ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

DANKE OTTO !!!

Τωρα που τελειωσαμε και με το μουντιαλ νομιζω πως εχουμε χρεος να πουμε ενα ευχαριστω στον Γερμανο.

Στην Ελλαδα μας εχουμε ισα με καμια 5 εκκατομυρια προπονητες και ειδικους περι της στρογγυλης θεας,της πολιτικης, και οτι βαλει ο νου σας.Τοσα και τοσα ακουσαμε απο καραγκιοζηδες στις οθονες μας,στα ραδιοφωνα αλλα και διαβασαμε στον τυπο.
Γιατι εβαλε τον ξυσταρχιδη αριστερα ενω επρεπε να παιξει φορ ο παπαριδης κεντρο και αλλα τετοια...Μετα απο την επιτυχημενη διαφημιση δε-θυμαστε τον κοουτς που τον εβγαλε ο αστυνομικος και αυτος πηγε πισω απο τα συρματα διπλα στην ψησταρια και εκανε κουμαντο-ολοι διαμαρτυροταν για την αδυνατη μας πτερυγα και οτι ο αξονας ειναι κενος μιας και δεν παιζει- κακως παντα- ο κλαπαρχιδης και αλλα τετοια.

Οι λογικοι ανθρωποι βεβαια δεν μιλουσαν ετσι.Οχι.Στεκονταν προσοχη σε καθε επιλογη του Οττο, που αλλοτε τα καταφερνε να μας χαρισει τη νικη και αλλοτε οχι.Στεκοταν προσοχη διοτι με το που ηρθε εδω,αλαξε το κλιμα αμεσως και χωρις καθυστερηση.

Πως το καταφερε αυτο ο Γερμανος?Κατ' αρχην με το μεγαλο του ονομα.Τους ψαρωσε τους παικτες.Εδειξε ποιος ειναι το αφεντικο.Καθε αρχηγος αυτο πρεπει να κανει.Οι αλλοι πρεπει να εκτελουν.Ετσι πρεπει να συμβαινει οταν μιλαμε για ομαδες αθλητικες αλλα και κατ επεκταση σε ομαδες ανθρωπων που δραστηριοποιουνται σε οτιδηποτε.Πριν απο αυτον ο καθε ενας εκανε οτι ηθελε.Και ως γνωστον,οπου λαλλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει...

Εδω πρεπει να πουμε οτι οι ελληνες του 2000 και μετα δεν ειναι οι ελληνες που ξεραμε πριν.Τα παιδια εχουν βγει λιγο πολυ εξω,ειδαν πως λειτουργουν τα υγειη συστηματα του εξωτερικου και εβαλαν μυαλο γινοντας πειθαρχημενα ατομα.Δεν νομιζω να καταφερνε πολλα ο Ρεχαγκελ αν ειχε ερθει οταν επαιζαν στην εθνικη ο Μαυρος... ο Μητροπουλος...Ο Αναστοπουλος και ολοι αυτοι οι τζαμπα φιρμες που νομιζαν πως μπορουσαν να κανουν οτι γουσταρουν...Θα ειχε φυγει τον επομενο χρονο.

50% νικες,25% ηττες και 25% ισσοπαλιες ο απολογισμος του.Ενα πρωταθλημα ευρωπης το 2004 που μας τρελλανε ολους στην κυριολεξια και μια αξιοπρεπη και ισως ατυχη εμφανιση στο μουντιαλ που διεξαγεται τωρα.Νομιζω πως καλα τα πηγαμε σε σε σχεση με το παρελθον που ολοι γελουσαν οταν ακουγαν για την εθνικη Ελλαδος στο ποδοσφαιρο.Δε νομιζετε?

Ενα μεγαλο ευχαριστω λοιπον στον Οττο Ρεχαγκελ που μας ενεργοποιησε δινοντας μας υπερηφανια και χαρα και ευχομαστε να ειναι παντα καλα... Danke Otto

Δεν υπάρχουν σχόλια: