ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ !!

Η "μαιμού" σημαία της "ανεξάρτητης" Κρήτης
Φαίνεται ότι όσο περισσότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο ανακαλύπτεται στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, τόσο περισσότερο θα πληθαίνουν τα "λάθη", ειδικά στις ΗΠΑ που θα αναφέρουν την Κρήτη ως "ανεξάρτητο κράτος".
Τώρα, ήταν η σιερά της Motorola να αναγράψει ότι η Κρήτη είναι ανεξάρτητο κράτος σε μιά δημοσίευσή της που ζητούσε άτομα να εργαστούν, όχι στην Ελλάδα ή στην περιοχή της Ελλάδας που.....
λέγεται Κρήτη, αλλά στο ανεξάρτητο κράτος της Κρήτης! θεωρεί...ανεξάρτητο κράτος την Κρήτη!

Έτσι η εταιρεία στην ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας δημοσίευσε ότι αναζητούσε υπαλλήλους για την Ισπανία, την Ιταλία, το Μπαχρέϊν και την … Κρήτη, η οποία κατά την εταιρεία, πάντα, αποτελεί φαίνεται ανεξάρτητο κράτος.

Πριν από λίγο κατόπιν καταιγιστικών διαμαρτυριών από Έλληνες αναγνώστες (οι οποίοι και ενημέρωσαν σχετικά το defencenet.gr) η Motorola απέσυρε την δημοσίευση.

Θυμίζουμε ότι ορισμένοι διαδίδουν...σκόπιμα ότι 2012 λήγει η συνθήκη της Κρήτης που λέει ότι το νησί προσαρτάται για 100 χρόνια στην Ελλάδα και με την πάροδο των 100 χρόνων οι πολίτες του νησιού θα ψηφίσουν για το εάν θέλουν να συνεχίσουν να είναι στο Ελληνικό κράτος! Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην συνθήκη προσάρτησης.

Πάντως ανάλογο λάθος είχε γίνει και σε ενημερωτικό σημείωμα του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου, γνωστό ως FAQ (Frequently Asked Questions), όπου οι Αμερικανοί συμπεριλαμβάνουν τη λίστα των χωρών που κάνουν δεκτές αυτές τις προσωρινές δηλώσεις εκτελωνισμού προϊόντων και ανάμεσα σε 90 αναγραφόμενες χώρες υπάρχει και η αναφορά στην... Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος

Θυμίζουμε και την πρόσφατη αποκάλυψη του defencenet.gr για τα υπονοούμενα Γ.Παπανδρέου στην Κρήτη, λίγο πριν ανατραπεί.!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

ΠΛΗΘΩΝ είπε...

Είναι ο πιο μοντέρνος τρόπος διάσπασης ενός κράτους , ξεκινάνε συνήθως γύρω στα 50 χρόνια πίσω και αφήνουν με ήσυχο τρόπο τον σπόρο για ανεξαρτησία στο σημείο που θέλουν να αποσπάσουν από ένα κράτος , στην αρχή χωρίς καμία προκλητική παρουσίαση απλά αφήνουν να συζητηθεί από τους κατοίκους μετά δημιουργούν ένα σύμβολο , μία σημαία ή επαναφέρουν μία παλιότερη το αφήνουν πάλι να ξεχαστεί για λίγο ενώ ξέρουν στην πορεία ότι θα ψιλό συζητείτε , αρχίζουν τα δήθεν λάθη όπως τα παραπάνω , και το τελειωτικό χτύπημα θα έρθει σε μια στιγμή θολούρας και κρίσης όπως αυτή που περνάει η Ελλάδα , κάποια στιγμή λοιπόν κάποιος υψηλόβαθμος ( προδότης ή απλά στην κοσμάρα του ) παρακινούμενος από αυτούς θα πετάξει μια στιγμή την λέξη ανεξαρτησία , και την ίδια στιγμή θα πεταχτεί στο δήθεν άσχετο ένα κράτος στον ΟΗΕ και θα κάνει μια αναγνώριση σε αυτό το κομμάτι που θέλει ανεξαρτησία , μη φανταστείτε ότι θα είναι κάποιο μεγάλο κράτος , δεν θα το ξέρει ούτε η μάνα του αλλά δεν έχει σημασία η αρχή να γίνει και μετά θα υπάρχει διεθνές θέμα και μετά απλά είναι θέμα χρόνου , έτσι απλά το ξανά γράφω ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ , μπορεί να γίνει αυτό που περιέγραψα ακόμα και όταν το 99.99% του πληθυσμού είναι αντίθετο με την ανεξαρτησία , και μετά το 99.99% θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας .
Θα γράψω κάτι ακόμα γιατί δυστυχώς υπάρχουν μικρά δείγματα που επιθυμούν την ανεξαρτησία της Κρήτης , να τους πω λοιπόν ότι μία χώρα ξεχωρίζει και παραμένει ενωμένη από την ιστορία της , και μπορεί να συμβαίνει εύκολα αυτής της μορφής διάσπαση σε χώρες με μικρή έως καθόλου ιστορία αλλά ,αλλά να ξέρετε ότι θα σκάσουν στα γέλια οι ξένοι που υποκινούν αυτήν τη διάσπαση όταν θα το καταφέρουν σε μία χώρα με τη νούμερο 1 ιστορία στον πλανήτη, και κλείνοντας θα ήθελα να παρακινήσω όλους τους κατοίκους που ζουν στην Κρήτη να επισκεφτούν την Κνωσό για να δουν στην αίθουσα του θρόνου δεξιά και αριστερά το του θρόνου το δελφικό ’’ 3 Ε ‘’ που υπάρχει και στους Δελφούς και μετά να επισκεφτεί και την Φαιστό να δει το ίδιο σε μία επιγραφή χιλιάδων χρόνων , όχι απλά είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά είμαστε πιο παλιοί ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί αυτά τα μνημεία είναι πιο παλιά από οποιοδήποτε άλλο στην πιο πάνω ΕΛΛΑΔΑ .
Είμαστε λοιπόν τόσο αφελείς που θα τους αφήσουμε να μας χωρίσουν από τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΕΣ .
Το πράγμα δεν είναι αστείο , πριν από 30 χρόνια άκουγα ότι υπάρχει σχέδιο από τον χώρο που είναι τώρα τα ΣΚΟΠΙΑ για διεκδίκηση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και μου είχε φανεί τόσο αστείο τότε, και κοιτάξτε σιγά σιγά που έχουμε καταντήσει και που είσαι ακόμα !!!!
Από εδώ ξεκίνησε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!
Μη με κυνηγήσει η εκκλησία αλλά της επιρρίπτω ευθύνες για την δήθεν τυχαία διατήρηση ξεχωριστής αρχιεπισκοπής στην Κρήτη από την υπόλοιπα ΕΛΛΑΔΑ .

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ

Που και που πρέπει να ακούμε το τραγούδι που λέει ο Ξυλούρης ¨¨ μπήκαν στην πόλη οι εχθροί ΄΄ και ιδικά εκεί που λέει και εμείς γελούσαμε στις γειτονιές ( δηλαδή εμείς ήμασταν στην κοσμάρα μας )

Πιπεράτος είπε...

[...Που και που πρέπει να ακούμε το τραγούδι που λέει ο Ξυλούρης ¨¨ μπήκαν στην πόλη οι εχθροί ΄΄ και ιδικά εκεί που λέει και εμείς γελούσαμε στις γειτονιές ( δηλαδή εμείς ήμασταν στην κοσμάρα μας )...]

Ηλία τα είπες όλα.Σ ευχαριστώ!