ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε.

Εδω και τοσες μερες,το θεμα των μεσων μαζικης "εξημερωσης",ηταν ο ενδεχομενος ανασχηματισμος!Αναλυσεις επι αναλυσεων,ρεπορταζ εν μεσω ρεπορταζ,καλεσμενοι που ελεγαν ο καθενας τα δικα του.Γενικως επικρατουσε μια καλιεργεια αναμονης που κανεις δεν καταλαβαινει το γιατι!
Μια απλη ανακοινωση δεν θα ηταν το σωστωτερο?
Και εγινε ο ανασχηματισμος...
Αργα χθες το βραδυ η ΝΕΤ διεκοψε το προγραμμα της ωστε να μας ανακοινωσει το γεγονος!Τι λες βρε παιδι?!Επιτελους ανασχηματισμος!Αυτο περιμεναμε αλλωστε για να ησυχασουμε!


Γιατι ειναι τοσο σημαντικο νεο ο ανασχηματισμος της κυβερνησης?Γιατι τα καναλια "ξοδευουν" πολυτιμο τηλεοπτικο χρονο ωστε να ασχολουνται με κατι που κανεις πολιτης δεν ασχολειται?
Ο λογος ειναι προφανης...Ο αποπροσανατολισμος του κοσμου απο τα ουσιαστικα του προβληματα.Ο αποπροσανατολισμος των ελληνων απο αυτο που τους περιμενει!

Σαν σε ορχηστρα συγχρονισμενα τα Μ.Μ.Ε. βομβαρδιζουν τους κουρασμενους και πανικοβλημενους ελληνες με ανουσιες ειδησεις ενω θα πρεπε τα κυρια θεματα να ειναι το "Που πηγαν τα λεφτα μας","Γιατι ειναι εξω οι κλεφτες","Γιατι ξεπουλησατε την χωρα?" και ολα αυτα που ρωταμε ολοι μας αν μη τι αλλο!

Ποιος ομως να κανει τις παραπανω ερωτησεις?Ο βολεμενος δημοσιογραφος που παιρνει τοσα οσα ο απλος εργαζομενος ουτε να φανταστει δεν μπορει?Δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει κατι τετοιο.Ο ορος διαπλοκη αλλωστε για κατι τετοιους λογους εχει ειπωθει...

Ο Σουιντον πρωην αρχισυντακτης των NEW YORK TIMES αλλωστε το εχει πει καθαρα...
Εμεις οι δημοσιογραφοι ειμαστε...διανοουμενες πορνες...

Πιπερατος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα καναλια δεν εχουν τι να παιξουν.
Μια απλά ανακοίνωση θα ηταν 2', την υπόλοιπη ωρα τι θα εκανε η Τρέμη; :))

Πιπεράτος είπε...

Ας κανει μανικιουρ και πατικιουρ...Ας κανει σεξ,γιογκα η ας φαει τα λεφτα που εβγαλε τελος παντων...

Μονο της μανας μου τα μυαλα να μην μπερδευει,γιατι παλι θα ψηφισει ΠΑΣΟΚ αγνοωντας οτι ο Ανδρεας εχει πεθανει εδω και χρονια...

...Τωρα που το σκεφτομαι...Ο λογος της Τρεμη περναει πιο πολυ απο τον δικο μου στ αυτια της μαμακας μου...Θα τρελαθω ρε π@υστη μου!...Χανω απο την Τρεμη!!