφουγκαρίζεις καημένε μου,μια ζωή λερωμένο θα ναι το σπίτι σου...

Πιπεράτος

 Δείτε παρακάτω μια ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη Δημοκρατία σήμερα.



 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μίας νέας επιστημονικής μελέτης, η οποία διενεργήθηκε από πολύ σοβαρούς αναλυτές, η Δημοκρατία είναι αδύνατον να λειτουργήσει για μεγάλες χρονικές περιόδους – επειδή η πλειοψηφία των Πολιτών δεν διαθέτει την αντικειμενική ενημέρωση και το απαιτούμενο επίπεδο (IQ), για να μπορεί να επιλέξει το σωστό υποψήφιο για το καλό της χώρας της, στις εκάστοτε εκλογές (η χθεσινή εκδήλωση, όπου χιλιάδες πολίτες έσπευσαν να ψηφίσουν το μοναδικό υποψήφιο ενός κόμματος, οι «εκλογές» δηλαδή χωρίς εναλλακτικές προτάσεις, οι οποίες παράλληλα εγκρίνουν τη μέχρι σήμερα πορεία της χώρας, παρά το ότι οδήγησαν στη χρεοκοπία της, είναι ίσως αρκετή για να τεκμηριώσει την επιστημονική μελέτη).

Κατά τους συντάκτες της έρευνας, οι πραγματικά ικανοί υποψήφιοι, οι οποίοι διακρίνονται για την ορθότητα και ρεαλιστικότητα των ιδεών τους, δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα να εκλεγούν – επειδή το μεγαλύτερο μέρος των εκλογέων δεν έχει τις πνευματικές ικανότητες, οι οποίες απαιτούνται για να αναγνωρίσουν μία καλή ιδέα ως τέτοια, πόσο μάλλον να την κατανοήσουν.

Στα πλαίσια των φόβων για μαζικές χρεοκοπίες κρατών, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν αιματηρές εξεγέρσεις σε πολλές δυτικές Δημοκρατίες, επειδή δεν θα έχουν τη δυνατότητα πια να εξασφαλίσουν τη συνέχεια του κοινωνικού κράτους προνοίας, εργάζονται αρκετοί πολιτικοί επιστήμονες, καθώς επίσης οικονομολόγοι, για τη δημιουργία ενός νέου δημοκρατικού μοντέλου – το οποίο να είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες συνθήκες.

Ας μην ξεχνάμε δε ότι, ήδη από τη δεκαετία του 1970 ο οικονομολόγος F.A. von Hayek είχε απαιτήσει να εκλέγουν και να εκλέγονται μόνο όλοι όσοι πληρώνουν τους φόρους και τις κρατήσεις τους. Όπως είχε τονίσει, «Όποιος ζει από το κράτος πρόνοιας, είναι αδύνατον από την πλευρά του να ενδιαφέρεται πραγματικά για το κοινό καλό (κατ’ επέκταση, όποιος ζει από κάποιο κόμμα, είναι αδύνατο να ενδιαφέρεται για το καλό του συνόλου). Αντίθετα, ο σκοπός του είναι να μεγεθύνει όλα όσα προσφέρονται δωρεάν από το κοινωνικό κράτος (ή από το κόμμα του) – έως τη στιγμή που θα ακολουθήσει το οικονομικό κραχ».
Από  http://www.facebook.com/viliardos

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: