ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΧΙΛΑΡΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ...?

  Νάτα τα χαμπέρια που λέγαμε...
Τελικά η Χίλαρι δεν ήρθε για να δει τον μπλε πίνακα στο γραφείο του Γιωργάκη...
Ήρθε για να μας φάει τα πετρέλαια όπως αναμενόταν...80% αυτοί και 20% εμείς λένε τα ρεπόρτα παρακάτω...Το αντίτιμο?..Η συμπαράσταση των ΗΠΑ στο ελληνικό χρέος ...βεβαίως βεβαίως.
Το "να σε κάψω Γιάννη να σ αλείψω μέλι" σ όλο του το μεγαλείο δηλαδή...
Να δεις που εκτός από το παραπάνω ρητό,που παίρνει σάρκα και οστά,θα ενσαρκωθεί και το
άλλο ρητό που λέει"δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα",μιας και τα πετρέλαια τα λιγουρεύονται και οι Γερμανοί αλλά και οι Γάλλοι...Η φραγκοκρατία και πάλι δηλαδή στην πόρτα μας!
Τώρα καταλαβαίνετε γιατί φτάσαμε ως εδώ και γιατί ασχολούνται όλοι οι μεγάλοι μαζί μας...
Για ένα πράμα να είσαστε σίγουροι πάντως.Δεν είναι τόσο "μάγκες" οι ξένοι που μπορούν να παίρνουν ότι χρειάζονται με το "έτσι θέλω"από τον αδύναμο.Απλά ξέρουν ποιόν να λαδώσουν ώστε να ανοίξει την κερκόπορτα...Είναι πολύ πιο ανώδυνο και πιο οικονομικό άλλωστε απο το νταιλίκι...
Ρε σείς αδέρφια...τώρα που το σκέφτηκα... μήπως αντί για μισθό τους λαδώναμε καλλίτερα λέω εγώ...Πόσα θέλετε ρε σείς για να ασχοληθείτε καί λίγο με την πάρτι μας...?Helloooo..!

Πιπεράτος
 ----------------------------

Ξεχάστε πετρέλαια και φυσικό αέριοΤου Κώστα Χαρδαβέλλα
Σε ΟΠΑΠ και ορυκτό πλούτο της χώρας όρμησαν ακάθεκτοι οι γύπες Αμερικής, Γερμανίας και Καναδά στην Ελλάδα που έχει κρεμάσει την ταμπέλα «ξεπουλάμε».
Το newsbomb.gr είχε αποκαλύψει προ εβδομάδας ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε θέσει ωμά το ζήτημα στα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης στις συναντήσεις που είχε μαζί τους όταν ήταν στην Αθήνα: «Σας δίνω την συμπαράστασή μου στο οικονομικό σας πρόβλημα, μου δίνετε την ενέργειά σας και τους φυσικούς σας πόρους».
Και τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος στο ταξίδι που πραγματοποιεί στην Αμερική θα συναντηθεί και με το λόμπυ μεγάλων εταιρειών αναζήτησης και εξόρυξης ορυκτού πλούτου.
Οι ξένοι όμιλοι ζητάνε όμως όλο το πακέτο του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας που περιλαμβάνει εκτός από τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, ουράνιο, χαλκό και αιολική και ηλιακή ενέργεια.
Τώρα αποκαλύπτεται γιατί τόσα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις έκρυβαν την ύπαρξη του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας (κυρίως του πετρελαίου και του φυσικού αερίου), κρατώντας έτσι μια ιδιότυπη «καβάντζα» για την κρίσιμη ώρα που θα επιλεγόταν από τους ξένους.
Η ποσόστωση που ακούγεται στις μυστικές αυτές συναλλαγές της Ελλάδας με τις ξένες πολυεθνικές εταιρείες Αμερικής, Γερμανίας και Καναδά, είναι τρομακτική σε βάρος της χώρας μας.
Αναφέρεται ένα 80% προς 20% από τα κέρδη εκμετάλλευσης των φυσικών μας πόρων με την Ελλάδα βέβαια να παίρνει το 20%.
Δυναμικά στο παιχνίδι μπαίνουν αμέσως μετά το καλοκαίρι και διάφοροι οικονομικοί παράγοντες της χώρας (Κοπελούζος, Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης), οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στις μεγάλες συμφωνίες που επίκεινται.
Οι Έλληνες επιχειρηματίες πάντως, δεν έχουν την ίδια αντίληψη αρπαγής όπως οι ξένοι και ήδη έχουν καταρτίσει μελέτες και προτάσεις που είναι πολύ μακριά από το 80-20.

ΠΗΓΗ  http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/69084/xechaste-petrelaia-kai-fysiko-aerio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ