ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΜΕΣ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ.

Όλα πλέον δείχνουν πως ήταν προσχεδιασμένα...Απ'όπου κι αν το δείς αυτό το συμπέρασμα βγαίνει...

Προσχεδιασμένη η πτώχευση της Ελλάδας με ότι αυτό συνεπάγεται...

Οι συνέπειες είναι, η διά βίου υποθήκευση της Ελλάδας,"φάγωμα" ορυκτού πλούτου,και δυστυχία στην ελληνική κοινωνία.

Πολλά διαβάσαμε για χαμηλότοκα δάνεια που μας έδειναν ρώσοι και οι κινέζοι και δεν τα παίρναμε...Είχαμε ακούσει ακόμη,για 20 δις που μας έδειναν οι ρώσοι για να έχουν αγκυροβόλιο στη Σύρο για τα καράβια τους,που εμείς απορίψαμε..

Ο ξεσηκωμός είναι επιτακτική ανάγκη δυστυχώς...

Δείτε τι λέει ο ομογενής βουλευτής της ρωσικής Δούμας,Ιβάν Σαββίδης για τον Γιώργο Παπανδρέου...

 

Τι αποκαλύπτει ο Ιβάν Σαββίδης

Ο ομογενής Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας και βουλευτής της Κρατικής Δούμας αποκάλυψε ότι η Ρωσία ήταν πρόθυμη να παράσχει δάνειο προς την Ελλάδα με ευνοϊκό επιτόκιο, αλλά ο πρωθυπουργός Παπανδρέου απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση.

Ασκεί έντονη κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου κατηγορώντας τον ότι οι σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας βρίσκονται στη χειρότερη φάση της ιστορίας τους.

«Ήρθε ο Παπανδρέου στη Ρωσία πέρυσι το Φεβρουάριο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθε. Ο ηγέτης της Ρωσίας ήταν έτοιμος να δώσει 25 δισ. ευρώ, δεν έχω λόγο να μην το πω δημοσίως, γιατί έχω ο ίδιος γνώση του ζητήματος. Και ήταν μάλιστα έτοιμος να τα δώσει ως πρώτη δόση βοήθειας στην Ελλάδα, όμως, δυστυχώς. Ήταν δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, οι λεπτομέρειες δεν έχουν πια σημασία, αφού προφανώς οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ, και η Ε.Ε. είπαν όχι» τόνισε με νόημα ο κ. Σαββίδης. «Τότε γιατί ήρθε στη Μόσχα ο Παπανδρέου;», διερωτήθηκε. «Για να δει ο ελληνικός λαός ότι συναντιέται με τον Πούτιν;», συμπλήρωσε με συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Ο Ιβάν Σαββίδης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Παπανδρέου, γιατί οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι τόσο παγωμένες, όσο ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια όπως είπε. Όλες οι διακρατικές συμφωνίες έχουν κολλήσει με αποκλειστική ευθύνη του Έλληνα πρωθυπουργού.

ΠΗΓΗ   http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/200798/i-rosia-edine-daneio-i-ellada-adiaforise/

Δεν υπάρχουν σχόλια: