ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!

Και πάνω που οι Έλληνες σκέφτονται να επιστρέψουν στην ύπαιθρο,η "κυβέρνηση"(*) ετοιμάζει τη φορολόγηση των μικρών αγροτών...Αυτό παιδιά δεν είναι κρίση...Πόλεμος είναι.

Φόρος ακινήτων και στα αγροτεμάχια με βάση την αντικειμενική αξία τους.
– Σχεδιάζεται νέο σύστημα είσπραξης και απόδοσης ΦΠΑ
Tο υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει έκτακτη εισφορά «μόνιμου χαρακτήρα» παρόμοια με αυτή που
εφαρμόζεται σήμερα στα κτίσματα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η εισήγηση θα τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων για τη διαμόρφωση του Εθνικού Φορολογικού Συστήματος. Ο συλλογισμός των ιθυνόντων του υπουργείου Οικονομικών δεν διαφοροποιείται πολύ από αυτόν που χρησιμοποιήθηκε για την εφαρμογή της έκτακτης εισφοράς στα υπόλοιπα ακίνητα. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι το κράτος δεν εισπράττει τίποτα από αγροτεμάχια ορισμένα από τα οποία βρίσκονται στο Κολωνάκι, τη Φιλοθέη ή τη Μύκονο, όταν αυτά μάλιστα αξίζουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Υπό το πρίσμα αυτό η ηγεσία του υπουργείου σχεδιάζει τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων με βάση την αντικειμενική αξία που έχουν. Την ίδια στιγμή στο τραπέζι του διαλόγου εισέρχεται και ο τρόπος απόδοσης του ΦΠΑ από τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Εξετάζεται η δημιουργία ενός νέου συστήματος είσπραξης και απόδοσης ΦΠΑ, μέσω ειδικών τραπεζικών λογαριασμών ΦΠΑ για κάθε επιχειρηματία και ελεύθερο επαγγελματία.

 (*) Κυβέρνηση είναι μια ομάδα ανθρώπων που ως ρόλο έχει τον συγχρονισμό της κοινωνίας,για την εύρυθμη λειτουργεία αυτής.Αυτοί οι τύποι,αποδεδειγμένα πια,πράττουν ακριβώς το αντίθετο.Οπότε δεν είναι κυβέρνηση αλλά κάτι άλλο.Το τι είναι,είναι απροσδιόριστο...Θα μπορούσαν να ονομαστούν και εχθροί της χώρας,μιας και αν βρίσκονταν στην θέση τους εχθροί όπως τους ξέρουμε,τα ίδια πάνω κάτω θα έπρατταν...Οι Οθωμανοι π.χ. αυτά έκαναν και επαναστατήσαμε....Θα μπορούσαν ακόμη να ονομαστούν και Κόζα Νόστρα,μιας και η εν λόγω οργάνωση,σκοπό ε΄χει,να τα παίρνει από παντού...

Πιπεράτος

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελα.. ολοι μαζι παρεα θα σπρωξουμε το σκαμνακι! Και δημοσιοι και ιδιωτικοι και αυτοαπασχολουμενοι και αγροτες και ανεργοι.. ολοι μαζι! Καντε κι αλλα βρωμιαρηδες.. καντε κι αλλα.. και θα ερθει η στιγμη που θα θερισετε ανεμοστροβιλους!

Πιπεράτος είπε...

Όταν περάσει η επήρεια της "μαστούρας" που μας διακατέχει όμως...Προς το παρόν,κοιμόμαστε όρθιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΠΕΡΑΤΕ.ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ