ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

Tζουμάκας: Πρωτοφανής και εκτεταμένη νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα...

Λάθος είναι τα νούμερα που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ για τα αποτελέσματα στο 25% των εκλογικών τμημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΚΑΠ στο 25% των εκλογικών τμημάτων ψήφισαν... 49.742 άτομα και ο Ευ.Βενιζέλος έλαβε 48.142. Ωστόσο αν προστεθούν τα λευκά που φτάνουν τα 1.206 οι συνολικές ψήφοι είναι τις 49.348. Άρα έχουν προστεθεί 394 ψήφοι.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) η συμμετοχή στην εκλογή της νέας ηγεσίας θα ξεπεράσει τις 200.000. Παράλληλα, σημειώνεται ότι υπάρχει αυξητική τάση που δεν αποκλείεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.

Η επόμενη ανακοίνωση από την ΕΚΑΠ θα εκδοθεί με την εισαγωγή στο σύστημα του 50% των ψηφοδελτίων.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Τζουμάκας σε δήλωση του έκανε λόγο για «διάτρητο» χαρακτήρα της σημερινής ψηφοφορίας και «πρωτοφανή και εκτεταμένη νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα». (Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Στ.Τζουμάκα)

Στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης ψήφισαν 14.010 άτομα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 13.770 ψήφους και βρέθηκαν 191 λευκά και 49 άκυρα ψηφοδέλτια.

Στη Β' περιφέρεια Θεσσαλονίκης ψήφισαν 7.575 άτομα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 7.487 και βρέθηκαν 69 λευκά και 19 άκυρα ψηφοδέλτια.

Και στις δύο περιφέρειες συνολικά ψήφισαν 21.497. Στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007 στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης είχαν ψηφίσει 65.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Ακριβώς 40 λεπτά αφού έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε το πρώτο αποτέλεσμα. Η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης έδωσε στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα στην Κάλυμνο όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 298 ψήφους. Συνολικά ψήφισαν 304 άτομα και υπήρξαν 4 λευκά και 2 άκυρα.

Το πρώτο αποτέλεσμα στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

real.gr




ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος έλαβε 200.000 ψήφους. Στις " εκλογές" του ΠΑΣΟΚ μπορεί να συμμετέχει ο καθένας . Δηλαδή όλο το εκλογικό σώμα που είναι κοντά 10.000.000 Όποιος ήθελε το παιδί για αρχηγό, πήγε και ψήφησε. Οποίος δεν τον ήθελε δεν πήγε. Τι σημαίνει αυτό ; Ότι πάνω από 9.000.000 ψηφοφόρους δεν τον θέλουν !

Πιπεράτος είπε...

Κι αυτοί που τον ψήφισαν δεν τον θέλουν έχω την αίσθηση...Απλά φοβούνται μη χάσουν τη θέση τους στο δημόσιο...

Ανώνυμος είπε...

ελα καλε!!! το πασοκ δε ξερει απο νοθειες. οσο για τον καταγγελοντα κ Τζουμακα αυτο τον πειραξε? εδω βουλιαξαν τη χωρα κ σκοτωνουν τους ιθαγενεις κ δεν το κατηγγειλε τοσα χρονια αλλα για τη νοθεια καταγγελει! πως θα σωθουμε απο σας; μακαρι να υπηρχε ο εξωστρακισμος για να ξεκουμπιζοσασταν ολοι απο δω. ανθρωπακια....

Πιπεράτος είπε...

Συμφωνώ φίλε μου.Απλά η ομολογία αυτή,δείχνει ακόμη περισσότερο την "μοσχαροποίηση" των Ελλήνων