ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΜΟΔΑ ΜΕ...ΕΝΟΙΚΙΟ.ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ

  Τέρμα τα δίφραγκα...Ακόμη και τα ρούχα μας,νοικιασμένα θα είναι απο δω και πέρα...

 

Ενοικιάσεις ρούχων και αξεσουάρ «ανθίζουν» στην Ελλάδα

Στροφή σε προϊόντα από δεύτερο χέρι και ενοικιάσεις επώνυμων ειδών φαίνεται να κάνουν οι
περισσότερες γυναίκες...
εφόσον η οικονομική κρίση αλλάζει το σκηνικό και στο χώρο της ένδυσης.

Το όνειρο των περισσότερων γυναικών να κυκλοφορούν με ένα αυθεντικό φόρεμα ενός διάσημου μόδιστρου, έστω και για 24 ώρες και να κρατούν στο χέρι μία τσάντα ενός γνωστού οίκου, μπορεί να γίνει πλέον πραγματικότητα και στην Ελλάδα, μέσω εταιρειών που ενοικιάζουν επώνυμα ρούχα και διάφορα αξεσουάρ για μία λαμπερή εμφάνιση. Μία τάση που στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, τώρα και στην Ελλάδα τείνει να επικρατήσει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Στην Ελλάδα, ολοένα και περισσότερες είναι οι εταιρείες ενοικίασης ρούχων και αξεσουάρ που κάνουν εμφάνιση, λειτουργώντας καταστήματα, αλλά και διαδικτυακά.
Στα περισσότερα εντυπωσιακή είναι η ποικιλία, η πολυτέλεια, αλλά και οι πολύ χαμηλές τιμές για ρούχα που αξίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ.
Συγκεκριμένα, μ’ ένα κόστος από 80 έως 160 ευρώ οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες φορέματα μεγάλων οίκων, όπως Dior, Missoni, Cavalli κ.α. Ταυτόχρονα τα καταστήματα ενοικίασης, στις περισσότερες περιπτώσεις, διαθέτουν το κατάλληλο προσωπικό το οποίο παρέχει στυλιστικές συμβουλές, ώστε να γίνει η κατάλληλη επιλογή σε βρούχα, αλλά και αξεσουάρ που θα τα συνοδεύσουν.

ΠΗΓΗ   http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_2390.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FhyMBI+%28tromaktiko%29

Δεν υπάρχουν σχόλια: