ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΟΕΟ?

Τωρα λει θα απολυονται...Δηλαδη μεχρι τωρα τι τους κανανε?Τιποτε φυσικα!Αλωστε κορακας κορακου ματι δε βγαζει...

Ο λογος για τους επιορκους του δημοσιου.Αληθεια...Οι της ΠΑΝΤΕΙΟΥ που ειναι?Αυτοι που επερναν τζακουζι για το σπιτι τους και το χρεωναν στο πανεπηστημιο...Βγηκαν μετα απο κατι μηνες για οικογενειακους λογους λεει...Ωραια!

 

Άμεση απόλυση


Την πόρτα της εξόδου θα βλέπουν οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών.
Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", πλέον στα Πειθαρχικά συμβούλια δεν θα συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, συνήθως βγάζουν "λάδι" τους συναδέλφους τους, ενώ θα μπουν ασφυκτικά χρονικά όρια για την έκδοση αποφάσεων σχετικά με τα κρούσματα διαφθοράς. Ανάλογα χρονοδιαγράμματα θα υπάρχουν και για υποθέσεις που καταλήγουν στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης ζήτησε από τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή, στοιχεία για τη διαφθορά στο δημόσιο και η έκθεση του επιθεωρητή είναι ενδεικτική για το τι συμβαίνει. Μιλώντας στην εφημερίδα ο κ. Ρακιντζής τόνισε ότι μόλις το 1% της διαφθοράς στο Δημόσιο συλλαμβάνεται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, το κράτος χάνει τουλάχιστον 20 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από παράνομες συναλλαγές υπαλλήλων, ενώ αυτή τη στιγμή εκκρεμούν 600 υποθέσεις στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο.
Το νέο θεσμικό πλαίσιο θα προβλέπει ενίσχυση των αρμοδιοτήτων των ελεγκτών, οι οποίοι θα μπορούν να επιβάλουν διοικητικές κυρώσεις και θα ασκούν πειθαρχικούς ελεγχους.
Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς θα απολύονται αμέσως, σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς, που οι πειθαρχικές αποφάσεις βγαίνουν, αφού ο επίορκος βγει... στη σύνταξη.


Πηγη  http://news247.gr/ellada/aysthra_metra_gia_toys_epiorkoys.167827.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: