ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΑ ΜΑΘΗΤΗ ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γειά στο χεράκι σου! Εύγε νέε μου !!
Η παρέλαση στη Λάρισα εξελισσόταν ήρεμα ώσπου ένας μαθητής σήκωσε το χέρι του, άνοιξε τη παλάμη του και μούτζωσε τους επισήμους καθώς πέρασε από μπροστά τους (Pics)

Αν και η παρέλαση στη Λάρισα εξελίχθηκε σε ήρεμους γενικά τόνους ωστόσο ένας μαθητής
φτάνοντας στους επισήμους έστρεψε την ανοιχτή παλάμη του απέναντί τους και τους... μούτζωσε.
Η εν λόγω ενέργειά του αμέσως πυροδότησε χειροκροτήματα από τους παριστάμενους πολίτες  ενώ την ενέργεια του μιμήθηκαν μερικοί ακόμη μαθητές.

 Οι περισσότεροι από τους μαθητές όταν έφταναν στο ύψος της εξέδρας των επισήμων αντί να κλίνουν τα κεφάλια τους προς την πλευρά των επισήμων, τα έστρεφαν προς την αντίθετη.

 Ανάμεσα στους πολίτες που παρακολουθούσαν υπήρχαν ορισμένοι οι οποίοι είχαν αναρτήσει πανό και φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών.
Η παρέλαση της Εθνικής Επετείου στην Λάρισα πραγματοποιήθηκε παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Ν. Πολύζου.
http://news247.gr/ellada/eidiseis/mathhths_moutzwse_toys_epishmoys_sth_larisa.1429719.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το όνομά του είναι Αχιλλέας Μιχαλές. Ο παραστάτης του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας, που επέλεξε να «χαιρετίσει» τους επίσημους με μία μούντζα, είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Η οικογένεια Μιχαλές είναι από τις πλέον πολυπληθείς στη Βερδικούσα της Ελασσόνας, μιας και έχει 16 παιδιά.

Ο μαθητής της Α' Λυκείου πηγαίνει σε νυχτερινό σχολείο, καθώς τα πρωινά εργάζεται με άλλα τρία αδέρφια του στο συνεργείο ελαιοχρωματισμού που διατηρούν.Ο Αχιλλέας παρακολούθησε κανονικά χθες το πρόγραμμα και τα μαθήματα της κατεύθυνσης που έχει επιλέξει, αυτή των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τις επόμενες ημέρες ο σύλλογος διδασκόντων του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας θα συνεδριάσει για το αν και ποια θα είναι η τιμωρία του μαθητή.
http://www.thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=996:mathitis-larisa-moutza&catid=43:municipality&Itemid=30

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια από τον μαθητή .

Πιπεράτος είπε...

Ενα ΜΠΡΑΒΟ στον παλλικαρο...

Αν τολμήσουν να τον τιμωρήσουν,η τοπική κοινωνία πρέπει να αντιδράσει αμέσως!Δεν μπορεί να τιμωρηθεί ένας για αυτό που κάνουν στην ουσία όλοι οι Ελληνες!
Παρακαλώ να με κρατάς ενήμερο!

Ανώνυμος είπε...

πσσσσσ !!! αυταα ειναιι ρεε !! ;$$

καλα και εκανε τ παιδιι ...ενα ΠΕΝΤΑΡΙ οολοο δικο τςς !! ναα ρεε παρτε αλλα ΠΕΝΤΕ απο εμενα ν εχετε ν χερεστε ετσι οπως μας κανετε !! φαγατε καλα καλα .. αποκτισατε μια κοιλια ισα μ τ ΕΒΕΡΣΤ (ετσ για ν μν λετε οτι δν διαβαζουμε μετα .. ειμαστε και Γεωγραφιμενοι) και τωρα εμεις δν εχουμε βιβλια ρε ε3υπνακιδεςς ....με φωτοτυπιες τν βγαζουμε ..και δν ειναι οτι καλητερο για τ παιδια τς 1ης Γυμνασιου μιας και τ περισσοτερα μα6ηματα ειναι καινουργια για μας !!

και μ τ δικεομα 6α τν τιμωρισουν δν καταλαβαα .. η ΜΟΥΤΖΑ ειν ενα στιχιο που χαρακτηριζει τς Ελληνεςς .. οποτε δν μπορουν να τ κανουν τπτ του παιδιουυ .. και στ σχολειο επεισης μας μα6ενουν για τ δικεομα τς γνωμης ..εε ετσι κ αυτος ε3εφρασαι τν γνωμη του μ εναν πρωτοτυπο τροπο !! για αυτον τν λογο οχι μονο ν μν τν τιμωρισουν .. αλλα 6α πρεπει ν τν συνχαρουν !! :)
δηαλαδη οι αλλοι απο Σερρες καλητεροι ηταν που μας χαλασαν ολοι τν παρελαση μ τα αυγα τουςς ?? αυτος ουτε τν παρελαση σταματησε ουτε τπτ !!

**ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟΟ** μου εδωσες ιδεαα ρεε ..!! ;))

Πιπεράτος είπε...

Άψουγους ο ανωνμς... :)