ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ...

Έλληνες ετοιμαστείτε...Κάντε μπάνιο,πλύνετε δόντια και βάλτε μπρος τα αρωματικά σπρέι...Τώρα είναι η εποχή σας.
Ετοιμαστείτε να νιώσετε σαν σταρ του σινεμά,που τους κυνηγούν οι θαυμάστριες!Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα.Όχι!Μείνε όπως είσαι!
Έλληνα...Είσαι ο άντρας της χρονιάς!


Έρευνες της Ένωσης Αμερικανικών Ψυχολόγων,έδειξαν πως οι μελαγχολικοί άντρες έλκουν περισσότερο τις γυναίκες.
Τουτέστιν,ο ιδανικός άνδρας σήμερα,είναι Έλληνας.Μελαγχολία,κατήφεια και στρες,είναι τα όπλα της γοητείας την σήμερον,πού ένας Έλληνας τα έχει με το "τσουβάλι"!
Χαμογελαστό ωραίο άντρα σήμερα δεν βρίσκεις στην Ελλάδα άλλωστε,εκτός αν είναι γιος υπουργού...
Όλοι οι άλλοι είναι περιζήτητοι σύμφωνα με την έρευνα που θέλει την ανδρική γοητεία χωρίς χαμόγελο και χαρά.Το "οι ωραίοι έχουν χρέη" απεδείχθη και επιστημονικώς πλέον!
Άντε πάλι...Ατιμούλικα.

Όσο για τις Ελληνίδες...Άστα.Μαύρα τα "χαμπέρια".Ναί μεν θα έχουν στα πόδια τους τους γοητευτικά σκυθρωπούς Έλληνες,όμως οι ίδιες δεν είναι γοητευτικές,σύμφωνα με την έρευνα.Το αντίθετο ισχύει γι αυτές.Τούς άνδρες ελκύει το χαμόγελο.Οπότε...δεν μένει άλλο από το να προσποιηθείτε.Ξέρετε εσείς...

Πιπεράτος

Παρακάτω του λόγου το αληθές...

Οι μελαγχολικοί άνδρες έχουν πέραση

Οι γυναίκες βρίσκουν λιγότερο ελκυστικούς τους άνδρες που δείχνουν πολύ χαρούμενοι σε αντίθεση με εκείνους των οποίων οι εκφράσεις του προσώπου δείχνουν υπερηφάνεια, περισυλλογή ή τύψεις για κάτι που έκαναν λάθος

Στο πλαίσιο της έρευνας, η οποία δημοσιεύτηκε την Τρίτη στην ηλεκτρονική έκδοση της επιθεώρησης Emotion της Ένωσης Αμερικανικών Ψυχολόγων, οι επιστήμονες έδειξαν φωτογραφίες του αντίθετου φύλου σε άνδρες και γυναίκες. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν στη συνέχεια να αναφέρουν την αρχική τους αντίδραση σε ό,τι αφορά στο πόσο ελκυστικό βρίσκουν τον άλλον ανάλογα με τις εκφράσεις του προσώπου του.
"Οι χαμογελαστοί άνδρες κρίθηκαν απωθητικοί από τις γυναίκες," λέει η Τζέσικα Τρέισι, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας και επικεφαλής της έρευνας.
Η αντίδραση των ανδρών ήταν ακριβώς η αντίθετη. "Οι χαμογελαστές γυναίκες είναι απόλυτα ελκυστικές. Αυτή ήταν μακράν η πιο ελκυστική έκφραση που επέδειξαν οι γυναίκες κατά τους άνδρες," είπε σε συνέντευξή της η Τρέισι.
Οι ερευνητές παραδέχονται ότι δεν είναι βέβαιο γιατί τα δύο φύλα αντιδρούν διαφορετικά στα χαμόγελα. Σε έναν άνδρα ένα πλατύ χαμόγελο μπορεί να τον δείχνει θηλυπρεπή ή απελπισμένο για σεξ.
Η έρευνα, εξάλλου, ενισχύει την άποψη ότι στις γυναίκες αρέσουν "τα κακά αγόρια".
"Στις γυναίκες αρέσουν τύποι όπως ο Τζέιμς Ντιν...Άνδρες που γνωρίζουν ότι έχουν ψεγάδια και τους βασανίζει αυτή η σκέψη," εξηγεί η Τρέισι.

ΠΗΓΗ  http://news247.gr/health/sex/latreis_twn_kakwn_agoriwn_oi_gynaikes.1087482.html#commentsList

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ