ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΥΛΗ : ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ "ΨΙΛΟ" ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ...

Ε ρε γλέντια...
Με τον τίτλο «Οι άπληστοι πατέρες της Ελλάδας» η γερμανική εφημερίδα Main Post περιγελά στην ουσία τους Έλληνες βουλευτές, τονίζοντας τα προνόμια που έχουν εξασφαλίσει οι ίδιοι για τον εαυτό τους, με αφορμή τις διεκδικήσεις εκατοντάδων «εθνοπατέρων» μας να πάρουν αναδρομικά αυξήσεις των μισθών και των συντάξεών τους από την Βουλή.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Το να γίνει κανείς μέλος της Bουλής θεωρείται στην Ελλάδα ένα επάγγελμα όνειρο. Κερδίζει περισσότερα από 100.000 ευρώ το χρόνο και παίρνει μόλις μετά από λίγα χρόνια θητείας μια παχυλότατη σύνταξη. Αλλά για κάποιους «πατέρες τους έθνους», όπως ορισμένοι αυτοαποκαλούνται, αυτά δεν είναι αρκετά. Εκατοντάδες πρώην βουλευτές και συνταξιούχοι βουλευτές προσέφυγαν στο διοικητικό δικαστήριο ζητώντας αναδρομικές αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις τους.
Οι 300 οδηγούν υπηρεσιακά αυτοκίνητα με χρήματα των φορολογουμένων. Δεν πληρώνουν γραμματόσημα ούτε τηλεφωνικούς λογαριασμούς, ταξιδεύουν δωρεάν με το τρένο και παίρνουν το χρόνο 104 δωρεάν εισιτήρια ανάμεσα στην Αθήνα και την εκλογική τους περιφέρεια, εάν αυτή είναι πάνω από 200 χλμ. μακριά. Για τη συμμετοχή τους στις επιτροπές της Βουλής παίρνει ο καθένας 150 ευρώ. Και για αυτό αρκεί μια υπογραφή στη λίστα των παρουσιών – εάν ο βουλευτής παίρνει πράγματι μέρος στη συνεδρίαση δεν το ελέγχει κανένας»…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

Χρήστος Γ. είπε...

Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Ρε "Καυτερέ" τι σου φταίνε τα παιδιά και τα ξεμπροστιάζεις ή μήπως δείχνουν να ιδρώνει τ' αυτί τους.

Αντικειμενικός σκοπός όλων τους η διατήρηση του ονόματός τους στην επικαιρότητα. Να ακούγεται! Για οποιονδήποτε λόγο θετικό ή αρνητικό. Γνωρίζουν ότι ο κόσμος έχει κοντή μνήμη. Την ώρα της κρίσεως θα έχει μεινει μόνο το όνομα. Αυτό έχει σημασία. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η... αμνησία μας!

Πιπεράτος είπε...

Καλή χρονιά καπετάνιε!!!

Άσε τα σχόλια και πάμε να μπαρκάρουμε μπας και γλυτώσουμε από αυτους γιατί θα μας τρελάνουν εντελώς τελείως!!! :)

Χρήστος Γ. είπε...

Όλο λόγια είσαι!
Εγώ θα ξαναφύγω σε κάνα δυο μήνες.
Ιδού η Ρόδος...

Πιπεράτος είπε...

Βρε φύγαμε σε λέω...Αγανάκτηση είναι εδώ πια.Προλαβαίνω???Στείλε ρεπόρτο