ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...

Ποσα λεφτα μπορει να εχει καποιος πολιτικος ωστε να κανει τον γαμο του σ ενα απο τα πιο ακριβα ξενοδοχεια του κοσμου,να διατηρει πανακριβο νεοκλασικο και να ζει σαν αρχοντας?Το ερωτημα αυτο δεν εχει απαντηση στην Ελλαδα μαλον.Μια απο τις απαντησεις ειναι ισως "οσα θελει μπορει να εχει".
Αλλα τι λεω...Εδω οι συγγενεις τους εχουν λεφτα οχι μονον οι πολιτικοι...
Κατ΄τα αλλα τα χαιβανακια οι ελληνες καλουνται να πληρωσουν τα σπασμενα...
Κοροιδο ελληνα...Ποσο μαλ...ας εισαι...

'Υποπτη αγοραπωλησία σπιτιού απο τον Α. Τσοχατζόπουλο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Τσοχατζόπουλος τα τελευταία χρόνια κατοικεί με τη σύζυγό του συγγραφέα Α. Σταμάτη σε ένα πολυτελές νεοκλασσικό που βρίσκεται στην οδός Διον. Αρεοπαγίτου 33.
Το νεοκλασσικό αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει εμπορική αξία αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Ιδιοκτήτρια του νεοκλασικού μέχρι πρίν απο λίγες ημέρες ήταν μια off shore εταιρία. Δημοσιεύματα προ διετίας εμφάνιζαν ως ιδιοκτήτη αυτής της off shore τον ίδιο τον κ. Τσοχατζόπουλο. Αυτός όμως τα είχε διαψεύσει κατηγορηματικά και είχε κάνει λόγο για λάσπη λέγοντας οτι εκείνος απλώς νοικιάζει το ακίνητο.
Ομως, πρίν απο λίγες ημέρες και λίγο πριν αλλάξει ο νόμος περι φορολόγησης των ακινήτων που ανήκουν σε off shore - ο φόρος τώρα πια έχει 5πλασιαστεί σε σχέση με το παρελθόν- το ακίνητο αυτό εμφανίζεται να πωλείται απο την off shore εταιρεία στην οποία ανήκε, στη σύζυγο του κ. Τσοxατζόπουλου.

Η ιδιοκτήτρια off shore εταιρία του ακινήτου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται μεταξύ άλλων εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Κατόπιν όλων αυτών, όλοι περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση και τις διευκρινήσεις του πρώην υπουργού.

Πηγη  http://www.hbnews.gr/permalink/33738.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: