ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ANONYMΟUS.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Δείτε εδώ το δεύτερο βίντεο των Anonymus που αφορά την Ελλάδα.












Οι "Anonymous" για την Ελλάδα by sunshine_i

5 σχόλια:

ola de palabras... είπε...

Χμμμ, γαλλόφωνο αυτή τη φορά!

Πιπεράτος είπε...

Αθηνα

Ως στιγμής σε καλό δρόμο τους βρίσκω...και μ αρέσουν.
Θα αρχίσω να μπερδεύομαι,αν τα βιντεάκια γίνουν τουρκόφωνα... :)
(να το δω κι αυτό και τι στον κόσμο!)

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Τουρκόφωνα; Γιατί όχι; Εκεί δεν υπάρχει αδικία; Υπάρχει ήδη μάλιστα ένα εναντίον της τουρκικής λογοκρισίας. Κι άλλο ένα (νομίζω) εναντίον του Ερτογάν. Αυτή δεν είναι η ιδέα της Ανώνυμης Λεγεώνας;
Δείτε το 'Anonymous of Greece Press Release,04 July 2011 '. Το ανήρτησα κι αν συμφωνείτε διαδώστε το (είναι στα αγγλικά αυτό, όχι στα τουρκικά & λυπάμαι που δεν πρόλαβα να το μεταφράσω): http://daphnechronopoulou.blogspot.com/p/anonymous-of-greece-press-release-july.html

Πιπεράτος είπε...

Δάφνη

Το μόνο που μας σώνει πιστεύω είναι εμείς οι ίδιοι,ανώνυμοι και επωνυμοι να ενεργοποιηθούμε, ώστε να περισώσουμε ότι περισώνεται πιά από δω καί πέρα.
Κάθε βοήθεια δεκτή,απ'όπου κι αν προέρχεται.
Αν όμως οι έλληνες δεν ξεσηκωθούν για τα καλά ενάντια στα τραπεζικά καρτέλ που μας πουλάνε αέρα σκλαβωνοντας μας,τότε μέχρι και οι anonymous θα μας παρατήσουν στην μοίρα μας.
Άλλωστε το πρόβλημα δεν είναι ελληνική υπόθεση,δεν αφορά μόνο εμάς κι ας είμαστε τώρα το επίκεντρο.Κάποια στιγμή,τώρα στα κοντά, θα γίνει τέτοιο "μπάχαλο" που κάθε χώρα θα χρειαστεί τους ΖΟΡΟ της.

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Πιπεράτε συμφωνώ. Αυτό ακριβώς υποστηρίζουν κι οι Ανώνυμοι που αυτοπεριγράφονται ως Λεγεώνα συμπεριλαμβάνοντας όποιον συμφωνεί & καλώντας μας να συμμετέχουμε.
Σίγουρα δεν είναι ελληνικό το πρόβλημα όπως δεν είναι ελλληνική η Κρίση. & κοιτάζοντας πίσω βλέπω πως όλοι μας έχουμε λίγο-πολύ αφυπνηστεί. Δε μας φαίνεται αφελής ο περσινός εαυτός μας; Όλων. Διότι πολλά μάς ξύπνησαν μέσα σε ένα χρόνο & πίσω στην εποχή της εμπιστοσύνης σε πολιτικούς δε γίνεται να γυρίσουμε. Κι εμείς (που ούτως ή άλλως..) αλλά κι εκείνοι που ήλπιζαν σε ηγέτες..Κι αυτό το μαζικό ξύπνημα είναι ίσως η μοναδική ελπίδα.