ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ANONYMOUS !

 Συλλήψεις σε Ελβετία,Ιταλία και Ισπανία!

 Συνέλαβαν 15 μέλη της ομάδας χάκερ «Anonymous»

Οι Ιταλικές και Ελβετικές αρχές συνέλαβαν δεκαπέντε άτομα, τα οποία φέρονται να είναι μέλη της ομάδας χάκερ «Anonymous». Πρόκειται για νεαρά άτομα, ηλικίας από 15 έως 28 ετών, ενώ «αρχηγός» τους φέρεται να είναι
ένας 26χρονος Ελβετο-Ιταλός, με το ψευδώνυμο «Phre». Οι ιταλικές αρχές αναζητούν ακόμα 30 άτομα-μέλη της διάσημης ομάδας. Οι «Anonymous», μόλις έγιναν...
γνωστά τα ονόματα των συλληφθέντων, ορκίστηκαν εκδίκηση και κάλεσαν τα μέλη τους στην Ιταλία να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά κρατικών και κυβερνητικών στόχων.

πηγη 

Επίσης στην Ισπανία...

Οι Ισπανικές αρχές φαίνεται πως συνέλαβαν τρεις χάκερ από την ομάδα Anonymous.

Τρεις χάκερ που εικάζεται οτι ανήκουν στην ομάδα Anonymous και θεωρούνται ύποπτοι για την επίθεση στο δίκτυο της Sony, καθώς και για άλλες επιθέσεις σε όλο τον κόσμο έπεσαν στα χέρια των Ισπανικών αστυνομικών αρχών.

Η Αστυνομία της Ισπανίας σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο Twitter υποστηρίζει οτι οι συλληφθέντες ήταν έτοιμοι να επιτεθούν στην κεντρική σελίδα των εκλογών της Ισπανία ενώ όλα τα στοιχεία που έχουν δείχνουν ότι ακολουθούσαν κάποιο σχέδιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του NATO για τις συλλήψεις που έγιναν στην Ισπανία, η ομάδα χάκερ Anonymous, πλέον θεωρείται απειλή και θα πρέπει να κατατροπωθεί ενώ από την πλευρά τους οι Anonymous προειδοποίησαν ότι δεν υπάρχει ουσία στο να αποκεφαλίσεις ένα ακέφαλο φίδι και παρομοίασαν τους εαυτούς τους με Λερναία Ύδρα οτι δηλαδή αν τους κόψουν το ένα κεφάλι θα φυτρώσουν στη θέση του άλλα δύο.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ