ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ,ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΝΟΙ...ΓΙΑΤΙ???

Οι αναμνησεις ξαναγυριζουνε...αλλα τι να τις κανεις?
Δεν μπορουν να σε χαιδεψουν...
Ατακα του θανατα...!!!

"Εχω διαβασει πως σε καθε αντρα αντιστιχουν 7 γυναικες.
Και γω γιατι ειμαι μονος...???
Θελω να μαθω ποιος πηδαει το ποσοστο μου!!Θα τον ξεσκισω τον μπινε..."
...Ματακος σπικινγκ(Το Ματακος ειναι παρατσουκλι και η ατακα πραγματικα εχει ειπωθει.).

Και 50 γυναικες να αναλογουν παλι μονος θα σαι οταν εισαι εγκλωβισμενος στον κοσμο σου...
Πιπερατος σπικινγκ...

Αληθεια εχει σκεφτει ο καθενας απο μονος του γιατι ειναι μονος αυτη τη στιγμη και δεν εχει ενα συντροφο?Εστω ερωτικο συντροφο διπλα του?


Μηπως οι γυναικες θεωρουν οτι αξιζουν κατι καλυτερο απ αυτον που τις φλερταρε πριν λιγο?
Μηπως οι αντρες απογοητευονται γρηγορα απο την σνομπ σταση των γυναικων?
Μηπως οι οικονομικες δυσκολιες μας εχουν κανει μαυρη την καρδια και θελουμε την ησυχια μας?
Μηπως το ζηταει η ψυχη μας αλλα δεν ξερουμε την τεχνικη?Δεν διαβαζουμε πλεον τα σηματα που στελνει το ατομο που μας ενδιαφερει?Δεν μπορουμε να διαχειριστουμε την πρωτη επαφη?
Μηπως δεν εχουμε σταθει οπως επρεπε στο ταιρι μας και μειναμε μονοι και απογοητευμενοι?

Οτι θελει μπορει να γραφει ο καθενας επι του θεματος και να εχει και δικιο.Δεν ειναι ομως ετσι απλα τα πραματα πιστευω.
Μαλον απο μεσα μας ξεκιναει το κακο.Εκει πρεπει να εστιασουμε και απο κει να ξεκινησουμε.
Το να ακουω ανθρωπους να λενε με επαρση οτι νιωθουν καλα που ειναι μονοι και οτι ειναι επιλογη τους αυτο,μονο ως υπεκφυγη απο το προβλημα μου ακουγεται.
Το να αφηνεις την εμφανιση σου ,την γοητεια σου στο ελεος της τυχης ειναι λαθος κινηση.
Το να λεμε οτι δεν υπαρχουν αντρες η εχουν χαλασει οι γυναικες ειναι πολυ ευκολο.Ειναι πολυ ευκολο να φταινε παντα οι αλλοι και οχι εμεις.
Το μονο σιγουρο ειναι παντως αυτο που ελεγαν και οι παλαιωτεροι... "Ανθρωπος μονος, ανθρωπος μισος."

Ποιος να ναι αραγε ο λογος που δεν ξανοιγομαστε ωστε ν αρμενισουμε στα πελαγα του ερωτα?
Μονο εσεις μπορειτε να δωσετε απαντησεις και κανεις αλλος.Να εισαστε σιγουροι...

Θα χαρω να ακουσω την αποψη σας η και δικες σας ανησυχιες και εμπειριες!
Σας περιμενω

Πιπερατος


Μπορει ενα τριανταφυλλο να την αντικαταστησει...?

38 σχόλια:

Πιπεράτος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ViSta είπε...

Πιστεύω πως έχουμε ότι ζητά κατά βάθος η ψυχή μας και αξίζουμε. Ζητάμε κατά βάθος την ησυχία μας και μόνον σποραδικές επαφές, ζούμε έτσι όπως ζούμε… Αποζητούμε τον/την ιδανικό σύντροφο; Λογικό είναι να ήμαστε τώρα μόνες/οi αφού το ιδανικό δεν υπάρχει... Xρειαζόμαστε απελπισμένα έναν άνθρωπο δίπλα μας γιατι δεν αντέχουμε να ήμαστε μόνοι... συμβιβαζόμαστε και με χείριστες καταστάσεις.

Θέλει θάρρος και λεβεντιά η ελευθερία... χαιρετίσματα :)

Πιπεράτος είπε...

Ετσι ειναι πανω κατω.Αβυσος η ψυχη μας και δεν κουμανταρεται...
Ομως γιατι μιλαμε για ελευθερια?Δεν ειναι σκλαβια η συνυπαρξη.Εστω η σαρκικη συνυπαρξη.Αν νιωσουμε την χαρα του να δινεις ισως αλλαξουμε ρωτα και προσανατολισμο.

ΗΩΣ είπε...

Χμμμ, είχα ασχοληθεί με το θέμα εδώ πριν από καιρό, αλλά από την ανδρική σκοπιά.
Πάντα λέω ότι θα το πιάσω και από την γυναικεία, αλλά γιατί να βάλω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου;;;

zoyzoy είπε...

Πραγματικά αναρωτιέμαι και'γω τι είναι αυτό που κάνει την σημερινή νεολαία να μην μπορεί να ζευγαρώσει?
Πιστεύω ο υπέρμετρος εγωισμός!
Δεν θυσιάζουν την καλοπέραση τους για το ταίρι τους!Οπως τα λέτε παραπάνω το ζευγάρωμα θέλει να δίνεις για να παίρνεις.
Και δεν μιλάμε για σαρκική απόλαυση αυτήν την έχεις όποτε θέλεις για την ουσιαστική επικοινωνία του ζευγαριού μιλάω!

Ωραία τοποθέτησες τα ερωτήματά σου!

Πιπεράτος είπε...

Ζουζου μαλον το βρηκες.Δεν ηθελα να αναφερω την λεξη εγωισμος ωστε να μην επιρεασω την συζητηση.

Παιχνιδι εξουσιας γινεται το φλερτ δυστυχως.Ακομη απο κει ξεκιναει το λαθος,"Γιατι να παρω εγω τηλεφωνο και οχι αυτη?"..."Μην της πως οτι μ αρεσει πολυ μηπως και παρει αερα..."
Και αλλα τετοια διαφορα που ειναι ανουσια και ανωριμα.
Παιχνιδι εξουσιας και η συντροφικοτητα ακομη.
Ποιος θα ειναι ο αρχηγος ειναι το θεμα.
Φοβομαστε να δειξουμε τρυφεροτητα...Στοργη....Να μιλησουμε ομορφα...
Πολλες φορες θελουμε να κανουμε τα παραπανω,ομως δεν το κανουμε γιατι φοβομαστε οτι ισως το εκμεταλευτει το ταιρι μας η το εκλαβει ως αδυναμια.
Μια αμυντικη σταση πλαναται διαρκως στην ατμοσφαιρα...
Πολυ κακο κανει αυτο τελικα.

Οσον αφορα το θεμα της απογοητευσης απο προηγουμενες σχεσεις η γνωριμιες,Θα πω πως αδικουμε πρωτα τον εαυτο μας και μετα τον οποιον βρεθει στον δρομο μας,οταν μπαινουμε στο παιχνιδι της συγκρισης.
Δεν ειναι δυνατον να παθαινεις κατι απο καποιον και να την πληρωνει καποιος αλλος με την λαθος σταση σου η συμπεριφορα σου.

Katerina είπε...

Οταν ο εγωισμός εμφανίζεται τότε αρχίζει να φεύγει σιγά σιγά η αγάπη.

Δέξου τον άλλο όπως είναι και μην προσπαθείς να τον αλλάξεις. Αγάπησε τον με τα ελαττώματα μα και με τα προτερήματα του.

Μαζί πρέπει να πορευτείτε και όχι ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω....

Ανώνυμος είπε...

Είναι άδικο να είσαι μόνος...

Πιπεράτος είπε...

Απεναντι στην αδικια μια ειναι η λυση.
Επανασταση τωρα.

tsouknida είπε...

Ας πω κι εγω κατι.
Απο 19 ετων με την ιδια γυναικα και συμπληρωσαμε 21 χρονια συμβιωσης (συγκατοικηση+γαμος). Γνωριμία κατα τυχη οταν πήγα να δουλεψω σε μια εταιρεία για 2-3 μηνες ετσι ωστε να εξασφαλισω χρηματα για διακοπες.Μαζι με τα χρηματα πηρα και την Φενια και πορευομαστε μεχρι σημερα.Αρα οι γνωσεις μου στο καμακι σταματανε καποια χρονια πισω. Τεσπα στο θεμα μας.
Μολις γυρισα απο τις διακοπες στην Χαλκιδικη και εβλεπα το γνωστο θεαμα που σχολιαζουμε εμεις των 30+. Παρεες αγοριων, παρεες κοριτσιων χτυπωντας καρτα επι 6ωρο στην παραλια και στο bar και δεν ανταλασουν κουβεντα. Παρεες σε club που μενουν εγκλοβιζμενες σε 1,5 τετραγωνικο που δικαιουνται μεσα στον συνοστισμο χωρις να δινουν σημασια (με την εννοια του φλερτ) στο διπλα 1,5 τετραγωνικο που ειναι η γυναικοπαρεα και αντιστροφα. Δεν ξερω τι να πω. Μαλλον πρεπει να υπαρχει ικανοποιηση με την ξεπετα μιας βραδιας που δεν σε βρισκει το επομενο πρωι με καποια σχεση. Μπορει.

Πιπεράτος είπε...

Βρε καλωστον μας!!!
Τωρα ρε συ Λ...κο πλακα μας κανεις???Ηρθες το 2010 να μας πεις τι γινοταν 21 χρονια πριν??!?

Βρε δεν πας στη γυναικουλα σου την ομορφη λεω εγω να μας αφησεις εμας τους ελευθερους να δουμε τι θα γινουμε!?!?
Αντε μην της πω οτι συμετεχεις σε τετοιες συζητησεις και σου σφραγισει το pc...
:))))))))
Παιδια να σας συστησω τον κυριο Αγριοχορτο.
Αυτος ειναι η αιτια που εκανα την καυτερη πιπερια.

Heliotypon είπε...

Ξεκινάμε από την αρχή: Τι σκοπό εξυπηρετεί η ερωτική λειτουργία; Την αναπαραγωγή, δηλαδή τη διαιώνιση του (ανώμαλου αυτού ζωικού) είδους. Γι' αυτό και υπάρχουν τα ερωτικά ένστικτα που μας κάνουν να ποθούμε, να καυλώνουμε και να επιδιώκουμε να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, που, σύμφωνα με τα κριτήρια της φυσικής επιλογής, πρέπει να είναι όμορφο, έξυπνο, κλπ. Αυτά λειτουργούν έτσι στα ζώα, που ξέρουν καλλίτερα, γιατί τα ένστικτά τους είναι ανόθευτα από κοινωνικούς όρους και συμβάσεις. Εμείς όμως, έχουμε κι άλλες παραμέτρους που υπεισέρχονται στην διεργασία της επιλογής (ή μη) συντρόφου. Αν, π.χ. είσαι τέλειος μπατήρης δεν κάνεις την κίνηση να ρίξεις γκόμενα, γιατί ξέρεις ότι δεν έχεις να την κεράσεις ούτε έναν καφέ και το μπατηριλίκι δεν είναι η καλλίτερη προϋπόθεση για μιά σχέση. Στα ζώα δεν ισχύει αυτό, όπως ξέρουμε και η προβατίνα δεκάρα δεν δίνει αν το κριάρι έχει ή δεν έχει περιουσιακά στοιχεία, αλλά μόνο αν έχει δυνατό καυλί νοιάζεται, άντε και μεγάλα κέρατα! Εκτός, λοιπόν από το κριτήριο του υλικού "έχειν", υπάρχουν κι ένα πλήθος άλλα, όπως εμφάνιση, κοινωνική θέση, βίτσια, οικογενειακό περιβάλλον, συνήθειες, μόρφωση, μόδα, εργασία, επιδιώξεις, και άλλα πολλά που σίγουρα μου διαφεύγουν. Οι γυναίκες, π.χ. όσο κι αν γουστάρουν να κάνουν σεξ, σκέφτονται και αν θα έχουν συντροφιά έως και αν θα κάνουν οικογένεια, αφού έτσι τους επιτάσσει η φύση. Οι άντρες, από την άλλη, αν μπορούσαν να πηδήξουν και μετά να την κάνουν με ελαφρά πηδήματάκια, θα ήταν το ιδανικό τους. Απεχθάνονται, γενικώς, τα μπλεξίματα και τις καταστάσεις, εκτός κι αν ερωτευτούν, οπότε μπορούν να φτάσουν και μέχρι σοβαρή σχέση. Η δυσκολία στην δημιουργία σχέσης βασίζεται ακριβώς σ' αυτήν την κυρίαρχη διαφορά. Αν η γυναίκα επεδίωκε την παροδική σχέση, το one night's stand όπως οι άντρες, οι σχέσεις θα ήταν πιο απλές και εύκολες. Με δεδομένες τις διαφορές επιδιώξεων, δυσκολεύουν και οι σχέσεις.

Πείτε τα τώρα με δικά σας λόγια... και την Δευτέρα να φέρετε λυμένες όλες τις ...ερωτικές ασκήσεις! :-)

Tzeni είπε...

Εγώ πάλι έχω μία άλλη οπτική..θεωρώ ότι καταλύτης πάντων ο έρωτας εστί. Όταν είσαι ερωτευμένος τα της εξωτερικής εμφάνισης, αρτιμέλειας , κοινωνικής, μορφωτικής, οικονομικής κτλ στάθμης φαντάζουν ασήμαντα.
Το σύνηθες όμως είναι ότι είσαι ερωτεύσιμος για αυτούς που δεν θα ερωτευόσουν ποτέ και αδιάφορος γι αυτούς που σε ενδιαφέρουν.
Η περίπτωση συγχρονισμού είναι… σπανίζουσα.
Η σπανίζουσα δε, προαναφερθείσα περίπτωση, δεν αποτελεί πανάκεια. Είναι απλώς το έναυσμα για να βρεθούν κοντά δύο άνθρωποι. Το πώς θα προχωρήσουν στο αύριο τους έχει να κάνει με το ποιοι είναι πραγματικά και τι αναζητούν σε αυτή τη ζωή.
Φιλτάτη Αθανασία οι λάθος ή άτυχες σχέσεις είναι κοινός τόπος για όλους τους ανθρώπους. Ήδη κουβαλάς αρκετά στην ψυχή σου, μη τη φορτώνεις με περιττά βάρη.. Για του λόγου το αληθές εστίασε στις αρτιμελείς φίλες σου: πόσες από αυτές είναι στα αλήθεια ευτυχισμένες; Δεν είσαι η εξαίρεση καλή μου…

ΗΩΣ είπε...

Ας μιλήσω κι εγώ λοιπόν σοβαρα, μιας και μου φαίνεται ότι όλοι μας τριγυρίζουμε το θέμα και από την περίμετρο δουλειά δεν γίνεται! Θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό με τον φίλο μου Ηλιότυπο. Οι διαφορές στις σχέσεις ξεκινούν από τις διαφορετικές προσδοκίες. Οι γυναίκες από τη φύση τους θέλουν σταθερότητα- οικογένεια- παιδιά, ανώ οι άντρες από την φύση τους πάλι θέλουν σεξ- καθαρό πουκάμισο- μαγειρεμένο φαγητό- σεξ με άλλες (αν και όποτε μπορούν).
Τί χωριό να κάνεις όταν δεν έχεις τους ίδους στόχους και θέλω; Πού να συμβιβαστείς και τί να αφήσεις;
Δεδομένου ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ανεξάρτητες σήμερα από ότι 1-2 γενιές πριν, σήκωσαν την μυτούλα λίγο ψηλότερα από όσο θα έπρεπε και αρνούνται να "προσφέρουν υπηρεσίες" σε μόνιμη και αποκλειστική βάση αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους (οικογένεια). Δεδομένου ότι το σεξ ανθεί, οι άντρες φοβούνται τη δέσμευση όπως ο διάολος το λιβάνι. Πώς λοιπόν να μην νοσεί ο έρωτας;;

Πιπεράτος είπε...

Heliotypon και οι αντρες επιζητουν την συντροφια.Δεν "πηδανε" ολοι γκομενες ωστε να το λενε στους φιλους τους με επαρση.
Με ελαφρα πηδηματακια την κανεις οταν δεις οτι η συντροφος σου δεν σε ¨γεμιζει¨ψυχικα παρα μονο σεξουαλικα.Συμβαινει και στις γυναικες αυτο σημερα ισως σε πολυ μικροτερο βαθμο.
Υπαρχουν γυναικες που εχουν ηδη παιδια,ειναι 30ρες 40ρες 50ρες,γυναικαρες ολες τους,χωρισμενες,που δεν εχουν τετοιες απαιτησεις απο εναν αντρα.
υπαρχει και αυτη η κατηγορια ανθρωπων.
Δεδομενου οτι τα διαζυγια ανθουν πλεον,ειναι μεγαλο το ποσοστο της κατηγοριας αυτης.
Και σ αυτη την κατηγορια βλεπεις μοναξια.

Το οικονομικο που αναφερεις οντως παιζει μεγαλο ρολο στη συμπεριφορα των ανδρων ειδικα.Καμια φορα λενε(και σωστα) πως αντρας χωρις λεφτα στην τσεπη ισον αντρας χωρις @ρχιδι@.Και οταν εσυ δεν νιωθεις δυνατος,πως να πας στην απεναντι κουκλα να της μιλησεις.Αν εισαι αντρας σοβαρος και σκεπτομενος καλως δεν πας.(και δεν μιλω για εκκατομυρια.)

Πιπεράτος είπε...

Τζενη μεγαλη υποθεση ο συγχρονισμος οντως.
Μπορει να τον παρομοιασει κανεις με αγωνα ποδοσφαιρου,που 22 τυποι τρεχουν για μιαμιση ωρα να βαλουν ενα γκολ.Καποια φορα το βαζουν και καποια αλλη οχι.Για να επελθει ο συγχρονισμος οπως και να χει θελει προσπαθεια.Το να μην προσπαθεις ειναι το κακο.Ειναι κακο να μην ειναι ερωτευσιμη και ετοιμη η ψυχη σου.
Το πως θα εξελιχθει μετα την πρωτη γνωριμια δεν το ξερεις εξ αρχης.
Τα μπλεξιματα που πιθανον να προκυπτουν,αλλοι τα αντεχουν και αλλοι οχι.
Το οτι μπορει να υπαρξουν μπλεξιματα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να αποθαρυνει την οποια προσπαθεια.

Πιπεράτος είπε...

Ηω συμπεραινουμε πως τελικα οι αντρες φταινε για ολα?!
Τι σημαινει ανεξαρτητη γυναικα?
Σημαινει οτι μεχρι στιγμης σε ανεχομουν αντρα λογω του οτι δεν ειχα λεφτα ενω τωρα που εχω οχι?
Θεωρεις δεδομενο πως ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι?Αν καταλαβα λαθος πες μου σε ποια κατηγορια ανδρων αναφερεσαι?
Για την δεσμευση νομιζω μιλησα παραπανω στον heliotypon.

Πιπεράτος είπε...

Αθανασια οπως ακριβως τα λεει η Τζενη ειναι.
Το νου σου καλη μου...

Αθανασία είπε...

Καλέ μουυυυυυυυυ!χαααααααααχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχααααααααααααααααααααααα!όπως κατάλαβες έσκασα στα γέλια,με αυτά που γράφεις για αυτούς στους οποίους επιτρέπεται η..είσοδος στο πολύυυ καλό μπλογκάκι,σου κ σε αυτούς στους οποίους ΔΕΝ επιτρέπεται...χααααααααααααχαχαχα! πολύ ωραίο πάντως,σε μένα πάντως ελπίζω να επιτρέπεται...αυτό το 'σε λέω'το Μακεδονίτικο..άααρε Σαλόνικα!!μιά φορά ήρθα,εκεί πάνω στη ζωή μου κ έμεινα,άφωνη με την ομορφιά αυτής της πόλης...πολύυυ θα΄θελα να ξανάρθω...'Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα,εσυ που βγάζεις τα καλύτερα παιδιά'όντως όμως τα καλύτερα...καλησπέρες καλέ μου...άκου 'σε λέω'...χααααααααααααχαααααααααααχαχαααααααααααααχα!.....

Women in City είπε...

Καλέ μου Πιπεράτε...δύσκολα τα πράγματα στην εποχή μας...
Εμείς οι νέοι έχουμε ήδη πολλά πράγματα που μας προβληματίζουν καθημερινά.Οπως εργασία,λεφτά...Γενικότερα μια σιγούρια είναι αυτο που μας λείπει.
Ετσι,δεν έχουμε την υπομονή να ασχοληθούμε και πολύ με το άλλο φύλλο.Αν δεν μας κάνει δεν το παλεύουμε.Κάτι σαν μια ακόμα σκοτούρα ενα πράμα....
Ε,πάνω σε αυτό πρόσθεσε και τις προηγούμενες απογοητεύσεις που όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει και μας έχουν κάνει πιο ''παρτάκηδες'' και θα βγάλεις το απότελεσμα για το όποιο μιλάς...
Εγώ ένα έχω να πω πάντως,χωρίς καθόλου να θέλω να το παίξω συμβουλάτορας...
Να μην χάνουμε το χαμογελό μας και να ζούμε την κάθε στιγμή (ερωτικη και μη) παραμερίζοντας τις ανασφλάλειες μας...

Φιλάκια πιπεράτα ;)

Πιπεράτος είπε...

Γεια στο στομα σου w.i.c.
Ετσι οπως τα περιγραφεις ειναι.
Στην ερωτηση,"τι κανεις?" Η απαντηση ειναι μονιμως μια."Τρεχω".
Και εχω παρατηρησει πως στις γυναικες ειναι πιο εντονο αυτο το τρεξιμο.
Ειδικα στις γυναικες της πολης.
...Fast food ,fast job, fast love...Αστα...Αμερικανιες παντου.

Βρε κατσε να παρω εγω τα πιπερατα φιλακια σου τωρα που τα βρηκα...Ποτε θα μου ξανατυχει αραγε... :)

Πιπεράτος είπε...

Αθανασια εσβησα κατα λαθος το σχολιο σου.Χιλια συγγνωμη.Δεν γνωριζω αν υπαρχει τροπος να το επανεμφανισω.
Αν το εχεις σε παρακαλω ξαναστειλτο να χαρεις.
Και παλι συγγνωμη.

Heliotypon είπε...

Πιπεράτε, δεν λέω ότι όλοι οι άντρες, ανεξαιρέτως, δεν επιδιώκουν συντροφιά, αλλά αυτό το στοιχείο έχει μικρότερη σημασία από την διαρκή ερωτική εναλλαγή. Την συντροφιά πες πως την έχεις, τελείωσαν οι επιδιώξεις σου; Δες τι γίνεται με τους περισσότερους από μας, που την έχουν τη συντροφιά, έχουν κι άλλα που γουστάρουν (περιποίηση, επικοινωνία, θαλπωρή, οικογένεια) κι όμως καίγονται για άλλα μουνάκια. Και δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που θέλουν να το διαφημίσουν το σπορ, αλλά για γνήσιο ενδιαφέρον για την ευχαρίστηση που τους δίνει. 'Ισως α' αυτή τη φάση να είναι η συντροφιά αυτό που έχεις εσύ ανάγκη, αλλά σκέψου, αν την είχες και με το παραπάνω κι έβλεπες ένα υπέροχο μωρό να σε βλεφαριάζει, αν θα γούσταρες ή όχι να την πάς παρακάτω την ιστορία και να το νοιώσεις γυμνούλι στην αγκαλιά σου...

Αθανασία είπε...

Ε,έχμ με συγχωρείς καλέ μου,αλλά δε το χω :(,ντάξει μωρέ κ γώ το χω πάθει μη κάνεις έτσι,τώρα!μπάααα!! έλα κ κάνει κ ζέστη,κ δε κάνει ένας πιπεράτος σαν εσένα,να ταράζεται...επειδή μπορεί να ανεβάσει επικίνδυνη θερμοκρασία... κατάλαβες??...καλέ μου πιπεράτε?? για ένα σχόλιο,θα σκάσουμε τώρα?? εδώ γίνεται της πτάνας καταστρέφεται ολόκληρη οικονομία.. με ένα σχόλιο θα ασχολούμεθα τώρα??....φιλάκια...

Πιπεράτος είπε...

Ηλιοτυπε μηπως αυτη η κατηγορια που αναφερεις ειναι ανωριμη σεξουαλικα αλλα και ψυχικα?
Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα ειμαι με μια γυναικα που δεν με καλυπτει ερωτικα.Δεν μπορω να απαντησω στο ερωτημα σου διοτι δεν το αντιλαμβανομαι προσωπικα.Η συντροφικοτητα για μενα ισως ειναι κατι αλλο απο το πως το αντιλαμβανεται η νιωθει ο καθενας.

Δεν υπαρχει η περιπτωση να περασει η Μονικα Μπελουτσι η καποια σαν κι αυτη τελος παντων απο διπλα μου και να μην γυρισω να την δω εστω κι αν εχω σχεση με την διδυμη αδερφη της.Ομως οταν νιωθω πληρης με την συντροφο μου σεξουαλικα θα μεινω μονο στο ματι...(Αν μου την πεσει η Μπελουτσι παντως εχω παει με χιλια και μετα θα το πω με καμαρι στο ταιρι μου! :) )

Η κουβεντα που κανουμε εδω,σκοπο εχει να αναλυσει τον λογο που δεν φλερταρουμε η που δεν ολοκληρωνουμε το φλερτ ωστε να μην ειμαστε μονοι.
Το οτι ηδη εχουμε ταιρι,αλλα εχουμε προβληματακια θεωρω πως ειναι μικρο το κακο.Η τα λυνεις η διογκωνονται και χωριζεις.
Η καλοπεραση της μοναξιας μας πιστευω ειναι το κακο.

Chris είπε...

Πόσο δίκιο έχετε για τον εγωισμό! Και πριν μια σχέση και μέσα στη σχέση!

~reflection~ είπε...

Το δήλωσα ευθαρσώς ... είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη πλέον.... δε θέλω σχεσεις.. είμαι κατά του γάμου.... θέλω ελεύθερο πεδίο για να ορίσω τη ζωή μου με τα δικά μου στανταρ... να πραγματοποιήσω όνειρα, ενώ άλλες τρέχουν πίσω από χαριτωμένα παιδάκια..... Θέλω να ορίζω τις στιγμές μου... δε θέλω γκρίνιες.... "πού ήσουν?".. "γιατί άργησες?"....."Δε μαγείρεψες?...".....
Θέλω ελευθερίες ...... ταξίδια... άνεση κινήσεων...... Γιατί όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι με βλέπουν σαν εκκεντρικό τυπάκι?.... σαν άρρωστη που χρειάζεται βοήθεια να απεξαρτηθεί από εμμονές που βλάπτουν την Υγεία?.... Στήνουν συναντήσεις.... στήνουν ενδεχόμενα να συγκρουστώ με τον κύριο Έρωτα.. δε θελω, βρε παιδί μου.. τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσουν?...Γίνεται με το ζόρι παντρεια?...
Και να που τωρα είσαι εσύ απέναντί μου... επίδοξος εραστής της τσιχλόφουσκας!...... Θέλεις μία τσιχλίτσα?.. μασας?... έλα να μασήσουμε μαζί..... πάρε μία.. μην ντρέπεσαι!.... Για να σου στήσανε κι εσενα Τυφλό Ραντεβού... φαντάζομαι ποσο θα σε πρήζουν ολημερίς!........ Ομοιοπαθής?... και ποια είναι η θέση σου για τον έρωτα και το γαμο?... τι ρωταω?..... Το θέμα σηκώνει συζήτηση..... αλλά ποιον θα πείσουμε?.....



Με το Ζόρι?...
λόγω των αόρατων αλυσίδων που μας δένουν από παντου, νιώθω ότι οι νέεοι συνειδητά επιλέγουν το "Ελευθερος κι ωραίος"...


Φιλια πρωτης γνωριμίας...

Πιπεράτος είπε...

Οταν ειναι επιλογη ειναι επιλογη.-

Προβλημα ειναι οταν δεν θελεις να εισαι μονος/η αλλα εισαι.

Ελευθερια πρεπει να νιωθεις και με συντροφο διπλα σου.
Αν αυτο δεν συμβαινει τοτε ειναι αρωστεια και η αρωστες καταστασεις σιγουρα δεν αρεσουν σε κανεναν...

Φιλια κι απο μενα Κακια και καλως ηρθες!

PligomenosAetos είπε...

Για να συνυπαρξουν ερωτικα και όχι μονο δυο ατομα … θα πρεπει να εμπνεει ο ενας τον αλλον. Από την άλλη η εμπνευση με τη σειρα της χρειαζεται ένα αναλογο περιβαλλον αξιων για να μπορεσει να αναδυθει και να δεσει καρπο.
Δυστυχως στην μικροαστικη κοινωνια που γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε όλες οι αξιες εχουν αντικατασταθει από την εξης μια …. τη Ματαιοδοξια.
Αυτό που συμβαινει στην πραγματικοτητα στην ελληνικη κοινωνια ειναι ενας ανηλεης ανταγωνισμος για κοινωνικη προβολη και οικονομικη δυναμη.
Τελευταια τρυπα στη φλογερα του διαβολου και οι σχεσεις μεταξυ των δυο φυλων που κι αυτές διεπονται αν μη τι άλλο από την ιδια αξια …. τη ματαιδοξια.
Ωραιες γυναικες που ψαχνουν να βρουν πρωθυπουργους να παντρευτουν για να προβληθουν στις άλλες γυναικες από τη μια … και ωραιοι αντρες που προσπαθουν να ικανοποιησουν εστω και με ψεματα αυτή την επιθυμια των γυναικων για να προβληθουν με τη σειρα τους κι αυτοι στις άλλες γυναικες. Όλοι και ολες για τις άλλες γυναικες δηλαδη. Και είναι λογικο να συμβαινει κατι τετοιο σημερα μετα την πληρη επικρατηση του φεμινισμου στη δεκαετια του 70 που υποτιμα τον αντρα και του στερει την ιδιοτητα να εμπνεει.
Ο αντρας μπηκε σε δευτερη μοιρα εδώ και χρονια και αυτό φαινεται από τις αποφασεις δικαστηριων σε διαζυγια οπου 100% είναι υπερ των γυναικων.
Σημειωνω επισης ότι το 80% αγωγων διαζυγιου γινεται από γυναικες και εχουμε περιπου 45% διαζυγια ως χωρα.
Οι μισες περιπου Ελληνιδες δηλαδη δηλωνουν απογοητευμενες από το συζυγο γιατι δεν εμπνεονται πλεον.
Αποψη μου είναι ότι οι αντρες δεν εχουν αλλαξει προς το χειροτερο, αντιθετως εχουν γινει πιο συγκαταβατικοι σε σχεση με παλαιοτερες εποχες.
Οι γυναικες είναι αυτές που εχουν γινει πιο απαιτητικες απ’ ότι δειχνουν τα πραγματα και αυτή είναι και η αχιλλειος πτερνα τους.
Εχω ακουσει περιστατικο που καποιος παρουσιαζεται σαν νευροχειρουργος ενώ δεν είναι για να εχει περισσοτερες πιθανοτητες το καμακι του να πιασει κατι και απ’ ότι ξερω το κολπο δουλευει μια χαρα. Άλλη περιπτωση με πιλοτο της Ολυμπιακης ενώ δεν είναι και παει λεγοντας.
Αυτή η παρωδια καποτε θα εχει τελος γιατι θα αποκαλυφθει η αληθεια αλλα ισως αφησει πισω της πληγωμενες καρδιες και ακομα χειροτερα …. διαζυγια και μισος … γιατι όπως λεει και ο ποιητης … το μεγαλυτερο μισος που υπαρχει στη Γη είναι από μια προδομενη αγαπη.
Η σωστη αντιμετωπιση της ερωτικης μας ζωης πρεπει να διεπεται από σοβαροτητα και αληθινες αξιες όπως είναι ο σεβασμος και η εκτιμηση που οδηγουν με ασφαλεια στην αγαπη ετσι ωστε να γινουμε πραγματικα ευτυχισμενοι.
Ο καθενας μας ας αναλαβει τις ευθυνες του !!!

Πιπεράτος είπε...

@ PligomenosAetos

Πολυ πονο διακρινω στο σχολιο σου.

Συμφωνω με τα γραφομμενα σου.
Ανεβηκε στα υψη ο πηχης των απαιτησεων απο τις γυναικες και οι αντρες αναλλωνουν ολες τις δυναμεις τους ωστε να τον περασουν χανοντας ετσι την ουσια της υποστασης τους.
Δεν πρεπει ομως αυτο να αποθαρυνει.
Ο σεβασμος δεν χαθηκε πιστευω αρκει να μην τον ψαχνουμε εκει που δεν υπαρχει...

PligomenosAetos είπε...

Φυσικα και υπαρχει πονος Πιπερατε … αλλοιως δε θα ‘ μουν εδώ να γραφω σχολια, θα ειμουνα σε κανενα κυριλε μπαρ να το παιζω συντονιστης του ΑΝΤ1 ενώ δεν ειμαι και οποιον παρει ο χαρος.
Το θεμα που εθιξες με το αρθρο σου είναι μειζον και εχει απιστευτες προεκτασεις, ειτε κοινωνικες ειτε πολιτικες ειτε οικονομικες ειτε παρτο όπως θελεις.
Πονος … απ’ ότι βλεπω τον αποστρεφεσαι. Και τι είναι καλο …. το «γιουχου», το ελα μωρε δε βαριεσαι ?
Αυτό λεγεται υλισμος για να μη σε κουραζω !!!
Συνεχιζω λεγοντας πως αν οι Ελληνες και οι Ελληνιδες δεν απορριψουν όλα τα σαπια προτυπα που υπηρετησανε τοσα χρονια … τοτε μαλλον θα δουμε μια άλλη Ελλαδα σε λιγα χρονια προερχομενη από μεικτους γαμους Ελληνων ανδρων με αλλοδαπες γυναικες.
Εννοειται ότι αν οι Ελληνες δεν είναι καλοι για τις Ελληνιδες τοτε μαλλον κανενας δεν είναι καλος γι’ αυτές.
Και ξερεις γιατι το λεω αυτό, γιατι οι Ελληνιδες δεν κοιτανε χαμηλα … μονο ψηλα κοιτανε.

When Silence Speaks είπε...

ίσως επειδή ανάμεσα στο πόνο και στο τίποτα,οι περισσότεροι φοβούνται και διαλέγουν το τίποτα.....

Πιπεράτος είπε...

W.S.S.

Και ο πονος ενδειξη ζωης ειναι...Το τιποτα μοιαζει πολυ με τον θανατο...
Εγκλημα το να φοβασαι να ζεις

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα ειναι οτι τωρα με την κριση εμας του αντρες μας εχουν ευνουχισει. Τα ποσοστα ειναι τεραστια! Που να πας να μιλησεις? Και τι να πεις? Οτι εισαι ανεργος? Αντε γεια! Ή μηπως να πεις ψεμματα οτι κατι εισαι? Ασε που εχεις και αλλες σκοτουρες στο μυαλο σου. Απ την αλλη οι γυναικες δεν δειχνουν καμια ορεξη να μας ενθαρυνουν στο φλερτ εστω και λιγο, με ενα χαμογελο εστω! Ερευνα εδειξε οτι οι αντρες δεν αντιλαμβανονται τα ερωτικα μνμ των γυναικων. Την ερευνα την εκανε.. γυναικα. Και γιατι δεν λεει οτι οι γυναικες δεν ξερουν ή νομιζουν, οτι εστειλαν μνμ ενω δεν εχουν κανει τιποτα, γιατι φοβουνται μην αποκαλυφθουν οτι γουσταρουν τον αλλον, λες και ειναι εγκλημα. Και τωρα νομιζουν, οτι εχουν πεταξει το μπαλακι στον αλλο, ενω δεν! Λετε να θελει κανενας αντρας να χασει την ευκαιρια για απλο σεξ ή για σχεση με μια ωραια? Αρα πρεπει ο αντρας να βρει το θαρρος να παει να μιλησει σε μια και ενω ειναι ανεργος και ενω δεν εχει καταλαβει τιποτα. Πως? Πας ξυπολητος στα αγκαθια? Και απο την αλλη οι γυναικες προτιμουν να ειναι μονες τους απο το να συμβιβαστουν με εναν απλα, καλο. Το 70 % των γυναικων μονες απο αλλη ερευνα (ουτε καλα καλα σεξ). Παει ο δονητης συννεφο. Γιατι? Για να μην δειξουν οτι γουσταρουν τον αλλον φανερα. Αφου προτιμουνε τον δονητη τους.. με γεια τους! Και καποια μερα που θα ξυπνησουν θα ειναι.. ουπς! 50αρες! Απ την αλλη αν πας να τους την πεσεις με ωραιο τροπο σε λενε πεφτουλα. Οσες θελουν ας το καταλαβουνε αντρες χωρις την προτροπη σας την σημερον ημεραν δεν εχει! Εστω ενα χαμογελο, κατι!!! Οχι γιατι δεν υπαρχουν αντρες να πανε απο μονοι τους, απλα βλεπουν οτι δεν εχουν πια τα προσοντα που ΑΠΑΙΤΕΙ η συγχρονη γυναικα, πολυ ψηλα ο πηχης και οσο πιο ομορφη, τοσο πιο ψηλα. (δουλεια, λεφτα, σπιτια). Αετος χωρις φτερα! Θα ηθελε καμια να ξεκινησει σχεση με εναν ανεργο?? Ποια? Αν ηθελαν μονο σεβασμο, εκτιμηση, αγαπη, τοτε θα τολμουσανε πολλοι αλλα..
Αν θελουν να ξυπνησουν, αν δεν θελουν δεν πειραζει υπαρχουν και οι ξενες. Γνωρισα 2 αμερικανιδες και ηταν τοσο μα τοσο φιλικες, χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι με γουσταραν, απλες, ανοιχτες, χαμογελαστες, πως ΔΕΝ ειναι οι Ελληνιδες? Αυτο! Α ρε ποτε θα παω εξω γιατι εδω.. Καληνυχτα!

Πιπεράτος είπε...

Ανώνυμε φίλε ποιός μπορεί να σου πεί ότι έχεις άδικο...?
Έτσι έχουν τα πράματα λίγο,πολύ...Η χάλια οικονομική κατάσταση είναι μεγάλο αίτιο μοναξιάς.

Τρέλα και θράσος θέλει,και όλα καλά θα μας πάνε.

(Κατα γενική ομολογία,αλλά και δική μου εμπειρία,είναι πως οι "Δυτικές" ξέρουν το παιχνίδι του φλερτ καλύτερα.Είναι πιο ουσιαστικές και η αντρική προσέγγιση βρίσκει θαλπωρή θα λεγα έστω και αν η εξέλιξη είναι αρνητική,όταν είσαι και συ κύριος εννοείται.Αν όμως είσαι "κάγκουρας" την "έβαψες". )

Ανώνυμος είπε...

Γεια χαρα με λενε Δημητρη ειμαι 31 και ειμαι ανεργος, δεν βγαινω τοσο συχνα πλεον αλλα οταν βγαινω, μπορω να πω οτι οι κοπελες παιζουν με τα ματια τουλαχιστον, δηλ ως ενα σημειο υπαρχει ανταποκριση, τωρα πεστε μου εσεις, με τι μουτρα να μιλησεις στην κοπελα?! εγω προσωπικα ντρεπομαι να πω οτι ειμαι ανεργος ακομα και αν ξερω οτι υπαρχει ενδιαφερον, δεν μου παει καλα, το ολο θεμα εμενα μου μοιαζει με γριφο, πολυ θα εκτιμουσα μια αποψη πανω στο θεμα να στε καλα

Πιπεράτος είπε...

Γειά σου Δημήτρη.
Ο κάθε λογικός και περήφανος άντρας,σκέφτεται όπως ακριβώς και συ.
Σαν μεγαλύτερος ,θα σου πω όμως,πως ό άνθρωπος,- και ακόμη περισσότερο ο άντρας - διαμορφώνεται και αξιολογείται στα δύσκολα και όχι στα εύκολα.Και συ ως 30άρης φίλε μου,τελείς ακόμη υπο διαμόρφωση να ξέρεις...(θα με θυμηθεις...)
Βουρ επάνω της αν σ αρέσει, πες της ότι έχει υπέροχο χαμόγελο,και για την ανεργεία της μιλάς μετά...
Τρέλα και θράσος όσο ποτέ,θέλει η περίοδος που ζούμε,αλλιώς δεν τη βγάζουμε καθαρή...
Επιτεθείτε παρακαλώ....Πιπεράτος σπίκινγκ

Ανώνυμος είπε...

Να σαι καλα φιλε μου, συμφωνω και γω, τρελλα χρειαζεται αλλιως δεν την βγαζουμε καθαρη, οσο αφορα τις γυναικες, εγω ειμαι ποιο μετριοπαθης, σιγουρα παιζουν και οι περιπτωσεις που εχουν αναφερει και οι προηγουμενοι, αλλα ενταξει μην κολλαμε, αν δεν καθεται η μια περιπτωση ας παμε παρακατω, δηλ τι να πουν και οι ανθρωποι που μενουν επαρχια και σιγουρα δεν εχουν πολλες επιλογες, εμεις που μενουμε Αθηνα δεν θα πρεπε να χουμε παραπονο απο τις γυναικες, πιστευω η κατασταση που ειναι πραγματικα ασχημη ειναι αλλη και δεν αφορα τις γυναικες, αλλα επηρεαζει τη σχεση μας με τις γυναικες, και την δικη μας ψυχολογια