ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

ΕΔΩ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΚΕΙ ΚΩΣΤΑΚΗΣ...

...Που ειναι ο Κωστακης?
Μας εχει γραψει στα...(οπου θελεις εσυ αναγνωστη)* ...του!"Εμ" μας κατεστρεψε "εμ" δε μας μιλαει κιολας...Το σεμνα και ταπεινα σημαινει μαλον ελαφρα πηδηματακια εις την καραμανλικη διαλεκτο...

 Ο «άφαντος» Κώστας Καραμανλής γράφει η «Handelsblatt»


Από «λεπτό κόσκινο» πέρασε η γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt» τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, δημοσιεύοντας σήμερα άρθρο με τίτλο «Ο πρωθυπουργός που ευθύνεται για το φαλίρισμα της Ελλάδας κρύβεται».

«Πού είναι ο Κώστας Καραμανλής; Ο πρώην πρωθυπουργός που οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού κρύβεται. Στο κοινοβούλιο δεν εμφανίζεται συχνά και όταν εμφανίζεται ψηφίζει όχι», σημειώνει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος, Gerd Höhler.

«Από τότε που ηττήθηκε, πριν από επτά μήνες, ο πρώην πρωθυπουργός δεν πήρε τον λόγο ούτε μία φορά στη βουλή. Κρατάει ακόμη ένα γραφείο στους Αμπελοκήπους, μερικές φορές κάνει την εμφάνισή του στο Κολωνάκι, όταν επισκέπτεται το γυμναστήριο με τη συνοδεία σωματοφυλάκων, κάνει εκδρομές στις Άλπεις, στην Τοσκάνη, στη Βενετία και επισκέπτεται τακτικά το Ολυμπιακό Στάδιο, όταν παίζει ο Παναθηναϊκός.
Από τότε που έπαψε να είναι πρωθυπουργός και δεν έχει υποχρεώσεις ο κ. Καραμανλής φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή. Πολλοί νόμιζαν πως θα συνεχίσει να λαμβάνει μέρος στα κοινά, στο κόμμα του πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί σιωπά», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Και καταλήγει ο αρθρογράφος της «Handelsblatt»: «Ο κ. Καραμανλής προσήλθε έγκαιρα στην ολομέλεια της βουλής κατά την έγκριση των νέων περικοπών με ονομαστική ψηφοφορία. Ο πρώην πρωθυπουργός προτίμησε τα τελευταία έδρανα της βουλής και όταν ακούστηκε το όνομά του σήκωσε το χέρι του και ψήφισε όχι στο πακέτο.
Ο άνθρωπος που οδήγησε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού ψήφισε κατά των δισεκατομμυρίων, με τα οποία προσπαθεί η ΕΕ και το ΔΝΤ να σώσει τη χώρα του».

Πηγη  : http://www.hbnews.gr/permalink/32298.html

* γεννητικους αδενες,παλαια υποδηματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ