ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

Γράφει - μεταξύ άλλων - στο "κουρδιστό πορτοκάλι" ο Βασίλης Μπόνιος: (...)Όταν είχα πρωτοσυναντήσει τον Παπανδρέου στη Πάρο του είχα επισημάνει τον βρώμικο ρόλο που έπαιζαν επί Καραμανλή, του αργόσυρτου, οι χορηγίες –για παράδειγμα- του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και του ΟΠΑΠ στο διαδίκτυο.
Ο Γιώργος συμφώνησε απόλυτα, για να κάνει ακριβώς τα ίδια όταν έγινε πρωθυπουργός.
Χρησιμοποίησε τον ΟΠΑΠ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο-όπως και ο προκάτοχός του-με αποτέλεσμα οι αντισυστημικές φωνές να είμαστε πάλι στην απέξω, ανεξάρτητα από τις επισκεψιμότητές

μας.

Σ αυτό προσθέτω και το κωλομπαρίστικο παιγνίδι κάποιων διαφημιστικών εταιρειών, από εκείνες τις ανυπόληπτες που νταλαβερίζονται με το Alter , αλλά και κάποια συγεκριμένη που ανήκει σ ένα δημοσιοσχεσίτη μεγαλοδιαφημιστή τον οποίο φυλάνε 15 γορίλες (σε σχήμα ομπρέλας) όταν βγαίνει έξω από τη βίλα του της Κηφισιάς.

Ότι κι αν κάνουν όμως θα τους συντρίψουμε.

Οι ανεξάρτητες φωνές του διαδικτύου θα βάλουν λουκέτο στις φυλλάδες των νταβατζήδων οι οποίοι αφού έσπευσαν στα Λονδίνα να κάνουν τα ευρώ τους λίρες, εκβιάζουν την επιστροφή στην υποτιμημένη δραχμή.

Κι αυτό για να διασώσουν τα κανάλια τους-υπάρχοντα και νέα που έχουν στα σκαριά- μια και τα έντυπά τους θα είναι χρήσιμα για τύλιγμα ψαριών στην ιχθυόσκαλα.

Ο λαός στην εξουσία, θα γίνει πράξη και Γαία πυρί μειχθήτω

Δεν υπάρχουν σχόλια: