ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Γράφει ο Πιπεράτος

Η "σταδιακή απαγκίστρωση" του Κουβέλη από το Μνημόνιο, και η "απαγκίστρωση σε τρία χρόνια" του Βενιζέλου από το Μνημόνιο, με αβανταδόρο τον κωλοτούμπα και γκραν Μνημονιακό Αντωνάκη, απ΄οτι δείχνουν τα πράματα,τα βρήκανε και θα είναι η επόμενη κυβέρνηση...


Αυτό σημαίνει πως τίποτε δεν θα αλλάξει από το πρώτερο χάλι που ζούσαμε..Το χάλι των χαρατσιών,αυτοκτονιών,αγγλικών δικαίων,φάγωμα ορυκτού πλούτου,1,5 εκ. και πλέον ανέργων,και φόρων...πολλών φόρων δια να εκπληρωθεί η εξυπηρέτησις του χρέους...

Το Αντιμνημονιακό μέτωπο μπορεί να πήρε το 68% των ψήφων,όμως λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο.Και εδώ ο ξενοδόχος δεν είναι ο Λαός,μα οι τραπεζίτες και η κλικα τους.

Κορόιδο Λαέ...Πού νόμισες πως ξεμπέρδεψες με Πασόκους και Νεοδημοκράτες.Δεν λογάριασες τον Κουβέλη όπως όφειλες πριν τον ψηφίσεις...
Με κάποιους ΔΗΜΑΡικούς που συνομίλησα πριν τις εκλογές,μου είπαν πως θα τον ψηφίσουν διότι είναι ο πιο σοβαρός και μιλάει ήρεμα χωρίς ακρότητες...Βέβαια δεν τους έπνιξα εκεί επί τόπου λόγω του ότι το να σκοτώσεις άνθρωπο είναι παράνομο και σκέφτηκα πως δεν θα ταν σωστό να φυλακιστώ για τον Κουβέλη...όμως θα ξεσπάσω τώρα.
Ρε χαιβάνι...Ρε μόσχο...Ρε απίθανε μπούφε...Τα ήξεις αφήξεις που έλεγε,περί πίστης στις υπογραφές μας κ.λ.π. δεν τα άκουγες μα μόνο το ήρεμο του λόγου του?!! Τόσο ηλίθιος γίνεται να είσαι???
 Ακόμη δεν καταλαβες πως η κατάσταση που βιώνεις είναι πολεμική και η ηρεμία δεν είναι αυτό που χρειάζεσε αυτή τη στιγμή??(Ήδη από το αποτέλεσμα των εκλογών,"στρογγύλεψαν" τη στάση τους οι Ευρωπαίοι) Αφού δεν το κατάλαβες,φάε τώρα καί πάλι το  Μνημόνιο -στρογγυλεμένο- στη μάπα,και μετά τρέχα στη Χρυσή Αυγή να σε σώσει...Χαιβάνι...ε χαιβάνι.

Μακάρι να βγώ ψεύτης

Πιπεράτος


Σημείωση : Τα μπινελίκια έχουν χαρακτήρα αρωματικό,ώστε να δώσουν όσο δυνατόν καλύτερα το σχέδιο κοροιδίας - που έφαγε πρόλογο δηλαδή ο λαός- θύματα του οποίου έπεσαν όλοι οι ημιαντιιμνημονιακοί και ηττοπαθείς ψηφοφόροι,και όχι για να προσβάλουν κάποιους.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: