ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ

Ελληνες πολιτικοι...
Αληταραδες του κερατα...
Κοπροσκυλα...
Λαμογια...
Τσιρακια των τραπεζιτων
Δοσιλογοι...
...Και αλλα πολλα...(Βιαστικα γραμμενο κειμενο που ο γραφων ξεκινησε να γραφει θελοντας να βρισει σαν λιμενεργατης αλλα κρατηθηκε για αγνωστους λογους...)

Οι παραπανω φρασεις δεν ειναι κι οτι καλυτερο να τις προφερει κανεις...Οχι γιατι δεν ειναι σωστο να τις ακουν οι αλλοι.Οχι.
Δεν ειναι οτι καλυτερο για την ψυχη αυτου που τις προφερει κατ αρχιν.Σκεφτειται ποσο ομορφο ειναι να λες σε καποιον "μπραβο"
Δεν γινεται ομως διαφορετικα...Οταν σε βιαζουν πρεπει να φωναξεις.Οι τυποι αυτοι που σε κανουν να μιλας ετσι,ειναι εκπαιδευμενοι ωστε να ελισονται μεσα στο σαβουαρ βιβρ το πολιτικο.Παντα κατι θα ξεστομισουν ωστε να φανει πως λενε παντα την τελευταια λεξη για να παει η αγραμματη μανα μου να ριξει παλι την ψηφο της σ αυτους.
Μονο η κατακραυγη ειναι αυτη που θα βαλει τα πραματα στη θεση τους.Οι λεξεις πρεπει να πεφτουν και να πονανε σαν καρφια ειπε καποιος και εχει δικιο.Η κατασταση ειναι πολεμικη πια.Και στον πολεμο υποχρεουσε να κερδισεις με καθε μεσο.
Ποιος ειναι ο εχθρος σ αυτον τον πολεμο?Μα οι απιθανοι ταγοι αυτου του τοπου!Που εχουν ξεχασει οτι βρισκονται εκει για να δουλευουν για μας!

"Κραξτε" τους βουλευτες σας οπου τους δειτε!Διαμαρτυρηθειτε!Ειναι το μονο που καταλαβαινουν.Δεν παιρνουν απο λογια να εισαστε σιγουροι.Σας θεωρουν δεδομενα κοροιδα.Και μην "τρωτε προλογο" αν βρισκονται στην αντιπολιτευση.Δεν ειναι δικαιολογια αυτο.

Η Ν.Δ μας κατεστρεψε διασπαθιζοντας το δημοσιο χρημα.Το ΛΑ.Ο.Σ. υποσχονταν ρηξη και ανατροπη αλλα ειπε ναι στο μνημονιο ...
Το Κ.Κ.Ε. εχει μεινει στον κοσμο του χρησιμοποιοντας ακαταλαβιστικο ξυλινο λογο και πρακτικες εκτος εποχης,μη παραδεχοντας οτι δεν εκφραζει τους εργαζομενους πια.
Το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. εχει μπερδεψει τα θελω του(ποια ειναι αυτα αλλωστε?) και νομιζει πως ειναι μη κυβερνητικη οργανωση και οχι κομα ελληνικο που σκοπο εχει να προασπιζει συμφεροντα εθνικα.
Για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τι να πει κανεις?Ο απιθανος αρχηγος του τα λεει ολα στο παρακατω βιντεο.
"Μα καλα δεν ντρεπετε καθολου?!!" ειναι το πρωτο που θα σκεφτεις μολις δεις τι ελεγε και τι εκανε τελικα ο ΠΑΠ!

Οχι.Δεν ντρεπονται τετοιοι τυποι που δεν ενδιαφερονται για μας οπως αποδυκνυεται εκ του αποτελεσματος.

Επιγοντος πρεπει να βρουμε αλλους...Αυτοι που εχουμε τωρα δεν κανουν...ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ..

Η υπομονη και η βλακεια μας δεν πρεπει πλεον να ειναι η τροφη τους...Λες να ειναι αυτοι οι λογοι που δεν εβρισα σαν λιμενεργατης τελικα...?

Πιπερατος


7 σχόλια:

Πιπεράτος είπε...

Το παρακατω κειμενο "νομιμοποιει" πληρως την αναρτηση...
-------------------------
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Αίσχος! Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψει αυτό που και επισήμως πληροφορηθήκαμε χθες μέσω της έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδας. Το εξωτερικό χρέος της χώρας έφθασε τα 434,3 δις ευρώ.

Το παρέλαβε ο Σημίτης στα 100 δις ευρώ και το παρέδωσε στα 200 δις ευρώ (αν και οι κυβερνήσεις του διαχειρίστηκαν το αστρονομικό ποσό των 100 τρις δραχμών).

Το παρέλαβε ο Καραμανλής στα 200 δις ευρώ και το παρέδωσε στα 300 (αν και η δική του κυβέρνηση υποσχόταν να δημιουργήσει έσοδα για να ισοσκελίζει τους δυσβάστακτους τόκους των δέκα και άνω δις ευρώ που πληρώναμε ετησίως λόγω του ήδη διογκωμένου χρέους). .........Έναν χρόνο μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και παρά τις δικές του περσινές – φρέσκιες δηλαδή – υποσχέσεις, το χρέος αγγίζει... τα 450 δις ευρώ.

Την ίδια ώρα, ως ποσοστό του ΑΕΠ το χρέος έφθασε στο 130,3% και προβλέπεται ότι το 2011 θα βρεθεί στο 139,4%. Παρά τις υποσχέσεις όλων των κυβερνήσεων ότι θα το κατεβάσουν κάτω από το ανεκτό όριο του 100%. (Θυμάμαι τον ΄Ακη Τσοχατζόπουλο, που ως υπουργός Ανάπτυξης είχε κάνει την περίφημη δήλωση «θα μειώσουμε το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ κάτω του 100% - αυτήν την φορά πραγματικά»)!

Το «πραγματικά» δεν ήλθε ποτέ. Το μόνο που συνέβη ήταν η έκρηξη του χρέους, καθώς τα μαστόδοντα της ελληνικής πολιτικής σκηνής συνέχισαν – και συνεχίζουν – να ακκίζονται, να κορυβαντιούν, να πολυπραγμονούν, να διαφημίζουν τις σπάνιες ικανότητές τους και να προπαγανδίζουν ένα μέλλον που δεν έρχεται ποτέ.

Το μόνο που έρχεται είναι ο νέος λογαριασμός για τα χρέη και τα χρεολύσια. Ο φόρος βλακείας, που δημιουργούν τα χρέη των εγκεφάλων που μας κυβερνούν θα είναι 12,34 δις ευρώ το 2010 και 15,7 δις ευρώ το 2011.

Τα λεφτά μας τα τρώει ο τόκος! Όσο κι αν ο πρωθυπουργός υποστηρίζει πως οι θυσίες του λαού δεν πάνε χαμένες, είναι περισσότερο από βέβαιο ότι ο λαός αιμορραγεί και το αίμα του πέφτει σε ένα απύθμενο πηγάδι.

Κόβουμε μισθούς και συντάξεις για να πληρώνουμε ένα ελάχιστο μέρος από τους τόκους από τα χρέη που οι ιδιοφυίες που μας κυβερνούν φρόντισαν να φορτώσουν στην πλάτη μας.

Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες η Τράπεζα της Ελλάδας δεν αποτελούν απλώς τον καθρέφτη της πολιτικής ανικανότητας και την απόλυτη απουσία του πολιτικού φιλότιμου. Είναι δόλος. Είναι έλλειψη πατριωτισμού. Είναι εθνική προδοσία.

Αυτά είχε προφανώς στον νου του ο Ανδρέας Λοβέρδος, όταν στην εφημερίδα Real News και στον Βασίλη Σκουρή μιλούσε για τον κίνδυνο να πάμε σε ένα νέο Γουδί. Προσπάθησε, βέβαια, να απαλύνει τον παραλληλισμό, λέγοντας πως δεν εννοεί μια ανάλογη Επανάσταση του 1909 – πού να βρεθούν σήμερα Ζορμπάδες – αλλά ότι θα περάσει η υπόθεση στα χέρια της Βουλής.

Λάθος. Ούτε αυτό πρόκειται να συμβεί. Διότι η σημερινή Βουλή δεν μας έχει παρουσιάσει τέτοια δείγματα γενναιότητας. Η υπόθεση θα πάει στα χέρια του λαού. Και τότε από το Γουδί του 1909, ίσως βρεθούμε στο Γουδί του 1922.

χειροτεχνηματα λενα είπε...

πιπερατε ολα αυτα τα νιωθουμε καθημερινα στο πετσι μας και δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει κατι απο μονο του!!το μονο σιγουρο ειναι αυτο!!!καθενας απο αυτους προσθετει και ενα μυριο στην πλατη μας!!!

dont remain silent είπε...

Πιστεύω, ότι στις ερχόμενες εκλογές, ο λαός θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στα κόμματα που οδήγησαν την πατρίδα μας σε αυτή την χαοτική κατάσταση..Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν και κάποιοι πρέπει να ενεργούν λαμβάνοντας υπόψιν το γενικό συμφέρον και όχι το προσωπικό όφελος..Η δυσαρέσκεια είναι περισσότερο από ποτέ έκδηλη και η ανάγκη για απόδοση δικαιοσύνης μεγάλη..

Αθανασία είπε...

Γειάσου πιπεράτε μου....ε,κ λίγα λέει πολύ λίγα,λέω εγώ..τους κανόνες του σαβουάρ βίβρ θα κοιτάμε τώρα βρε πιπεράτε μου?..όταν ο μικρομεσαίος μεροκαματιάρης πολίτης,αδικήται κατάφορα καλέ μου,ε,δε καταλαβαίνει Χριστό..ούτε ευγένιες,ούτε καλούς τρόπους ούτε κ τίποτε!του παίρνουν αυτά που έκανε κόπους 100!!!!!!χρόνων γιανά τα έχει,(λογικούς μισθούς,σύνταξη,επιδόματα)κ θα τους φέρεται με το σείς κ με το σας???κ με το γάντι??...Ε,ΟΧΙ!!! μόνο ένας τελίως μαλάκας συνεχίζει παρά το ότι,βλέπει ότι τον εκμεταλέυονται,τον χρησιμοποιούν κ κάνουν πράματα στη πλάτη του, συνεχίζει να είναι,ευγενικός κλπ,κλπ...ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ,ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ!!!......ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΕΥΓΕΝΙΕΣ ΕΔΩ...κατάλαβες πιπεράτε μου??..οι καυτερές πιπεριές είναι ευγενικές??...αναρωτιέμαι!!αλλά μάλλον έχω,την εντύπωση ότι αυτές μάλλον έχουν,κ μιά 'αυθάδια'-αναίδεια από φυσικού τους ίσως!είναι στη φύση τους βλέπεις!!καθώς καίνε...το πιπεράτο έχει κ κάτι το αυθάδες μέσα του,κάτι που σε κάνει να κοκκινίζεις από ντροπή,πολλές φορές όταν το ακούς!...καλησπέρες!

Chris είπε...

+1

Heliotypon είπε...

Κάψτε τις κομματικές ταυτότητες σύντροφοι και συντρόφισσες (με την καλή έννοια). Από αυτή τη ασθένεια πάσχουμε εδώ. Κάτι σαν Ταλιμπάν της πολιτικής έχουμε γίνει. Φανατίλα και τίποτ' άλλο! 'Ελεος πιά...

Πιπεράτος είπε...

@ Ηλιοτυπε

Πρεπει να τις καψουν και μαλιστα αμεσως...
Αν δεν το κανουν και τωρα οι ελληνες...Καηκαμε.