ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ...ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Πλέον μας δείχνουν φανερά,πως δεν μας υπολογίζουν καθόλου...

Ότι θέλουν κάνουν τα λαμόγια στις πλάτες μας ώστε να εδραιώσουν τη χούντα τους στις ζωές μας.Θεωρούν πως η τηλεοπτική ύπνωση,έχει αρχίσει να επιδρά,και ξεκινούν με τον πιο
"άγαρπο" τρόπο,να ζυγώνουν το νυστέρι τους στη σάρκα μας...Η εγχείρηση ξεκίνησε μιας και η προεγχειρητική περίοδος είχε σπασμωδικές αντιδράσεις που δεν απέτρεψαν την εξέλιξη των σχεδίων τους.Καμία διαφορά δεν έχουν τα λαμόγια αυτά,από επίορκους γιατρούς,που φορτώνουν τον οργανισμό σου με αχρείαστα και ακριβά φάρμακα,ώστε να παίρνουν μίζες από φαρμακευτικές εταιρείες...Ένα και το αυτό.
Αν έστω και αυτή τη στιγμή της νάρκωσης που μας διακατέχει,δεν ξυπνήσουμε να χαστουκίσουμε τους επίορκους τρελογιατρούς,διώχνοντας τους πάνω από το σώμα μας και από τις ζωές μας,τότε το αποτέλεσμα της εγχείρησης θα είναι η μεταμόρφωσή μας σε ζόμπι...
Καντε κάτι Έλληνες έστω και τώρα γιατί τη "βάψαμε"...

Το τι θα είναι αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή...Σημασία έχει να ΦΥΓΟΥΝ όλοι αυτοί από τις ζωές μας που μας έφεραν τεχνιέντως ως εδώ...Σίγουρα θα ναι δύσκολη η μετέπειτα περίοδος,μα θα τη βρούμε την άκρη στην πορεία.Άλλωστε το ρητό " από τη ζημία κέρδος μην ψάχνεις" είναι σοφό...Και αυτοί οι τύποι που κανονίζουν την παράδοση μας,ζημία είναι...ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ !!!!

Πιπεράτος
http://kayteri-piperia.blogspot.com/2012/01/blog-post_28.html

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ
ΔΕΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχω βαρεθει να βλεπω δημοσκοπησεις που δειχνουν πως σχεδον οι μισοι ελληνες θα ψηφιζαν κομμα μνημονιακο.. εχω βαρεθει ν ακουω μερικους ξερολες που μας λενε οτι "η ζωη μας δε θα επηρεαστει ιδιαιτερα" (και αληθεια να ηταν ρε μ@@@@@ κομματοσκυλο θα επηρεαστει ιδιαιτερα η Ελλαδα! Αν σημαινει κατι για σενα αυτο το ονομα!), οτι "πρεπει να ερθουν οι ξενοι γιατι θα βαλουν να πληρωσουν αυτοι που πρεπει κι οχι εγω που.. ημουν τιμιος μια ζωη" (γι αυτο ζωον μου σου φερανε τον επιτροπο: να διασφαλισουν οτι ολα τα εσοδα θα πηγαινουν για το χρεος και με τα ψιχουλακια νομιζεις οτι θα σ αφησουν να ζησεις!). Η μονη λυση ειναι ξεσηκωμος, να παρει ο καθενας απο ενα οπλο και σε ανυποπτο χρονο να παμε οπως οι τρελοι στα σχολεια της αμερικηης: αρχιζεις και πυροβολεις μεσα στη βουλη κι οποιον πουλημενο παρει ο χαρος... εκει μας φτασανε.. να εχουμε χυσει τοσο αιμα γι αυτη τη χωρα και αυτη τη φορα να πρεπει να ξαναχυσουμε για να την προστατευσουμε απο τους ιδιους μας τους ηγετες! Και οι μπραβοι των ματ για ακομη μια φορα να δικαιολογουν το μισθο τους, ελληνας εναντιον ελληνα! Αντι να πονεσουν κι αυτοι τη χωρα τους να σου ριχνουν χημικα και να σε σπανε στο ξυλο προστατευοντας τους προδοτες!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί Πιπεράτε μας δεν είναι απλά τρελογιατροί,είναι βρυκόλακες.Επανάσταση ΤΩΡΑΑΑΑ

Χρήστος Γ. είπε...

Καλησπέρα, καλά είσαι;