ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Όταν ο "δημοκράτης" Μπιλ Κλίντον έλεγε ακριβώς τα ίδια με τον "φασίστα" Τραμπ - βίντεο


Το ότι δεν έχουν τον Θεό τους, πιστεύουμε να το χετε καταλάβει τόσα χρόνια πια...
Αυτά που θα ακούσετε στο ακόλουθο βίντεο, είναι απλά μια επιβεβαίωση...

Επικά άλλωστε τα βίντεο με ΓΑΠ, Σαμαρά, Τσίπρα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με πανομοιότυπες εξαγγελίες...

Ακούστε λοιπόν τώρα, τον... Δημοκράτη Μπιλ Κλίντον, να λέει
για την λαθρομετανάστευση, στην περίοδο της προεδρίας του, ακριβώς αυτά που λέει και ο... φασίστας Τραμπ τώρα...

Μιλάμε δηλαδή, πως μας έχουν... ούτε για χαιβάνια. Μας έχουν για... ανύπαρκτους. Όπως π.χ. είναι κάποιος στο μπάνιο και παριστάνει τον Μάικλ Τζάκσον ή την Μαρινέλλα μιας και ξέρει ότι είναι μόνος του, δεν θα εκτεθεί, δεν θα χαλάσει την εικόνα του και απλά το διασκεδάζει, έτσι κι αυτοί λένε λογάκια, γνωρίζοντας ότι δεν θα χουν καμιά επίπτωση και θα μπορούν και πάλι να μας κατσικωθούν ως ειδήμονες, σοφοί και καμπόσοι... Τρέλα δηλαδή...

MATI GR

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Ο Πατριωτισμός ενός κόμματος ή Ατόμου δεν κρίνεται κυρίως από την θέση του κόμματος ή του Ατόμου στον πολιτικό και κοινωνικό Αγώνα στο εσωτερικό της Χώρας. Και ιδίως όταν ο αγώνας οξύνεται, οπότε δεν υπάρχει όριο σε συκοφαντίες ! Ο Πατριωτισμός ενός κόμματος ή ενός Ατόμου κρίνεται όταν κινδυνεύει η Ανεξαρτησία και η Ελευθερία της Πατρίδας ΜΑΣ! Εκεί η Λυδία Λίθος».

《Ετσι Αγαπάμε Εμείς την Ελλάδα. Με την Καρδιά ΜΑΣ (την Ψυχή ΜΑΣ) και με το Αίμα ΜΑΣ.》


«Ολα δείχνουν ότι ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός την Ελλάδα και τα Βαλκάνια διαλέγει σαν πεδία για την επόμενη πολεμική του πρόκληση. Πρέπει οι Αμερικανοί οι πλουτοκράτες και τα ρέστα που τρέφονται από τον πόλεμο, να καταλάβουν πως τα πολεμικά τους σχέδια ΔΕΝ θα περάσουν. Ο Λαός της Ελλαδος Αδούλωτος και Περήφανος ΞΑΝΑΛΕΕΙ το ΟΧΙ. Και αν τον κάνουνε τον πόλεμο θα πιάσει πάλι τα Ταμπούρια, θ' ανεβεί με τους Αντάρτες στα βουνά, θα τους κάνει τον πόλεμο τάφο τους. Αν οι εκμεταλευτές τολμήσουν, θα τους Τσακίσουμε (Τώρα)! Θα τους χτυπήσουμε και από πίσω μαζί με τους στρατούς των Λαϊκών Δυνάμεων! Δεν θα πολεμήσουμε τη Σοβ. Ενωση (Ρωσία)! Δεν θα ξαναγίνει 2η Ουκρανία»!!!