ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Κύριε Καζάκη.

Είδα το βίντεο με τις δηλώσεις που κάνατε για τον Π. Καμμένο σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων,για σύμπραξη των αντιμνημονιακών σας δυνάμεων,που από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου,αλλά και των τηλεοπτικών καναλιών.


Με λύπησαν αφάνταστα αυτά που εκστομίσατε.
Η επίμαχη φράση - του Καμμένου- σύμφωνα πάντα με τα δικά σας λεγόμενα, ήταν "Έλα επικεφαλής του ψηφοδελτίου,και θα έχεις όσα λεφτά θέλεις".
Στη συνέχεια αφήσατε να εννοηθεί πως ... κι αφού δεν τα πήρα εγώ,τα πήρε στη θέση μου ο Μαριάς...Σε διευκρινιστική ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είσαστε σίγουρος γι αυτό,είπατε πως είναι ...μια δική σας υπόθεση...(?!)


Από την παραπάνω φράση,και παρακολουθώντας την πορεία και των δυο σας,στο βαθμό των δυνατοτήτων μου ,ως αντιμνημονιακών ανδρών, βγάζω τα παρακάτω συμπεράσματα.


Στα πλαίσια της προσπάθειας του Π. Καμμένου να ενώσει όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις ( ας μην ξεχνάμε πως αυτός πρώτος έχει αποβάλει από πάνω του τον προσδιορισμό "δεξιός" προτείνοντας στον Μίκη Θεοδωράκη να ηγηθεί αυτής της ένωσης ) ,συζήτησε και μαζί σας τον τρόπο που θα μπορούσατε να συνεργαστείτε.Απ ότι είπατε, σας πρότεινε ακόμα και την ηγεσία του ψηφοδελτίου του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, χάριν της ένωσης αυτής και σεις αρνηθήκατε,διότι ...υποθέσατε ότι κάποια "βαρίδια" θα σας παρατήσουν και θα φύγουν...(δεν είσαστε ο μόνος πατριώτης εσείς σ' αυτή τη χώρα...υπάρχουν κι άλλοι Αγανακτισμένοι που οραματίζονται την ελευθερία της Ελλάδος από την τραπεζική της φυλακή και το να προεξοφλείτε την πορεία τους είναι το λιγότερο φθηνό...)

Τι πιο αγνά πατριωτικό από το να σας προτείνει τα πρωτεία του κινήματος που οραματίστηκε για χάρη της πολυπόθητης ενότητας??!


Έρχομαι τώρα στο "θα έχεις όσα λεφτά θέλεις"...
Εσείς ο ίδιος,διατυμπανίζετε πως όλος ο αγώνας που έχετε κάνει ανά την Ελλάδα όλο αυτό το διάστημα,αγώνα που μόνο εκτίμησης χαίρει απ΄ολους τους αντιμνημονιακούς,όπως και από τον Π. Καμμένο όπως αποδείχθηκε,έγινε χωρίς "φράγκο στην τσέπη".
Απ΄ ότι ξέρουμε όλοι,και το λέει και ο ίδιος ο Π. Καμμένος,έχει την οικονομική επιφάνεια ώστε να στηρίξει αυτόν τον αντιμνημονιακό αγώνα,ως έναν βαθμό τουλάχιστον....Πού είναι το κακό θέλω να μου πείτε που αυτή του την οικονομική επιφάνεια σας την προσέφερε απλόχερα όπως κι εσείς λέτε...??

 Αν είναι δυνατόν πια , να σου δίνει κάποιος νερό ενώ διψάς και συ να κάθεσαι να τον λασπολογείς γι' αυτό!!! Ντροπή !!


 Η χρονική στιγμή των δηλώσεων σας δε,λίγες μέρες πριν τις εκλογές,υποδηλώνει δόλο και μόνο κακό κάνει στον αντιμνημονιακό αγώνα, και ειδικότερα στον δικό σας αγώνα.Χαλάσατε την σοβαρή εικόνα που είχατε και μπήκατε στην κατηγορία των "πολιτικάντηδων" που τα κάνουν όλα...μα όλα, για μια ψήφο παραπάνω...


 Δε σας κρύβω πως μιας και έχω αποβάλει τους αστείους διαχωριστικούς προσδιορισμούς "αριστερός - δεξιός" εδώ και πολλά χρόνια, η ψήφος μου εως τώρα αιωρείτο ανάμεσα σε σας και τον Π. Καμμένο.Μετά από τη στάση σας αυτή,που είναι ύμνος τελικά για το ποιόν του Π. Καμμένου,η αιώρηση αυτή έχει διακοπεί.Θα ψηφίσω Καμμένο τελικά και να ξέρετε πως στην απόφασή μου αυτή,συμβάλατε κατα πολύ εσείς.


Ντροπή σας.

ΥΓ. Το επίμαχο βίντεο δεν το αναρτώ γιατί δεν θέλω να αναπαράγω αηδίες,μα μόνο την ουσία

Πιπεράτος


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

bravo fiIe mou!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τη δημοσίευση.Όποιος σόφρων δει το βίντεο του Καζάκη με τις δηλώσεις,αυτά τα συμπεράσματα θα βγάλει.