ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΠΗΔΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...

Ελλαδα τελεια και παυλα
Ελλαδα εισαι καυλα...

Αυτο το στιχακι εχουν ολοι στο μυαλο τους για μας τελευταια...


...Αχ που καταντησαμε!!Οποιος τραπεζιτης εχει ορμες επιτιθεται στην Ελλαδα....Οταν η Μερκελ εχει τις μαυρες της,επιτιθεται στην Ελλαδα.Ηρθαν τωρα και οι νοτιοκορεατες με την σειρα τους να μας εχουν αφισα στις κρεβατοκαμαρες τους...Τους ανεβασαμε την λιμπιτο φαινεται με τα δυο γκολ που δεχτηκαμε και πηραν φωτια τα στρωματα λεει στη νοτιο Κορεα.Ρεκορ πωλησεων στα προφυλακτικα!Ξεπουλησαν!Αντιθετως εδω....Αστα.Για φουντο παει και η ντουρεξ και η στοπ...Αφραγκιες,ηττες,και απαισιοδοξια παντου.τι προφυλακτικο να πουληθει και ποιος να το φορεσει...Για φουσκες σε παιδικα παρτυ θα τα χρησιμοποιουμε σε λιγο.Ασε που παιζει ρολο και οι βροχη που μεχρι προχθες δεν αφησε το ερωτικο καλοκαιρινο αερακι να μας εμπνευσει.Τα προφυλακτικα θα τα χουμε για τις επερχομενες εξεγερσεις η λεηλασιες...Η για να διασκεδαζουμε "φραγκατους" η και ακομη να περναμε την ωρα μας κανοντας σχεδιακια οπως δειχνουν οι εικονες...Εκει παει η δουλεια...

Εμεις ομως πρεπει να αντισταθουμε!Με νυχια και με δοντια.
Η καυτερη πιπερια ειναι εδω για να σας τονωσει.Ολοι πρεπει να κανουμε κατι για την πατριδα αλωστε!Η καυτερη πιπερια ειναι εδω για να σας τον σηκωσ...Για να σας τονωσει το ηθικο ηθελα να πω...(Κοιτα τι με βαζετε και κανω παλιομαλ...ες!Αν βγαινατε στους δρομους εξεγηρωμενοι οταν επρεπε τωρα μια χαρα θα πηγαινε και η ντουρεξ και η στοπ και οι ελληνιδες μια χαρα χαμογελαστες θα ητανε.Καθομε τωρα εγω δυο μετρα αντρας να προσπαθω να σας "φτιαξω"...Τελευταια φορα ειναι να ξερετε!Απο δω και περα,βγαλτε τα περα μονοι σας...Κοπριτες...Αχαιρευτοι..φλουφλιδες...Αι σιχτιρ απο κει...)Δειτε παρακατω καμια φωτογραφια μηπως και σας ανεβει λιγο το ηθικο...












































































------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η Ελλάδα προσφέρει ηδονή



Πέντε φορές περισσότερα προφυλακτικά σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, πωλήθηκαν στη Νότια Κορέα, αμέσως μετά τη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας επί της εθνικής Ελλάδας

Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις προφυλακτικών στην Νότια Κορέα μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας επί της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στη Ν. Αφρική.
Με τη λήξη της αναμέτρησης, περίπου 500.000 οπαδοί σε όλη τη χώρα -200.000 μόνο στη Σεούλ- βγήκαν σε δρόμους και πλατείες και ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Καταστήματα και μικροπωλητές είδαν τα κέρδη τους να αυξάνονται ραγδαία, καθώς πωλήθηκαν τριπλάσιες ποσότητες μπύρας και σνακ, απ' ό,τι συνήθως.
Οι νοτιοκορεάτες όμως φαίνεται ότι συνέχισαν το γλέντι και στο σπίτι, καθώς με ορμή από την εμφάνιση της εθνικής τους εξάντλησαν και τα... προφυλακτικά.
Σύμφωνα με τον τοπικά ΜΜΕ, μετά το ματς αγόρασαν πέντε φορές (!) περισσότερα προφυλακτικά, σε σχέση με το 2006, όταν η εμφάνισή τους δεν είναι καλή.
Με λίγα λόγια, η ήττα της εθνικής μας προσέφερε κυριολεκτικά ηδονή σε έναν ολόκληρο λαό.

Πηγη   http://news247.gr/kosmos/paraksena/rekor_pwlhsewn_sta_profylaktika.187438.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: