ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΑ GREEK STATISTICS...

 Σαν πολυ δεν ξεψαρωσαν οι γερμανοι?Οπου βλεπουν ελληνα τον πετσοκοβουν...Το εν λογω παληκαρι παρακατω ομως δεν εκατσε με σταυρωμενα χερια.Τους κερδισε!Ετσι πρεπει να κανουμε ολοι σε καθε περιπτωση που θιγομαστε.

 

Δικαίωση πρώην ηγετικού στελέχους της Eurostat από το Ευρωδικαστήριο


Την καταβολή ποσού 90.000 ευρώ στον πρώην διευθυντή της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, Φώτη Νανόπουλο, αποφάσισε σήμερα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, κρίνοντας ένοχη την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ηθικές βλάβες εις βάρος του.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2003, όταν ο κ. Νανόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με μια σειρά από συκοφαντίες, που προήλθαν από δημοσιεύματα γερμανικής εφημερίδας για δήθεν μεροληψία τους ως προς τις ελληνικές εταιρείες.

Mετά από έρευνα της Κοινοτικής Υπηρεσίας για την Καταπολέμηση της Απάτης (OLAF), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνώρισε ότι δεν υπήρξε παράβαση του Φ. Νανόπουλου, με αποτέλεσμα η υπόθεση να μπει στο αρχείο.

Στην προσφυγή που κατετέθη στις 28 Φεβρουαρίου 2008, ο πρώην επικεφαλής της Eurostat ζήτησε να υποχρεωθεί η Επιτροπή να του καταβάλει το ποσό των 850.000 ευρώ, προς ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που υπέστη.

ΠΗΓΗ  : http://www.hbnews.gr/permalink/32290.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: