ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : "ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" (!!!)

 Έγγραφα "φωτιά" Καμμένου για Βενιζέλο

Μετά τις συνεχείς κόντρες του με την οικογένεια Παπανδρέου, μέσω Facebook και τη δημοσίευση εγγράφων για τον Αντρίκο Παπανδρέου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος ξαναχτυπά.

Ο κ. Καμένος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook, "έχετε ήδη υπογράψει στο Αγγλικό δίκαιο", αναφερόμενος στις συμφωνίες για τα νέα ομόλογα που θα εκδοθούν, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για το "κούρεμα".
Ρωτώντας χαρακτηριστικά "ποιους δουλεύετε" δημοσιεύει έγγραφα για να αποδείξει τα λεγόμενά του ένα από τα οποία φέρει την υπογραφή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης
Ακολουθούν τα έγγραφα που δημοσίευσε ο κ. Καμμένος.


Καμμένος: "Κυβέρνηση δοσίλογων"
Άστραψε και βρόντηξε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Κανάλι 1" έκανε λόγο για "κυβέρνηση δοσίλογων".
"Δεν είναι κυβέρνηση αυτή, είναι κυβέρνηση παράδοσης της χώρας, κυβέρνηση των δοσίλογων" είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα χαρακτήρισε το Σαββατοκύριακο που έρχεται ως "Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαρθολομαίου" υποστηρίζοντας ότι τα κόμματα της συγκυβέρνησης θα επιδιώξουν προσφυγή στις κάλπες.
"Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ακριβώς το 48ωρο που έρχεται διότι από ότι φαίνεται είναι το 48ωρο και το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαρθολομαίου. Βλέπω ετοιμάζονται να παραδώσουν τα πάντα εντός 48ώρου" δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
Μάλιστα προειδοποίησε τους βουλευτές των κομμάτων ότι σε περίπτωση που υπερψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση θα είναι υπεύθυνοι για εσχάτη προδοσία.
"Αν αποφασίσουν οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων να εκδώσουν τη χώρα μας, τις γυναίκες και τις μητέρες μας θα τους το επιτρέψουμε; Δεν έχουν τέτοια δικαιοδοσία στον Ελληνικό Λαό"  είπε γλαφυρά ο κ. Καμμένος.

 http://news247.gr/ellada/politiki/eggrafa_fwtia_kammenoy_gia_venizelo.1593615.html

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ