ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΑ BLOGS ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Μπραβο στους Ισλανδους!

Μετα απο την γνωστη διαδηλωση χιλιαδων ισλανδων με συνθημα "Δεν πληρωνουμε το χρεος διοτι μας κοροιδεψατε", διδασκουν και παλι πως πρεπει να κινουμαστε στην εποχη που ζουμε.
Πληρη ελευθερια στους blogers να γραφουν οτι θελουν.Απαγορευουν ακομη και να διαμαρτυρηθει καποιος για οποιαδηποτε αναρτηση
.
Και καλα κανουν.Τα blogs αλωστε δεν ειναι εφημεριδες που σκοπο εχουν να ενημερωσουν τον κοσμο.Οχι.Ειναι απλοι πολιτες που γραφουν σκεψεις και ανησυχιες.Οτι γραφεται σ ενα blog,μονο να σε "ξυπνησει"μπορει και οχι να σε προσβαλει.Αν καποιος νομιζει οτι θιγεται,μπορει καλλιστα να απαντησει με καποιο αλλο blog,και ο κοσμος ας κρινει.
Αναρτηση Ισλανδικης σημαιας λοιπον στα blogs και φυγαμε...

Υ.Σ. Αληθεια ρε παιδια...Κανεναν ελληνοισλανδο που να θελει να γινει πρωθυπουργος εχουμε?Γιατι με ελληνοαμερικανους δεν μας βλεπω να περπαταμε σωστα...
----------------------------------------------------------------------------------------------

Τώρα κανένας “κίνδυνος” για τους bloggers και τα blogs, ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ με Ισλανδική Σημαία!


Η Βουλή της Ισλανδίας ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ νόμο που θεωρεί το Δικαίωμα του Blogging και των Bloggers Ιερό και Απαραβίαστο!


Με βάση το νόμο, δεν επιτρέπεται: - δίωξη σε bloggers για ότι γράφουν ή αναρτούν - μήνυση ή αγωγή, ακόμη κι αν δημοσιοποιήσουν απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα Αν κάποιος καταθέσει μήνυση ή αγωγή.... .. εναντίον blog ή blogger, δίνεται αυτοδίκαια το δικαίωμα να καταγγελθεί και να μηνυθεί για προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών Η απόφαση της Ισλανδικής Βουλής: IMMI - Icelandic Modern Media Initiative, επιφέρει την αλλαγή 13 προϋπαρχόντων νόμων, αρμοδιότητας 4 υπουργείων!

Ο Smári McCarthy, ιδρυτής της Icelandic Digital Freedoms Society, και η βουλευτής Birgitta Jonsdottir, ίσως ακόμη δεν έχουν κατανοήσει την παγκόσμια επιτυχία τους, μια πραγματική Επανάσταση!

Πηγη   http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/07/bloggers-blogs.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, μόλις ανακάλυψα το blog σας σχετικά με το Yahoo, και διαπίστωσε ότι είναι πραγματικά φοβερό. Εγώ θα προσέχω για τις Βρυξέλλες. Θα εκτιμούσα αν έχετε κρατήσει γράφει για το θέμα αυτό στο μέλλον. Πολλοί άνθρωποι θα επωφεληθούν από το γράψιμό σας. Cheers!