ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΨΩΜΙΑΔΗΣ:Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ...

Ψωμιαδης για περιφεριαρχης...Ψωμιαδης για περιφεριαρχης...Ψωμιαδης για περιφεριαρχης λεω!!Γιατι δε γελας?

Τοσο γελιο εχεις ριξει με τον "νομαρχη της καρδιας σου" βαρεθηκες μαλον...Βαρεθηκες να τον βλεπεις απο τις 6 το πρωι στα καναλια να ανεβαζει τηλεθεασεις σε Αυτιαδες και Παπαδακηδες...Βαρεθηκες μαλον να τον βλεπεις σε εκδοσεις Ζορο,Αη Βασιλη,Τραγουδιστη,Καμποη, η πιλοτου...Αυτος ομως δεν βαρεθηκε...Δεν βαρεθηκε να ειναι ¨πρωτη μουρη" και να μας κανει να γελαμε  λεγοντας τιποτα...

Το τιποτα ειναι χαρακτηρηστικο μας μου φαινεται οταν μιλαμε για πολιτικη.Χαρακτηρηστικο μας ειναι μαλον να βαζουμε μπροσταρηδες ανθρωπους ανουσιους που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να ειναι απλα πανω απο μας.Που δεν εχουν προσφερει κατι στο συνολο.Που το μονο που κανουν ειναι να βγαινουν στα καναλια και απλα να τους "τρωμε στη μαπα" με το ζορι ακουγοντας τους να φωναζουν...γενικως και αοριστως.Βαζουμε μπροσταρηδες ανθρωπους που εαν δεν τους δειξει η τηλεοραση δεν υπαρχουν! Αυτος ομως υπαρχει!Και εχει σκοπο να υπαρχει και ως περιφεριαρχης!

Η ευρωπη εχει σκοπο ως γνωστον να κουμανταρεται βαση περιφερειων.Ο περιφεριαρχης πλεον θα ειναι ενας μικρος πρωθυπουργος.Με τεραστειες αρμοδιοτητες και...διαχειρηση τεραστειων κονδυλιων!Κονδυλια που θα κανονιζουν τις ζωες μας.Ολα αυτα ο "νομαρχης της καρδιας μας" τα εχει στο μυαλο του εδω και καιρο!Γι αυτο εβαλε αλωστε και υποψηφιοτητα για αρχηγος στη Ν.Δ.Ηξερε πως δεν θα βγει ομως ετσι ανεβασε τις "μετοχες του" και τη θεση του στο κομα του.

Θελει να ανεβει κατηγορια λοιπον.Αλλα το κομα του εχει αλλη γνωμη...(...Τολματε ρε να πατε κοντρα στο νομαρχη?!Κοντρα σ εναν πολιτικο καλλιφωνο!Που κανει ιππασια!Που ειναι κοντα στο λαο βρε αδερφε κανοντας τον παρεα τουλαχιστον?...Πλακα με κανεις?)
Ο παναγιωτης Ψωμιαδης ο ευπατριδης αυτος ανηρ εκτος απο καλλιφωνος και λαλιστατος  αποδιδει και δικαιοσυνη μεσω συμπαραστασης σε αλλους "μεγαλους" πολιτικους ανδρες οι οποιοι υπεστην αχαριστιαν απο το κομα των!Αχαριστιαν λεγω μιας και δεν εστηθησαν εις στασιν προσοχης προ εκλογικης περιοδου και δεν συμπεριελαβαν αυτον εις το εκλογικον ψηφοδελτιον επικρατειας,διοτι υπαρχουσι σοβαροτατες ενδειξεις δια λαμογιαν!Ομιλουμε δια τον Ακην Τσοχατζοπουλο βεβαιως βεβαιως... (Σιγα πια... τοσα χρονια υπουργος ο Ακης να μην εχει 2-3 βιλες και καμια δεκαρια ακινητα?Να μην κανει ενα γαμο σ΄ ενα απο τα πιο ακριβα ξενοδοχεια του κοσμου...?)Δειτε στο παρακατω αρθρο την επιστολη Ψωμιαδη στον Τσοχατζοπουλο.

Αυτος λοιπον,"ο νομαρχης της καρδιας μας" θελει να γινει περιφεριαρχης.Να κουμανταρει κονδυλια.Να ειστε σιγουροι οτι μπορει να το καταφερει.Τι χρειαζεται αλωστε...?Κανα δυο χειραψιες με τον Σβαρτσενεγερ,κανα δυο τραγουδακια,λιγο ιππασια,μια στολη Ζορο και Αη Βασιλη....Τα γνωστα δηλαδη...Και αν χρειαστει το κατι παραπανω,η στολη του Μπατμαν ειναι ετοιμη και σιδερωμενη...

Παρακατω δειτε απολαυστικα βιντεο με τον "νομαρχη της καρδιας σας..."
















Τη Τετάρτη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Νοεμβρίου, αλλά αυτή τη φορά για την ανάδειξή του σε περιφερειάρχη.
Στη συνέχεια, με επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Πέμπτης, ο νυν Νομάρχης Θεσσαλονίκης, φαίνεται, ότι όχι μόνον δεν είχε ενημερώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την συνέντευξη τύπου και την υποψηφιότητά του, αλλά διέψευσε επί της ουσίας και τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. για προηγούμενη συνεννόηση με τον Α .Σαμαρά.
Αυτό σήμαινε και την έναρξη πολέμου για τη Ρηγίλλης, με πρώτο χτύπημα στον υποψήφιο περιφερειάρχη, τη «διαρροή» σε φιλικά της ΝΔ site, επιστολή που απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στον Άκη Τσοχατζόπουλο στις  9 Σεπτεμβρίου… 2003, ένα μήνα πριν τις εθνικές εκλογές.
Έγραφε στην επιστολή του, ο Π. Ψωμιάδης:
«Αγαπητέ κ. Τσοχατζόπουλε,

Θέλω να σας εκφράσω τη λύπη μου για την απόφασή σας να θέσετε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, στις επικείμενες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, και δη για την αιτία που προκάλεσε την απόφαση αυτή.

Εκτιμώ ότι τόσες δεκαετίες στο πολιτικό πεζοδρόμιο δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο στοιχειώδης πολιτικός πολιτισμός θα επέβαλε την τοποθέτησή σας ακόμη και στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Πιστεύω ότι μεταφέρω την άποψη χιλιάδων πολιτών της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα φίλων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θεωρούν ότι μετά την απώλεια του Ανδρέα ο Ακης Τσοχατζόπουλος ήταν η σημαία του κινήματος.

Παρά τις διαφορετικές τοποθετήσεις που πιθανόν να έχουμε όσον αφορά πολιτικά θέματα, θεωρώ θετικό το παράδειγμά σας, καθώς παρά την εύλογη πικρία σας εξακολουθείτε να θέτετε τον εαυτό σας στην υπηρεσία της παράταξης που υπηρετήσατε τόσα χρόνια, πιστός στην ιδεολογία χωρίς ανταλλάγματα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον προσωπικό και πολιτικό σας βίο.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»
Η άκομψη προσπάθεια να συνδυαστεί ο νομάρχης με τα ραγδαίες αποκαλύψεις για τον  Α. Τσοχατζόπουλο, δημιούργησαν αντιδράσεις και στο εσωτερικό της ΝΔ.


Πηγη  http://www.hbnews.gr/permalink/34848.html


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενας ειναι ο νομαρχης
Ο ΠΑΝΙΚΑΣ Ο ΘΕΟΣ
JO

Ανώνυμος είπε...

Ο Θειος μηπως ηθελες να πεις...?