ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΒΙΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Και ο βιασμος συνεχιζεται....

Δεν ειναι ικανοποιημενα τα λαμογ...Η τροικα ηθελα να πω θελει να μας σκισει κι αλλο που αλλωστε βαση μνημονιου ειχε προσυμφωνηθει....Παλι ανεβαινει ο Φ.Π.Α.
Το τι κερδιζει η ελληνικη οικονομια και πως δυναμωνεται το πορτοφολι του κρατους αποδυναμονωντας τα δικα μας πορτοφλια ακομη δεν το καταλαβαμε...
Οταν σου λειπουν χρηματα πας δουλευεις και παραγεις χρημα.Εδω αντι να στρωθουμε να παραξουμε χρημα καθομαστε και φορολογουμε τους παντες και τα παντα.Αντι να βοηθησει το κρατος να ανοιξουν δουλειες και εξαγωγες,κανει το αντιθετο ακριβως!
Τι θα κανουμε του χρονου τετοια μερα?Θα ανεβασουμε παλι την φορολογια?(Μα τι λεω?!πριν λιγους μηνες αυξησαμε παλι το Φ.Π.Α....)
Αντι να εθνικοποιησουν το δικο μας χρημα των τραπεζων εστω για καποιο αναγκαιο διαστημα λογω του εκτακτου της καταστασης,τα παιρνουν απο τον κοσμο μεσω φορων και μειωσης μισθων-συνταξεων,γονατιζοντας χιλιαδες επιχειρησεις αυξανοντας την ανεργεια.Ακαταλαβιστικα πραματα παιδες...

Ακκαταλαβιστικα?Οοοοχι ακαταλαβιστικα!Καθολου ακαταλαβιστικα θα λεγα.Οσο παρατηρεις την επικαιροτητα διαπιστωνεις πως οι ανθρωποι ειναι επιστημονες στο να μας κοροιδευουν και να μας τουμπερνουν καθε τοσο, ωστε να χανουμε την ελευθερια μας,την δυναμη μας.Ωστε να μας παιρνουν αυτο που θελουν καθε φορα που το χρειαζονται...

Θα ειμαι παραλογος να σκεφτω πως οι πολιτικοι μας εχουν ηδη συμφωνησει πριν την κριση να παραδωσουν πετρελαια και ορυκτο πλουτο σε ξενα συμφεροντα?Δεν θα ειναι παραλογο να το σκεφτομαι απο αυτα που συνεβησαν και συμβαινουν.Αυτα που συμβαινουν σημερα ειναι απλα ο τροπος που επιλεχθηκε ωστε να μας γονατισουν επιτυχανοντας τον στοχο τους.Να πουμε το δε βαριεσε...Απλα ενα εργαλειο τους ειναι η κριση αυτη.Μας τα λεγαν αλλωστε και μεις ακουγαμε μ ανοιχτο το στομα.Ολα ειχαν προσχεδιαστει με εκτελεστες σχεδιου τους "δικους" μας πολιτικους και μεις δεν καταλαβαμε τι ειπαν ακριβωςΤο παζλ ομως τωρα φαινεται καθαρα...Δειτε το βιντεο που ακολουθει να θυμηθητε...



Αυτους εχουμε για ηγετες.... Μειωση εθνικης κυριαρχιας και ασφαλειας...!Θα τρελαθουμε τελειως!

Εχω ακουσει απο δημοσιογραφο σε καναλι (οχι μεγαλο) να λεει απορημενος πως στο μνημονιο που υπογραψαμε υπαρχει ορος που λεει οτι οι δανειστες μας σε καμια περιπτωση δεν θα χασουν τα χρηματα τους και οτι εχουν το δικαιωμα να τα διεκδικησουν...με καθε τροπο!Με κατασχεσεις δηλαδη. Να σας πω εδω οτι καποτε οταν επι Τρικουπη ειχαμε χρεωκοπησει και αδυνατουσαμε να πληρωσουμε τις δοσεις,ερχοταν και μας επαιρναν ολο το αλατι απο τις αλυκες του Μεσσολογγιου...Σημερα τι να το κανεις το αλατι εφοσον ολη η Μακεδονια και Θρακη ειναι γεματη απο ορυκτο πλουτο οπως διαβαζουμε καθε τοσο?Θα μας τα φανε τζαμπα και βερεσε παιδακια και μεις θα κοιμομαστε σαν μοσχαρια...Ασε που θελουν να μας φτασουν στο σημειο να τους παρακαλαμε κιολας να μας τα παρουν...
Ετσι εχουν τα κουμαντα τελικα....Ασε που αρχισαν ηδη τα οργανα...Διαβαστε παρακατω πως βολιδοσκοπουν την κατασταση οι"επιστημονες" βαζοντας τα τσιρακια τους να διαδιδουν ειδησεις με τρανταχτους τιτλους.

----------------------------------------------------------------------------------------

Guardian: Η Ελλάδα πουλά 6.000 νησιά


Δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Guardian υποστηρίζει πως «η Ελλάδα βγάζει τα νησιά της προς πώληση για να σώσει την οικονομία».

Σύμφωνα με την συντάκτρια του άρθρου, η Ελλάδα, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να εξοφλήσει τα χρέη της, διευκολύνει τους πλούσιους και διάσημους να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να αποκτήσουν ένα ηλιόλουστο νησί, πουλώντας ή ενοικιάζοντας με μακροχρόνιες μισθώσεις περίπου 6.000 νησιά.

Η Guardian υποστηρίζει, πως σύμφωνα με τις πηγές της, μια μεγάλη έκταση στη Μύκονο, είναι ήδη προς πώληση. Όπως αναφέρει, η περιοχή κατά το ένα τρίτο (1/3) ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο ψάχνει για αγοραστή πρόθυμο να εισφέρει κεφάλαια και να αναπτύξει τουριστικό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών. Ακόμη, αναφέρει πως στην ιστοσελίδα Private Islands έχει αναρτηθεί προς πώληση το νησί «Ναυσικά» στο Ιόνιο, προς 15 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν μικρά ακατοίκητα νησιά στην Ελλάδα τα οποία μπορεί να πωληθούν προς 2 εκατ. ευρώ έκαστο, δηλαδή φθηνότερα από μια κατοικία στο Τσέλσι. «Μερικά από τα πολυάριθμα νησιά της χώρας, είναι μικροσκοπικά που θα μπορούσαν οριακά να φιλοξενήσουν μία ξαπλώστρα», αναφέρει η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας.

Η συντάκτρια αναφέρει πως μόνο 227 ελληνικά νησιά είναι πυκνοκατοικημένα και πως η απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε δυνητικές πωλήσεις οφείλεται στην αδυναμία του Κράτους να αναπτύξει βασικές υποδομές ή να φυλάξει τις συγκεκριμένες περιοχές. «Η ελπίδα είναι ότι η πώληση ή η μακροχρόνια μίσθωση ορισμένων νησιών θα προσελκύσει επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα αυξήσουν τα φορολογικά έσοδα», τονίζεται στο άρθρο.


Πηγη  http://www.hbnews.gr/permalink/35795.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: