ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

 Δύο συμπεράσματα βγαίνουν από την παρακάτω είδηση. 
1ο ότι μας κυβερνούν καραγκιόζηδες, και κάνουμε πολύ άσχημα που τους παίρνουμε στα σοβαρά και τους υπακούμε.
2ο, ότι οι Γερμανοί δεν "χαμπαριάζουν" τίποτε, δείχνοντας σε κάθε ευκαιρία ότι είναι τα αφεντικά της Ευρώπης...

------------------------------------------------------------

 Δίωξη κατά του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γιάτσεκ Προτάσιεβιτς, προτίθεται να ασκήσει η γερμανική αστυνομία με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε δύο υπαλλήλους του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης αποκαλώντας τους «ναζί» ενώ φώναξε τον ναζιστικό χαιρετισμό «Χάιλ Χίτλερ».
Το επεισόδιο έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη το απόγευμα και έληξε με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον Πολωνό ευρωβουλετή ο οποίος υποστήριξε ότι είχε πιει μόνο «δύο μικρά μπουκάλια κρασί».

Σύμφωνα με όσα του καταμαρτυρούνται, ο 46χρονος πολιτικός επιτέθηκε στον τελωνειακό υπάλληλο φωνάζοντάς του «Χάιλ Χίτλερ» και ότι «πρέπει να πάει στο Άουσβιτς». Επίσης, σύμφωνα με την Bild, αποκάλεσε τον ίδιο και έναν συνάδελφό του «ναζί» και «Χίτλερ».

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην Bild ότι ο Πολωνός φαινόταν «πολύ μεθυσμένος» και πήρε το καροτσάκι αποσκευών ενός άλλου επιβάτη. Ακολούθησε η επίθεση προς τους υπαλλήλους και στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου απομακρύνθηκε με χειροπέδες από το αεροδρόμιο, για να αφεθεί ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα.

Ο ίδιος ο Προτάσιεβιτς αρνείται τις κατηγορίες και, μιλώντας στο πολωνικό κανάλι TVN24, υποστήριξε ότι οι υπάλληλοι κινήθηκαν επιθετικά εναντίον του.

«Ο υπάλληλος ζήτησε να δει τη βαλίτσα μου κι εγώ του απάντησα ότι αυτό παραβιάζει τη διπλωματική μου ασυλία. Τότε εκείνος μου είπε "raus" (=φύγε). Οπότε εγώ του απάντησα να πάει στο Άουσβιτς, καθώς εκεί οι γερμανοί φώναζαν "raus"».

Ωστόσο η συμπεριφορά του Προτάσιεβιτς επικρίθηκε έντονα από τον Πολωνό πρωθυπουργό Ντόναλντ Τασκ, ο οποίος επέπληξε τον βουλευτή λέγοντας: «Ένα άτομο με τόσο σημαντική δημόσια και διεθνή θέση πρέπει να είναι σε θέση να ελέγξει τα συναισθήματα και τα νεύρα του».
Ε.Σ.
 gr.news.yahoo.com

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: