ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΑΛΑΡΑ ΦΑΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοντάζ είναι...μη φαμε και καμιά μήνυση...συνηθίζεται άλλωστε
Τι λε ρε Νταλάρα...?!Σοβαρά?

Αν βρώ τις επόμενες ώρες ίσα με 3 εκατομμύρια ευρώ...ξέρεις για τις απαραίτητες αποζημειώσεις μωρέ...θα φάς ένα μπινελίκι τέτοιο,που ο Τζίμης Πανούσης θα φαντάζει "γατάκι" μπροστά μου...Πού να βρείς όμως τόσα λεφτά τη σήμερον...Οπότε,θα είμαι κόσμιος βεβαίως βεβαίως...



Πρέπει να συμβάλουμε...ενωμένοι όλοι στο Μνημόνιο (!!!) λέει ο Νταλάρας... Η Μνημόνιο ή καταστροφή θα τον ακούσετε να λέει στο βίντεο που ακολουθεί!!

Να μας πει όμως τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος θέλει ρε παιδί μου να συμβάλει στο Μνημόνιο, που θεωρεί κι ο ίδιος κατάντια στο φινάλε,αλλά δεν μπορεί να πληρώσει όλα αυτά που έχει ως προυποθέσεις το Μνημόνιο - κατάντια...(Από ποιούς ζητάς ρε απίστευτε τύπε να συμβάλουν στο Μνημόνιο?Από τους χιλιάδες πλέον άστεγους,ή από αυτούς που τρέχουν στα συσύτια για ένα πιάτο φαί...?Από το ένα εκατομμύριο ανέργους που ζούν με το ζόρι?Από τους κατεστραμένους που ζούνε χωρίς ρεύμα και σε λίγο θα είναι στο δρόμο?)

Αυτό δε μας το λέει ούτε αυτός,μα ούτε και κανένας άλλος.Ίσως να σκέφτεται πως,η λύση της αυτοκτονίας όσων δεν έχουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις του Μνημονίου,είναι μια ...καλή λύση δηλαδή,που "ξελαφρώνει" τη χώρα από πένητες και αδύναμους...Άλλωστε τόσους διαθέσιμους ανθρώπους έχει αυτός ο πλανήτης μωρέ, που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα,στους Έλληνες θα κολλήσουμε?...ε Νταλάρα μας?

Γιατί να ζεις άλλωστε αν δεν μπορείς να πληρώνεις τους Γερμανούς,που σου χρωστάνε πολλαπλάσια από αυτα που τους χρωστάς? "Ντόιτσλαντ ύμπερ άλλες" ένα πράμα...? Ε Νταλάρα μας?

Το ότι το διεθνές δίκαιο σε προστατεύει με δεκάδες νόμους και κανόνες ώστε να μην εξαθλιωθεί ο λαός που σ έκανε "μάγκα" ακούγωντας σε να τραγουδάς το "ΝΑ ΤΑ ΝΕ ΤΟ 21"(Τι ειρωνεία...) ούτε που χεις ακούσει κάτι περί αυτού ε...Νταλάρα μας?

Θα τον ακούσετε επίσης να λέει πως συμφωνεί με την μείωση της Εθνικής μας κυριαρχίας...Γιατί να μην συμφωνεί...?Τόσα έχει κερδίσει από μας...πόσα θα χάσει μωρέ?Σιγά το πράμα...πέντε πάνω πέντε κάτω δεν αλλάζει και τίποτε...Πάλι Νταλάρας θα είναι...Πάλι Νταλάρας και πάλι "ελιτ".Ε Νταλάρα τους...?




 Μετά απ' αυτά που άκουσα,παω να ακούσω τον Τζίμη Πανούση να συνέλθω λίγο ο αντιμνημονιακός,γιατί θα "στραγγαλίσω" τον πρώτο που θα βρω μπροστά μου...




Πιπεράτος

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ.Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ

Πιπεράτος είπε...

Τι να πρωτοπώ φίλε μου...?Δεν παλεύονται...

Ανώνυμος είπε...

μεγαλο μυαλο ο τζιμης,τον ειχε παρει χαμπαρι οταν εμεισ τον προσκυνουσαμε σαν τον ελληνα λαικο βαρδο

Πιπεράτος είπε...

Μπα...πολλοί έλεγαν πως είναι αριβίστας...Φαινόταν το πράμα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ.
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΝΑΤΑΝΕ ΤΟ 21"
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ "ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ" ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΟ LUCIS TRAST -ALICE BEILY KAI ΜΠΛΑΒΑΒΣΚΙ.
ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΔΗΜΩΝ-ΑΛΑΦΟΥΖΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Πιπεράτος είπε...

Το σύνθημα θα πρέπει να είναι "Εξω οι Νταλάρες" γενικώς... :)