ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ !!!

 Κάλπη με ψηφοδέλτια χωρίς ευτράπελα δεν γίνεται και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν ούτε σε αυτές τις εκλογές τα ψηφοδέλτια που έπεσαν στην κάλπη και έκρυβαν "εκπλήξεις"
για... τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί αντιπρόσωπου που κλήθηκαν να διενεργήσουν τις εκλογές στους δήμους Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας- Κυλλήνης, κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων βρέθηκαν αντιμέτωποι με ψηφοδέλτια που είχαν στόχο να εκφράσουν τη διαμαρτυρία των πολιτών απέναντι στα πολιτικά κόμματα και γενικότερα στις πολιτικές που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα, και φυσικά ακυρώθηκαν, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι και με την προσπάθεια των υποψηφίων βουλευτών να εκλεγούν, οπότε επέλεξαν τον "άλλο δρόμο" για να πείσουν τους ψηφοφόρους!

Ευρώ για το σταυρό!

Σε εκλογικά τμήματα του δήμου Ήλιδας, κάποιοι είχαν πάρει "σταυρωμένα" τα ψηφοδέλτια και τα έβαλαν στο φάκελο που έριξαν στην κάλπη χωρίς προηγουμένως να τα ανοίξουν και μάλλον αποδείχθηκαν χαμένοι, αφού μέσα στα ψηφοδέλτια υπήρχε και ένα μικρό "χαρτζιλίκι" για την ψήφο!

Ανοίγοντας λοιπόν τα ψηφοδέλτια οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, αντί για σταυρούς βρέθηκαν να μετρούν χρήματα και πιο συγκεκριμένα 20εύρα, ενώ συνάντησαν και χαρτονομίσματα των 50 ευρώ! Τυχεροί στην προκειμένη περίπτωση, μάλλον στάθηκαν οι ψηφοφόροι που είχαν φροντίσει να ελέγξουν προηγουμένως τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια. Βέβαια, αν τα έριξαν στην κάλπη σταυρωμένα όπως τα έλαβαν, παραμένει άγνωστο.

Η ΔΕΗ στην κάλπη!

Σε μία άλλη περίπτωση, ψηφοφόρος επέλεξε αντί για ψηφοδέλτιο μέσα στο φάκελο, να βάλει το λογαριασμό της ΔΕΗ με το περιβόητο χαράτσι!

Άλλος ψηφοφόρος επέλεξε να βάλει στο φάκελο ένα πλαστικό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, στο οποίο είχε αναγράψει επάνω εθνικιστικά μηνύματα, ενώ κάποιος άλλος είχε βάλει ένα χαρτί στο οποίο έγραφε: «Αυτοί τα έφαγαν».

Κάποιοι άλλοι επέλεξαν να βάλουν λευκά χαρτιά τα οποία είχαν ζωγραφίσει, ενώ βρέθηκε και λευκό χαρτί στο οποίο είχαν ζωγραφίσει μία παλάμη, τη γνωστή σε όλους μούντζα, όπου κάθε δάχτυλο το είχαν κοσμίσει με ένα "κοσμητικό" επίθετο για τους πολιτικούς.

Και βέβαια, υπήρχαν και οι περιπτώσεις, όπου κάποιοι δίπλα στα ονόματα των υποψηφίων είχαν σημειώσει πολλούς σταυρούς και παύλες.
patrisnews.com
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

2 σχόλια:

Summertime Blues είπε...

κάνε ανάρτηση και γράψε ΟΧΙ!!
Όχι, Η παλιά διεπαφή του Blogger να ΜΗΝ καταργηθεί τους επόμενους μήνες.

Summertime Blues είπε...

τα ίδια όπως πάντα
http://nassispage.blogspot.com/2010/11/10.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ