ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ...ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Ακόμη μία απόδειξη ότι δεν κάνουν πλέον κουμάντο οι πολιτικοί ανά τον κόσμο...
Αποδεικνύεται από την παρακάτω είδηση πως κουμάντο κάνουν οι μεγαλοτραπεζήτες και μόνον αυτοί.
Αυτοί παράγουν το χρήμα φούσκα,αυτοί αξιολογούν όπως βολεύει τα συμφέροντα τους τα κράτη,αυτοί διακινούν και καρπώνονται τον πλούτο,αυτοί έχουν καταχρεώσει όλον τον πλανήτη καθιστώντας τον όμηρο στα πλοκάμια τους...

Σε περσινή μου ανάρτηση ,είχα γράψει το πώς ο
Ομπάμα,περιόρισε με νόμο, την ανεγξέλεκτη δράση των τραπεζών,που κατέστρεψαν κόσμο και κοσμάκη με τις μαφιόζικες και τζογαδόρικες πρακτικές τους.Πως περιόρισε το φαινόμενο του..."χάνω εγώ,πληρώνεις εσύ..."


Σήμερα στην παρακάτω είδηση,βλέπουμε την αντίδραση των τραπεζών στην προσπάθεια του Ομπάμα...μα και την αντίδραση του Ομπάμα σ αυτή τους την ενέργεια...

Οσμίζομαι,όπως όλοι άλλωστε,πως κάτι πολύ συνταρακτικό θα συμβεί και μάλιστα στα κοντά...
Το μόνο που σώνει την παγκόσμια οικονομία πλέον,είναι η εθνικοποιήσεις των τραπεζών.Οτιδήποτε άλλο,μόνο διαχείριση δυστυχίας είναι και όχι λύση του προβλήματος...

Πιπεράτος
----------------------------------------------

ΗΠΑ: Υπό πιθανή υποβάθμιση από Moodys - Έξαλλος ο Ομπάμα 

Έξαλλος ο Ομπάμα...


  Υπό αναθεώρηση για πιθανή υποβάθμιση έθεσε την πιστοληπτική αξιολόγηση "Aaa" για τα ομόλογα της αμερικανικής κυβέρνησης η Moody΄s Investors Service επικαλούμενη την "αυξανόμενη πιθανότητα" το... ανώτατο όριο δανεισμού των ΗΠΑ να μην αυξηθεί εγκαίρως οδηγώντας σε αθέτηση των δανειακών υποχρεώσεων του υπουργείου Οικονομικών.

  Η Moody΄s ανακοίνωσε παράλληλα ότι εξετάζει την υποβάθμιση της αξιολόγηση Aaa σε χρηματοοικονομικά ιδρύματα που συνδέονται άμεσα με την αμερικανική κυβέρνηση όπως η Fannie Mae και η Freddie Mac, καθώς και σε χρεόγραφα που φέρουν την εγγύηση της αμερικανικής κυβέρνησης.

  Η Moody΄s σημειώνει ότι η απόφαση της οφείλεται στο ενδεχόμενο το αμερικανικό Κογκρέσο να μην δώσει εγκαίρως το πράσινο φως για την αύξηση του ανώτατου ορίου δανεισμού για να αποτραπεί η παράληψη κάποιας πληρωμής στα αμερικανικά ομόλογα.

  Στο μεταξύ, ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια των συνομιλιών Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων, την Τετάρτη, για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων των ΗΠΑ. Ενδεικτική του κλίματος που επικράτησε είναι η αντίδραση του Μπαράκ Ομπάμα, που διέκοψε τη συνάντηση και, απευθυνόμενος στους Ρεπουμπλικάνους, είπε: «Αρκετά, ως εδώ! Έφτασα στα όριά μου. Μπορεί αυτό να βλάψει την προεδρία μου, αλλά δεν πρόκειται να υποχωρήσω».


  ΠΗΓΗ   http://greece-salonika.blogspot.com/2011/07/moodys_14.html


  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ