ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ !

Είδαν κι απόειδαν πως  με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δεν έχει χαήρι από δω και πέρα ,και αρχίζουν και οργανώνονται τα πουλάκια μου...Τώρα,με ποιό σκεπτικό θα στήσουν το νέο κόμμα,χωρίς να συνεχίζει να τους "κράζει" ο κόσμος,ένας θεός ξέρει...Πάνω κάτω το ξέρουμε το "έργο"... Θα μας πουν πως έφταιγαν οι άλλοι...
Παιδιά κάντε ότι θέλετε,μόνο μην ξεχάσετε να αποπλήρώσετε τα δεκάδες δεκάδων εκατομμύρια που χρωστάτε στις τράπεζες από τα κόμματα που είσαστε τώρα...
Πιπεράτος
 --------------
Σε συναντήσεις για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού επιδίδονται βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Η "μυστική" συνάθροιση στον Λυκαβηττό. Ποιοι πήραν μέρος και ποιο όνομα ακούγεται για την αρχηγία
Για νέο κόμμα φαίνεται πως ψάχνονται βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ καθώς από τη μια η απελευθέρωση της έκτης δόσης και από την άλλη οι δημοσκοπήσεις που καταβαραθρώνουν τον δικομματισμό εντείνουν τις "μυστικές" διεργασίες επί τούτου.
Όπως αναφέρει η "Real" της Κυριακής, το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συνάθροιση σπίτι του οικονομολόγου Α. Δοξιάδη στη περιοχή του Λυκαβηττού στην οποία έδωσαν το παρόν η Άννα Διαμαντοπούλου, και ο Γιάννης Ραγκούσης, οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε συζητήσεις με συναδέλφους τους από τη ΝΔ και με κινήσεις πολιτών για τη συγκρότηση ενός νέου φορέα.
Στο σπίτι του Α. Δοξιάδη παρόν ήταν τόσο ο ίδιος όσο και άλλα στελέχη της "Κίνησης των 32".
Σύσσωμη η παρέα έκρινε πως απαιτείται η δημιουργία ενός νέου κόμματος για αυτό και οι διεργασίες ολοένα και εντείνονται με το περιβάλλον που δημιουργεί η κυβέρνηση Παπαδήμου να ευνοεί κάτι τέτοιο.
Μάλιστα, αρχίζει να συζητείται έντονα το ενδεχόμενο πως θα μπορούσε να ηγηθεί του νέου αυτού κόμματος ο Λ. Παπαδήμος, πριν ή  μετά τις εκλογές, κάτι που έχει προτείνει και δημοσίεως ο Θ. Βερέμης.
Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συζητήσεις μεταξύ των Α. Διαμαντοπούλου, Γ. Ραγκούση, Η. Μόσιαλου και άλλων με την πεντάδα της ΝΔ (Α. Σπηλιοτόπουλο, Κ. Μητσοτάκη, Μ. Βαρβιτσιώτη, Κ. Χατζηδάκη και Ε. Αντώναρο) καλά κρατούν, ενώ και το πρόσωπο του Γ. Φλωρίδη δε μένει απέξω από τον χορό, ο οποίος τη περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον Α. Λοβέρδο.
Δέχτηκε πρόταση και ο Παπανδρέου
Πρόταση για την ίδρυση νέου κόμματος δέχτηκε και ο Γ. Παπανδρέου ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα, και ο Ε. Βενιζέλος δήλωσε πως θα εξέταζε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αν η κατάσταση για τη χώρα και τη κυβέρνηση δεν ήταν εκτάκτου ανάγκης.
Ανακατατάξεις και "κινήσεις ματ"
Όσον αφορά τη ΝΔ σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας συζητούνται συγκλίσεις που θα περιλαμβάνουν τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ. Μάλιστα διόλου τυχαίο ήταν και το γεγονός πως ο Α. Σαμαράς συμφώνησε να συμμετέχει και το ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Παράλληλα, η Ντ. Μπακογιάννη "φλερτάρει" με τον διαγραφέντα της ΝΔ Σ. Χατζηγάκη, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ επιταχύνται οι διεργασίες για συνεργασία με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Φ. Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά συνεχίζουν να διεμβολίζουν το ΠΑΣΟΚ που καταρρέει.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: