ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...

ΑΝΥΚΟΥΣΤΟ !!! ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !! ΜΑΛΩΣΑΝ ΡΕ ΣΕΙΣ !!! ΠΩ ΠΩ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΡΑΓΕ !? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ... 

Παρακαλείται κάτοχος κάρτας VIP των 2000 ευρώ της Ν.Δ.,να μας πεί περισσότερα γι αυτό το συγκλονηστικό γεγονός !!


 
Η αντιπαράθεση του Αντώνη Σαμαρά με τον Γιώργο Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των πολιτικών
αρχηγών των κομμάτων, που έχουν παράσχει κοινοβουλευτική στήριξη στην κυβέρνηση Παπαδήμου, αποδεικνύει την… αμετανόητη διάθεση του ΠΑΣΟΚ να επιχειρήσει «κούρεμα» των πολιτικών ευθυνών που το βαρύνουν.
Προσπαθώντας να βάλει στο κάδρο και τη Νέα Δημοκρατία, μιλώντας «για την ευθύνη που της αναλογεί», ο Γιώργος Παπανδρέου επιβεβαίωσε ότι η...

.....επιδίωξη της συναίνεσης σκοντάφτει στην έμφυτη προδιάθεση του ΠΑΣΟΚ να διαχειριστεί επικοινωνιακά το σημερινό αδιέξοδο, να επιβάλει… αφωνία για τις δικές του ευθύνες, να αφοπλίσει την προοπτική του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ως εναλλακτική λύση.

Η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.(...Θα τρελαθώ ρε π@υστη μου ο bloger....) Ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου «δεν είναι συγκυβέρνηση μακράς πνοής». Με έμφαση και στις δυο έννοιες: Ούτε συγκυβέρνηση, ούτε μακράς πνοής.
Η Νέα Δημοκρατία εξάντλησε το εθνικό χρέος της, αποφασίζοντας να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση στιγμιαίας εθνικής ανάγκης, προκειμένου να αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας, να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των διεθνών εταίρων, να εκτονωθεί η οργή της κοινωνίας.
Το επόμενο κεφάλαιο του εθνικού χρέους της είναι να ανακτήσει την εθνική αξιοπρέπεια και να θωρακίσει την Ελλάδα απέναντι σε όσους επιθυμούν να την αγοράσουν… μισοτιμής, ως κυβέρνηση πλέον.
Παρά τη σχετική επιθυμία των «πολλών ΠΑΣΟΚ», που  φέρουν όλα, ακέραια την ευθύνη για το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα, το μόνο «κούρεμα» που μπορεί να γίνει ανεκτό, είναι αυτό των ομολόγων που έχουν στα χέρια τους ιδιώτες. «Κούρεμα» πολιτικών ευθυνών, δηλαδή των ευθυνών του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να γίνει.

http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλα λαμόγια πάλι αυτοί της νδ...Θα φάτε καλά και σεις όταν θα κάνει κόμμα ο Καμμένος