ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ !!!

  Την ψήφιση νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας ζήτησε με τον πλέον σαφή τρόπο από την ελληνική κυβέρνηση η αρμόδια Επίτροπος της Ε.Ε. Σεσίλια Μάλμστρομ, σημειώνοντας πως πρόκειται για ευρωπαϊκό Δίκαιο.

 Μιλώντας σε εκδήλωση του ιδρύματος Φρίντριχ Έμπερτ για την ευρωπαϊκή ακροδεξιά στο Βερολίνο, η Επίτροπος έκανε ειδική αναφορά στο ακροδεξιό φαινόμενο στην Ελλάδα και εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρόκειται για συγκυριακό φαινόμενο το οποίο θα εξαφανιστεί με το τέλος της οικονομικής κρίσης.
«Εναπόκειται σε εμάς», είπε η κ. Μάλμστρομ, «να διασφαλίσουμε ότι το θέμα θα βρίσκεται μονίμως στην ατζέντα». Αυτό θα πρέπει να κάνει και η Ελλάδα.
Ερωτηθείσα μετά την ομιλία της αν πιστεύει ότι επαρκούν οι προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση για την καταπολέμηση της ακροδεξιάς, η κ. Μάλστρομ απάντησε : «Όχι, δεν επαρκούν, αλλά κάνει όμως αρκετά (σ.σ. η κυβέρνηση). Βρισκόμαστε σε συνεχείς συνομιλίες για να δούμε πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε, αλλά και για να παρακολουθήσουμε τι κάνουν».
«Κατά την παραμονή μου στην Αθήνα πριν μια εβδομάδα συζητήσαμε και για το (αντιρατσιστικό) νομοσχέδιο. Απ' ό,τι κατάλαβα σκοπεύουν να το προωθήσουν πολύ σύντομα. Έχει αργοπορήσει για διάφορους λόγους, αλλά θα κατατεθεί πολύ σύντομα στο κοινοβούλιο. Αυτό μου έχουν υποσχεθεί και εύχομαι να αποδειχθεί σωστό», δήλωσε η κ. Μάλμστρομ, επισημαίνοντας πως πρόκειται για ευρωπαϊκό δίκαιο (σ.σ. σχετιή οδηγία που πρέπει να ενσωματωθεί στην εθνική νομοθεσία των κρατών - μελών»

( ...Ε ρε γλέντια η Χρυσή Αυγή... Όποιος πεί "φασίστα" έναν Χρυσαυγίτη, κάθετε στο σκαμνί με τη μία...)
Όσον αφορά τον όρο "ξενοφοβία" πάλι... Απαγορεύεται να φοβάσαι δηλαδή...?
Θα τρελαθούμε ρεεεεεε....

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Τα κανανε τοσο σκ@Τ@ με τη πολιτικη τακτικη τους στο μεταναστευτικο οι παναθλιοι ... που τρεχουν και δε φτανουν και νομιζουν οτι θα μας σωσουν οι αντιρατσιστικοι νομοι... Τι να πει κανεις! Αν πρωτοι αυτοι νοιαζονταν για το καλο της ανθρωποτητας θα εδιναν και τα αναλογα παραδειγματα.. Αλλα ειπαμε... απο ουσια μηδεν!
Καλησπερα!!!!!!!