ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τώρα έχω πειστεί κατά 100%.

Έχω πειστεί ότι κυβερνούν οι τραπεζίτες τον πλανήτη.Έχω πειστεί πλήρως ότι τζάμπα και βερεσέ πάμε και ψηφίζουμε βουλευτές,πολιτικούς,δημάρχους,νομάρχες και άλλους τέτοιους διάφορους που δηλώνουν ότι τους κατέβει πριν από κάθε εκλογική...μάχη (...μάχη και κουραφέξαλα...Ακόμη και τις λέξεις βιάσαν)

Θα ακουσατε τους τελευταιους μηνες και σεις περι επιθεσης απο αγορες και αλλα τετοια ακαταλαβιστικα.Τι εννουν με την λεξη "αγορες"?Τις τραπεζες φυσικα.Τραπεζικοι οργανισμοι ειναι ολοι αυτοι που παιρνουν τα λεφτα μας μεσω καταθεσεων και κινησεων κεφαλαιων,και κανουν οτι γουσταρουν.Οτι μα οτι γουσταρουν στην κυριολεξια.Και δεν μιλαμε για τις ελληνικες μονο τραπεζες.Οχι.Μιλαμε για τις κορυφαιες του πλανητη.Οι αλλες απλα τσιρακια τους ειναι.

Αυτοι την δουλεια τους κανουν.Εμεις ως κρατη τι κανουμε?.Διαμαρτυρομαστε...Το μονο που κανουμε ειναι να διαμαρτυρομαστε λες και δεν παιρνουμε εμεις τις αποφασεις αλλα αυτοι.

Κρατος συμαινει δυναμη μας λεγανε στα σχολεια.Που σημαινει οτι αυτος που κυβερναει,παιρνει αποφασεις αναλογα με τη δεδομενη στιγμη για το καλο του συνολου οπως οριζουν οι κανονες της δημοκρατιας.Εδω δεν συμβαινει αυτο.Μπορει μια τραπεζα να κανει επιθεση σε ενα κρατος η κρατη και να δημιουργειτε παγκοσμια κριση και να μην μπορει να κανει κανεις τιποτε.Πολεμικη κατασταση δηλαδη επικρατει στις μερες μας...

Και ως γνωστον σε περιπτωση εμπολεμης καταστασης η δημοκρατια μπαινει στην ακρη και βγαινουν τα "κουμπουρια" Σημερα γιατι δεν βγαινουν τα κουμπουρια?Γιατι η Ε.Ε. και η Αμερικη ακομη καθονται και κλαινε την μοιρα τους?Ποσοι ειναι αυτοι οι τραπεζιτες δηλαδη που κανουν οοοτι γουσταρουν? 10...?1000?10000? Μπορουν αυτοι λιγοι να ταλαιπωρουν ολοκληρη την ανθρωποτητα?μπορουν αυτοι οι λιγοι να λενε σε ποια κατηγορια δανειοδοτησης βρισκονται χωρες οπως η Ελλαδα,η Πορτογαλια,η Βραζιλια κ.τ.λ. ?Πως το καταφερνουν αυτο απεναντι σε κρατη με εκλεγμενους αρχηγους,με στρατους και αστυνομιες?Πως αυτοι οι λιγοι εχουν για πανοπλια τους την "ευγενικη" δημοκρατια και μεις (τα κρατη)καθομαστε και κλαιμε απεναντι τους?

Συμβαινει αυτο γιατι οι ηγετες μας το επιτρεψανε.Οι ηγετες μας γινανε υπαλληλοι τους και σαν υπαλληλοι πανε στα αφεντικα τους και ζητανε αυξηση κλαιγοντας και παρακαλοντας.Αντι οι ηγετες μας να "στρωσουν"τον κωλο τους στη δουλεια ωστε να μας οργανωσουν και να μας ενεργοποιησουν,πηγαινουν στους τραπεζιτες να παρουν τα ευκολα λεφτα για να παρουσιαζουν εργο.Εργο που το χρυσοπληρωνουμε αιωνιως χωρις να μπορουμε να το αποπληρωσουμε ποτε.(σε ολα τα κρατη συμβαινει αυτο σημερα πλην της Κινας.Ακομη και η Ιαπωνια που μεχρι πριν 10-15 χρονια ειχε πλεονασμα τωρα κλωνιστηκε και αυτη)

Μας εχουν τυλιξει σε μια κολα χαρτι λοιπον 10 μεγαλοτραπεζιτες και μας κανουν οτι θελουν.Μας δανεισανε τα δικα μας λεφτα και γελανε κιολας μαζι μας.

Ουτε ο Ομπαμα ουτε οι δικοι μας οι ευρωπαιοι μπορουν να τους ακουμπησουν μιας και ειμαστε "ευγενικοι"δημοκρατες και μονο μεσω των νομων πρεπει να λειτουργουμε.(Ποιο νομο ρε απατεωνες?!Γαμ...σα εγω νομους οταν καιγεται το σπιτι μου)

Διαβαστε παρακατω πως "μαλωνουν" οι δοιηκουντες μας τα κακα παιζακια που δεν καθονται καθολου καλα τα ατιμουλικα.Τι θα κανουμε μ αυτα τα μωρα που δεν τρωνε ολο το φαι τους και δεν φορανε ζακετα οταν εχει ψυχρα ενα πραμα...

--------------------------------------------------------------------

Επίθεση στις τράπεζες



Οι τράπεζες θα είχαν εξαφανιστεί αν δεν τις είχαμε σώσει δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντι Τρισέ και πρόσθεσε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να λειτουργούν, όπως λειτουργούσαν πριν την κατάρρευση της Lehman Brothers

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ζαν Κλοντ Τρισέ επέκρινε δριμύτατα τη συμπεριφορά των τραπεζών μετά τη παγκόσμια οικονομική κρίση, σε συνέντευξη του σε γερμανική εφημερίδα.   
"Όλες θα είχαν εξαφανιστεί εάν δεν τις είχαμε σώσει, αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε" τονίζει ο Τρισέ στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Die Welt της Κυριακής.
Για τους λόγους αυτούς, δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΚΤ, είναι ακατανόητο για τους διευθύνοντες να σκέφτονται ότι μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσαν πριν από την κατάρρευση της Lehman Brothers το 2008.
Ο Τρισέ επικρίνει τις υπερβολικές αμοιβές, τα πακέτα των πριμ και τη νοοτροπία της αύξησης των κερδών σε μικρό διάστημα, στοιχεία που ελάχιστα συνάδουν με την πραγματική οικονομία.   
Ο ίδιος υπεραμύνεται της απόφασης που πήρε η ΕΚΤ, το Μάιο, να αγοράσει ομόλογα από χώρες μέλη της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν κρίση όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία. " Η κατάσταση ήταν πολλή δραματική. Η Ευρώπη είναι το επίκεντρο της κρίσης αυτή τη στιγμή", επισημαίνει ο Τρισέ.


Πηγη    http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/sklhrh_kritikh_apo_trise.374573.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: