ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!


Οι χομπίστες θα μας σώσουν; Πως αλλιώς να
σχολιάσει κανείς τις δηλώσεις του κυβερνήτη Χορστ Ράιχενμπαχ σε γερμανική εφημερίδα πως χόμπι του είναι να λύνει προβλήματα και κάπως έτσι αντιμετωπίζει και την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα ;


Σαν… Μπανανία, φαίνεται ότι...αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί την φτωχή χώρα μας και αυτό είναι κάτι που παρά το όποιο φκιασίδωμα δεν κρύβεται. Μιλώντας στην Stuttgarter Nachrichten, ο κ. Ράιχενμπαχ εμφανίζεται ως ο ευρωπαίος απεσταλμένος που βοηθάει από το περασμένο φθινόπωρο τους απειλούμενους από χρεοκοπία Ελληνες να φέρουν σε τάξη τη Δημόσια Διοίκηση και το φορολογικό τους σύστημα. Φυσικά, δεν διευκρινίζει ποια βοήθεια και πάνω σε τι, έχει ακριβώς προσφέρει, ενώ ούτε λόγος για το εάν και που καλυτέρεψε έστω κατά ελάχιστο η ζωή των Ελλήνων.

Ο… χομπίστας τεχνοκράτης
Το πλέον εξωφρενικό, ωστόσο, με τις δηλώσεις του Γερμανού… σωτήρα της Ελλάδας είναι η φράση του: Χόμπι μου είναι να λύνω προβλήματα , συμπληρώνει πως στην χώρα μας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ώστε να μπορεί να ασκήσει αυτό το χόμπι με ευχαρίστηση . Η κυνική ομολογία του Χορστ Ράιχνεμπαχ, δεν σταματάει όμως εδώ καθώς ξεκαθαρίζει ότι οι υπουργοί δεν του προέβαλαν καμία αντίσταση σε αυτά που απαίτησε: Κατά τις συναντήσεις μου με ελληνικές Αρχές και υπουργούς η ατμόσφαιρα ήταν πάντοτε πολιτισμένη και δεν εισέπραξα ποτέ αρνητική διάθεση .
Τέλος, ο γκαουλάιτερ της Ανγκελα Μέρκελ είπε και μια μεγάλη αλήθεια, που η κυβέρνηση της χώρας αποκρύπτει: Η Ελλάδα δεν θα είναι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μία "κανονική" χώρα της Ευρωζώνης , στέλνοντας ένα μήνυμα… απαισιοδοξίας!

Κατά τ άλλα, ο Γιώργος Παπανδρέου και τώρα ο Λουκάς Παπαδήμος σώζουν τη χώρα…


http://exofitsio.blogspot.com/2012/01/blog-post_2908.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: