ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...?

Γράφει η φίλη από το facebook Nicole Nickita

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Σε σημερινή μου επίσκεψη στο νοσοκομείο METROPOLITAN στο Νέο Φάληρο είδα πολλούς Λίβυους, το νοσοκομείο ήταν γεμάτο, που έκαναν εξετάσεις και μετά τους μετέφεραν με πουλμανάκι.

Σε ερώτηση που έκανα τι είναι όλοι αυτοί και γιατί
είναι εκεί μου απάντησαν ότι είναι τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στην Ελλάδα, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και μετά την ανάρρωσή τους διαμένουν στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν.

Σε όλα αυτά δεν θα είχα καμιά αντίρρηση αν ήταν άλλες εποχές. Και βέβαια δεν είμαι ρατσίστρια και βέβαια πιστεύω πως πρέπει να βοηθάμε και να φιλοξενούμε τους έχοντας ανάγκη.... ΄Όμως, εν μέσω κρίσης!!!!

Τη στιγμή που χιλιάδες συμπατριώτες μας δεν έχουν να πληρώσουν γιατρό και να αγοράσουν τα φάρμακά τους???? ΄Ηταν δηλαδή ανάγκη να νοσηλεύονται σε ένα από τα ακριβότερα νοσοκομεία της Ελλάδας???? Τα δημόσια νοσοκομεία είναι μόνο για τον ΄Ελληνα φορολογούμενο που έχει πληρώσει μια ζωή εισφορές??? Οι ΄Ελληνες να πεθαίνουμε σε ράντζα στα δημόσια νοσοκομεία??? Οι ΄Ελληνες να ζουν σε σπηλιές στου Φιλοπάππου και σε χαρτόκουτα στο κέντρο της Αθήνας και να ζητιανεύουν για ένα πιάτο φαγητό και να φιλοξενούμε τους Λίβυους τραυματίες σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο????

Μήπως αυτό είναι κάτι παραπάνω από υπερβολή? Μήπως αυτοί που πήραν τις αποφάσεις είναι ρατσιστές κατά του Ελληνικού Λαού???????


http://www.facebook.com/profile.php?id=1330117308

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα ανακαλυψε την Αμερικη; Και τι παει να πει "σε αλλους καιρους δε θα πειραζε" ; Δηλαδη αν ημασταν 3-4 χρονια πισω που δεν ειχε ξεσπασει ακομα η κριση θα ηταν σωστο να πληρωνει το ελληνικο κρατος τη νοσηλεια και τα ξενοδοχεια των ξενων τη στιγμη που και τοτε υπηρχαν ελληνες που δεν ειχαν να πανε σε γιατρο, να παρουν φαρμακα, να φανε κλπ. Αλλωστε ειδικα οι παρανομοι (δεν ξερω τι ειναι οι συγκεκριμενοι) στα δημοσια νοσοκομεια κανουν ολες τις εξετασεις και δεν πληρωνουν τιποτα! Αν εισαι ελληνας.. τι ταμειο εχεις ειπαμε; γιατι δεν τα δικαιολογει ολα!

Πιπεράτος είπε...

Προφανώς εννοεί πως είναι τραυματίες πολέμου,και λογικό θα ήταν να τους περιθάλψουμε εφ' όσον είχαμε τη δυνατοτητα.
Οι συγκεκριμένοι δεν ήταν λαθρομετανάστες αλλα Λιβυοι τραυματίες πολέμου

Ανώνυμος είπε...

Κοιταξε εμενα και παλι μου φαινεται καπως.. το να φιλοξενουνται σε ξενοδοχεια και να νοσηλευονται σε ιδιωτικα νοσοκομεια τη στιγμη που το κρατος εχει φτυσει στην κυριολεξια ανθρωπους που στα νιατα τους πολεμησαν γι αυτη τη χωρα. Γυρισαν χωρις χερια, χωρις ποδια, με ψυχολογικα και τους πετσοκοβουν τωρα τις συνταξεις τους.. και για το αναπηρικο πρεπει να περασουν ενα σωρο επιτροπες. Αν ειχαν αποκαταστησει αυτους τους ανθρωπους δε θα ειχα αντιρρηση.

Πιπεράτος είπε...

Δικαιολογημένος ο συλλογισμός σου,μετά απ' όλα αυτά που ζήσαμε τα δύο τελευταία χρόνια,μα όταν μιλάμε για τραυματίες πολέμου είναι διαφορετική περίπτωση πιστεύω...
Επειδή κάποιοι κυβερνώντες είναι κωλόπαιδα και μας πουλάνε,δεν θα αλλάξουμε εμείς τα ήθη μας...Δε νομίζεις?