ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ !!

Πρωτοφανή δήλωση για τη τουρκική εισβολή στην Κύπρο προέβη βουλευτής από το βήμα της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, στο πλαίσιο της συζήτησης για το νέο προϋπολογισμό. Ο βουλευτής του κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας (ΒDΡ) Ertuğrul Kürkçü δήλωσε ότι στην Κύπρο δεν έγινε ειρηνευτική επιχείρηση αλλά εισβολή, χαρακτήρισε κατοχικό τον Τουρκικό Στρατό και ζήτησε την απομάκρυνση του, τονίζοντας ότι ο κυπριακός λαός δεν τον θέλει. Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν φυσικά θύελλα αντιδράσεων εντός της αιθούσης.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Akif Hamzaçebi ισχυρίστηκε ότι “ο Τουρκικός Στρατός εισέβαλε στην Κύπρο για να τερματίσει το αιματοκύλισμα”, ενώ ο υπουργός αρμόδιος για θέματα Ε.Ε. Egemen Bağış επιτιθέμενος στον Kürkçü έκανε λόγο για “ειρηνευτική επέμβαση της Τουρκίας στη νήσο το 1974″ ενώ τον κατηγόρησε ότι κάνει ζημιά στη χώρα, την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους ευρωβουλευτές ότι από την ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο, όπως είπε, “δεν άνοιξε μύτη”.

Ωστόσο ο βουλευτής ξαναπήρε το λόγο, και επέμεινε στις αναφορές του, υποδεικνύοντας ότι στο μέλλον η παγκόσμια ιστορία θα δείξει τι ήταν η τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στην Κύπρο.
Με την ιστορική τοποθέτηση του βουλευτή, η τουρκική στρατιωτική κατοχή της Κύπρου μπαίνει για πρώτη φορά στα επίσημα πρακτικά του τουρκικού Κοινοβουλίου.

strategyreports

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ιωαννησ Ελ Ελοχιμ
ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΥΤΙΛΕΣ !
ΖΗΤΩ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
ΖΗΤΟ Ο ΑΝΤΙΣΙΜΙΤΙΣΜΟΣ