ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

ΟΛΟΙ ΙΣΛΑΝΔΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ BLOGS...ΑΜΕΣΩΣ.

Μετά απ όλα αυτά που ετοιμάζουν για τον εκφοβισμό των blogs,θα πρέπει να βρούμε άκρη...


Προτείνω εκ πρώτης,μέχρι να βγάλουν άκρη οι δικηγόροι,να μετακομίσουμε όλοι στην Ισλανδία.Μην γελάτε καθόλου...Εννοώ μετακόμιση αλά "εφοπλιστικά"...Μόνο σημαία αλλάζεις...

Εκεί επιτρέπονται όλα όσον αφορά τα blogs.Μέχρι και που απαγορεύουν να διαμαρτυρηθεί κάποιος για κάτι που γράφτηκε σε blog. 

Οι άνθρωποι βλέπετε, κατανοούν πως η χώρα τους σώθηκε από τους τραπεζίτες,μέσα από την αφύπνιση των blogs και των κοινωνικών δικτύων.Ένα τέτοιο μέσον λαϊκού χαρακτήρα,θα πρέπει να φοβάσαι πολύ τον λαό για να του κόψεις τα φτερά...Και εδώ προφανώς φοβούνται...


Φοβούνται τις αντιδράσεις στα χειρότερα που έρχονται προφανώς...Οι συγκεντρώσεις αγανακτισμένων που είδαμε και ζήσαμε,θα είναι "παιδική χαρά" κοντά σ αυτά που θα συμβούν προβλέπω.Γης Μαδιάμ όλα...
Έτσι και οι κυβερνώντες προετοιμάζουν την άμυνα τους.Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με κάθε μέσο...Χαράτσια,φοροκάρτες,μείωση ελευθεριών,και νομιμοποίηση αστυνομικής βίας.Στα πλαίσια αυτού του σκεπτικού,εναρμονίζουν το Ελληνικό δίκαιο,με χώρες όπως του Ιράν, της Τουρκίας καί μουσουλμανικών καθεστώτων.

Οι παιδαριώδεις ισχυρισμοί περί παραβίασης του ποινικού κώδικα,δεν πείθουν κανέναν...Ήδη ο εισαγγελέας μπορεί να άρει την ανωνυμία αν αυτός κρίνει απαραίτητο να συμβεί!Υπάρχει η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος,που μπορεί να βρεί τον όποιονδήποτε σε μηδέν χρόνο!Ποιός ο λόγος να μπαίνουμε στην διαδικασία της συζήτησης του θέματος και μόνο?!Ποιός ο λόγος το κράτος να προσπερνά τους εισαγγελείς?...Με τρώει η πριέργεια...(...!!)

Παιδαριώδες επίσης είναι και το επιχείρημα "αν δεν έχεις κάνει κάτι παράνομο δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι".Μα καί μόνο οι πιθανές οχλήσεις από την αστυνομία,είναι ικανές να αποτρέψουν σ έναν απλό blogger να πεί αυτό που σκεφτεται όπως το σκέφτεται!Ποιός απλός άνθρωπος θέλει μπλεξίματα στα καλά καθούμενα?Άλλωστε και επι χούντας το ίδιο επιχείρημα είχαν για να στερούν την ελεύθερη έκφραση! 

Μία άλλη σημαντική παράμετρος,-η ουσιαστικώτερη για μένα-,είναι η διαχείρηση των στοιχείων του κάθε blogger...Ποιός θα έχει πρόσβαση σ αυτά τα στοιχεία?Σε μία χώρα όπως η Ελλάδα,που έχει ταλαιπωρηθεί από παρακρατικούς...στο παρελθόν, μάλον σαν επικύνδυνη κατάσταση φαντάζει η επωνυμία,παρά η ανωνυμία...


Μόνο ως εκφοβισμό λοιπόν μπορώ να εκλάβω την σκέψη της κυβέρνησης να φέρει με νόμο την αποκάλυψη των bloggers!
Το όλο σκηνικό,εξελίσεται ως εκτέλεση του σχεδίου,όπως το ανακοίνωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Άννα Ψαρούδα Μπενάκη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια,μιλώντας για μείωση της ελευθερίας...χάρην της ευημερίας(..!)(Δείτε το βίντεο πάρακάτω...) 
Κοινώς...μας την είχαν στημένη... Ισλανδικές σημαίες λοιπόν στα blogs και φύγαμε...


Πιπεράτος
3 σχόλια:

nefelokokkugia είπε...

Στα χρόνια της μάνα μου το έλεγαν φακέλωμα.
Αλλά δε μ΄αρέσει. Θέλω ένα πιο γκλάμουρους χαρακτηρισμό...
Δε τους φοβάμαι όμως...κάτι θα σκεφτούν αυτοί...

Μήπως η λύση είναι να μετακομίσουμε στην Ισλανδία?

ΜΑΙΡΗ είπε...

Παιδιά άλλος ένας για Ισλανδία, μην με ξεχάσετε.
Το φακέλωμα υπάρχει ήδη, αυτό θα είναι το φακέλωμα του φακελώματος και η τρομοκράτιση υπάρχει, αλλά αυτό θα είναι η κατατρομοκράτιση.
Μην μασάτε, θα περάσουν κι αυτοί στην ιστορία με μαύρα γράμματα κι αυτό δεν το χουν αναλογιστεί ακόμα..
Καλό Σ/Κ

Πιπεράτος είπε...

Κορίτσια καλησπέρα!
Αφήστε τα σχόλια και δείτε στην ολόφρεσκη ανάρτηση-διάγγελμα τι εστί μοντέρνο φακέλωμα...
Συμπληρώστε την φόρμα...