ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ε.ΛΑ.Δ.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

 Εξαγγελεία θα κάνουν, ο Μανώλης Γλέζος, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιώργος Κασιμάτης, για την συγκρότηση  Παλλαϊκού Κινήματος  Αλληλεγγύης και Αντίστασης, με το όνομα Ε.ΛΑ.Δ.Α. (Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση)  ενάντια στην καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας από την
κυβέρνηση της τρόικα και όσους την υποστηρίζουν.
(Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18.30, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη,Πειραιώς 206).


Ελπιδοφόρα αν μη τι άλλο η είδηση.
Έχω την πληροφορία, πως θα βρεθούν πάνω από 200 προσωπικότητες από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Θεωρώ όμως πως,αν η κίνηση αυτή δεν έχει ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ή ΥΠΕΡΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ χαρακτήρα,τότε δεν θα έχει τα αποτελέσματα που όλοι ποθούμε.
Πρέπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να βρεθούν σ αυτή την εξαγγελία δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη,ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ !

Οι όποιες πολιτικές διαφορές,δεν έχουν θέση αυτή τη δύσκολη  στιγμή που ζεί η Ελλάδα. Δεν χωρούν πολιτικές πεποιθήσεις...Η λύση του προβλήματος θέλει πράξεις ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΑΞΕΙΣ !
Θα ησυχάσω και θα γεμίσω με ελπιδοφόρα συναισθήματα, μόνον αν δω δίπλα στον Μίκη τον Καμμένο,τον Δημαρά,την Σακοράφα και όλους αυτούς που έμπρακτα δείχνουν την αγανάκτησή τους,να συστήνουν πολιτικό φορέα απέναντι σε όλους όσους δίνουν με ευκολία ότι υπάρχει σ αυτή τη χώρα!

 Η ένωση "πρώην χρωματισμένων" σε παλλαϊκό επίπεδο,θα είναι αυτή που θα δώσει τέλος (επιτέλους) στον άθλιο διαχωρισμό των Ελλήνων σε Αριστερούς και Δεξιούς...Έναν διαχωρισμό ο οποίος ήταν το εργαλείο ώστε όλες αυτές τις δεκαετίες,τα λαμόγια να κάνουν "πάρτυ" στις πλάτες μας,διατηρώντας την Ελλάδα ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ...

Κάνω έκκληση σε όλους όσους θέλουν να αντισταθούν στο ξεπούλημα της χώρας,να αφήσουν καταμέρους τις παλιές και άθλιες αγκυλώσεις που ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ και μας έφεραν ως εδώ.
Να αφήσου ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ τα κόμματά τους που υπογράφουν Μνημόνια και δανειακές συμβάσεις...Να αφήσουν τα κόμματα που λένε μισές αλήθειες παραπλάνώντας τους Έλληνες με δήθεν φιλολαικές προθέσεις
Να αφήσουν κατα μέρους ασήμαντες διαφορές,και να βρεθούν ΟΛΟΙ εκεί δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη.Δεν χρειάζεται η χώρα αυτή τη στιγμή τα πολιτικά κόμματα μα ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!
Αν δεν συμβεί και τώρα,τότε ξεχάστε την Ελλάδα...

Πιπεράτος         


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

                             ΔΕΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ... 

                           

2 σχόλια:

ΕΛΟΧΙΜ. ΙΩΑΝ .ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είπε...

1/2 ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΗΣΟΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕΙΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΠΟΙΚΟ ΣΕΙΜΦΕΡΟΝ !( ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΛΛΑ)

ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΚΑΙ ΜΥΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ! 1981 2004 ΕΙΜΟΥΝ ΕΝΑ ΗΛΙΘΕΙΟ ΠΙΟΝΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΘΕΟΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΟΣΤΟΡΟ ΔΡΟΜΟ ΩΣ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΥΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΝΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΣΕΙΜΕΑΚΙΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΟΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΣΚΑΒΑ ΠΟΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΕΟΣΙΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΕΙΤΙΑ - ΗΓΕΣΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΙ ΜΕ ΡΙΖΟΧΑΡΤΟ.ΑΥΤΟ ΛΕΓΑΙ Η ΑΓΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΦΕΡΗ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Η ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε

ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΗΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΟΣΜΗΣ ΒΛΕΝΑΣ -Κ.Κ.Ε ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΑ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΜΙΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΧΕΔΕΙΟ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΝΣΕΙ ΣΧΕΔΕΙΟ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ .ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΟΗ ΣΟΥ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ !!!

ΤΟ 2004 ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΑΝΗΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΥΡΙ ΓΝΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΕΙΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΕΙΓΟΥΝ ΜΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΟΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΕΤΡΟΠΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ 2006. ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΟΤΑΝΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΕΞΑΜΙΝΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΟΣΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΥΤΗΛΗΣΜΕΝΟ ΣΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΕΙΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΛΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΛΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΒ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΗ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΥΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΜΕ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΓΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΎΤΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΙΧΑΝΕΙΑ !!!

ΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΝΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟΥ Μ. ΘΟΔΟΡΑΚΙ !!!

Ο Μ.Θ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ !!!

ΤΟ ΕΚΑΝΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΑΦΟΥ ΘΕΟΠΟΙΟΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΕΙ Μ.Θ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΕΒΑΖΜΟ ΣΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΙΚΝΗΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΟ ΚΟΜΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΗΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚΑΤΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΙΟΤΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΙΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΠΑΣΟΚΑΤΖΙΣ

ΕΛΟΧΙΜ. ΙΩΑΝ .ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είπε...

Ο ΘΟΔΟΡΑΚΙΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΟ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ !!!ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΤΟΣΕΙΣ .

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΤΑ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΩ !!!

ΑΝ ΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΛΕΙΤΗΑ ΜΕΣΣΑ ΚΑΙ ΕΞΟ ΑΠΟ ΤΟ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ( ΑΓΝΟΣΤΑ!!! ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΗ ΚΙΝΟ )

ΑΝ ΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΑΠΟΤΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ !!!

ΑΝ ΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΝΑ ΞΕΝΙΚΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΝΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΟΜΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

ΑΝ ΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ

ΑΝ ΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΙΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ

ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΟΝΙΚΟ !!!

ΑΝ ΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΝΗΚΟΥ !!!


ΑΝ ΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΡΝΟΥΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΝΟΡΙΖΕΙΣ !!!

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!

ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΝΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΣΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Μ.Θ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΚΑΤΕΥΘΕΙΝΗ ΨΙΦΟΥΣ

ΦΤΙΑΧΝΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΏΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΊΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΘΥΡΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΙΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΗΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΛΙΨΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΣΗ ΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΑ Η ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΗ ΞΕΒΡΟΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΤΟ ΜΕΤΑ !!!
ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ !!!
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΟΤΗΣ!!!ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑΛςΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΗΝ Η ΟΤΙ ΘΕΛΗ !!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΜΙΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ !!!

ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΕΙ ΑΛΛΑΔΕΝ ΕΧΟ ΚΛΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΙΣ ΚΑΙ ΓΟΥΙΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΛΠΟΚΑΡΗ ΤΟ ΓΟΥΟΡΤ ΤΑ ΓΟΥΙΝΤΟΣ ΥΠΟΛΥΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΘΑ ΑΝΗΓΗ Ο ΥΠΟΛΙΓΣΤΗΣ !

ΑΝ ΘΕΛΗΣ ΔΙΜΟΣΙΕΥΗΣ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΟΡΙΣΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ !!!