ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ "ΟΥΣΤ"

Η Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη δεν έγινε όπως άλλες χρονιές, για λόγους υγείας των αυτιών του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Ο Πρόεδρος αισθάνθηκε μια αδιαθεσία στα αυτιά και αντί για μπράβο και χειροκροτήματα, άκουγε "ΟΥΣΤ" από κάθε πλευρά του ορίζοντα...Η αδιαθεσία επεκτάθηκε και στην όραση του,μιας
και αντί για ανεμίζοντα σημαιάκια,έβλεπε αυγά να αιωρούνται εδώ και κει,όπως και πανώ που έγραφαν κάτι ακαταλαβίστικα αιτήματα διαφόρων περίεργων...
Μετά απ αυτά,θεωρήθηκε αναγκαία η αποχώρηση του από την παρέλαση και αυτή δεν έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, για πρώτη φορά στα χρονικά!!

Η γνώμη μας είναι πως αντί για Ωτολαρυγγολόγος,θα πρέπει να τον δει και ψυχίατρος,διότι μόνο ένας ψυχασθενής θα περίμενε να δει και να ακούσει κάτι άλλο από αυτά που είδε και άκουσε ο Πρόεδρος...

Η παρέλαση πάντως δεν ματαιώθηκε και έγινε όπως έγινε τέλος πάντων,μιας και ώς γνωστόν,για να πορευθεί ένα έθνος έιτε στην Παρέλαση,είτε και στην ιστορία ακόμη,δεν χρειάζεται ανίκανους,άνήμπορους και ασθενείς που μόνο εμπόδια και δυστυχία σκορπούν.

Μετά απ όλη αυτή την εξέλιξη,προτείνω να τους διώξουμε και από τα υπόλοιπα πόστα που κατέχουν,μήπως και έρθει κανένας άξιος που να είναι σε θέση να παρακολουθήσει και μια παρέλαση βρε αδερφέ...

Πιπεράτος

5 σχόλια:

tsouknida είπε...

Φωνή λαού, οργή θεού.
Και όπως είπε ο Μ.Γλέζος (ένας από αυτούς που δικαιούνται να μιλάνε στην σημερινή επέτειο) στην δήλωση που έκανε ΄΄Αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου΄΄.
Και μην ακούτε τα παπαγαλάκια των μ.μ.ε.
ΔΕΝ ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ...ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ.

Πιπεράτος είπε...

Σαφεστατα!!..Αυτοί αμαυρώνουν με την παρουσία τους και τις πολιτικές τους!

ola de palabras... είπε...

Με όλο τον σεβασμό προς τους θεσμούς θέλω να πω πως λυπάμαι, αλλά δεν πιστεύω ότι εθίχθη από τα ΟΥΣΤ ο δανειοδότης της ροζ βίλας της Μιμής. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

zoyzoy είπε...

Αλλού νυχτωμένοι είναι όλοι τους εφ'οσον δεν γνώριζαν τι θ'αντιμετωπίσουν στις παρελάσεις.
Ενώ τα "γατόνια" μας πρόλαβαν να ματαιώσουν την δική μας αλλά την "πάτησαν" απέδειξε ο λαός μας ότι σέβεται πολύ περισσότερο τους ήρωες τους απ'αυτούς τους καραγκιόζηδες.

Καλό 3ήμερο!

Πιπεράτος είπε...

Αθηνα και Ζουζού.

Δεν μας υπολογιζουν καν...Γραμμένους μας εχουν...Ουτε από ουστ,ούτε από αυγα καταλαβαίνουν,,,Πρέπει να ξεμπερδεψουμε το συντομότερο.

Καλό 3ημερο!