ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ....

Βαλτε να πανε!
Παρακαλω!για περαστε!Για περαστε!
Εδω ο παπας εκει ο παπας που ειναι ο παπας?
Για περαστε παρακαλω

!Πολλα βαζετε πολλα παιρνετε!Λιγα βαζετε λιγα παιρνετε!
Για περαστε!!!....Στο βαθος φρουτακια!



Παταξη του τζογου...Δυσκολο να επιτευχθει δεν το συζητω.Ομως οταν καποια καταστροφικη συνηθεια δεν μπορει να παταχθει,το λογικο ειναι να την νομιμοποιησεις?(...Ασε που στην ουσια νομιμα ειναι και τωρα...Συμφωνια κυριων επικρατει μεταξυ κρατους-αστυνομιας και λαμογιων.Θα σε πιανουμε μια στις τοσες,θα παιρνουμε την εφορια σε μορφη προστιμου και τελειωσε το θεμα...Εσυ λαμογιο το μονο που εχεις να κανεις ειναι να μαζευεις το χρημα απο τα μοσχαρια...)
Πληρωναμε προστιμο λεει λογω του οτι τα εχουμε απαγορευμενα...Οι ευρωπαιοι νομιζουν οτι εχουν να κανουν με γερμανους?Δεν ξερουν οτι οι ελληνες ειναι επιρεπεις στον τζογο....Ιστοριες και ιστοριες μπορω να γραψω...Θα καταστραφει κοσμος και κοσμακης και μαλιστα νομιμα.
50 χιλιαδες φρουτακια θα εγκατασταθουν σε ολη την Ελλαδα....Νομιμα.Ποιος λεει πως δεν θα χει και 1 εκ. παρανομα?Πως θα το αστυνομευσουν αυτο?Με μεγαλα προστιμα και τιμωριες?Ας το κανουν και τωρα αν ειναι!Μας δουλευουν?
Αλλα βλεπεις...Η Ευρωπη....Δεν μας αφηνει η Ευρωπη!Εμεις θελουμε να σε προστατεψουμε λατρευτε και πολυαγαπημενε ελληνα αλλα δεν μας αφηνει η Ευρωπη...Αχ αυτη η Ευρωπη...!
Η Ευρωπη δεν μας επιτρεπει να απελασουμε λαθρομεταναστες,η Ευρωπη μας υποχρεωνει να πουλησουμε ΔΕΚΟ,η Ευρωπη λεει να κοψουμε μισθους συνταξεις,Η Ευρωπη λεει να αυξησουμε τιμολογια της Δ.Ε.Η....
Ε αι στο διαολο ρε Ευρωπη!Μας τα πρηξες!Μη εκεινο μη το αλλο...Ε μα πια...Φιλοι ειστε εσεις η κακιες πεθερες?!

Αλλα καλα μας κανουν!Βρισκουν και τα κανουν!Βρηκαν Κωστακηδες και Γιωργακηδες και θα μας αλλαξουν τα φωτα.
Να μας υποχρεωσουν να κανουμε κανενα εργοστασιο να δουλεψει ο κοσμος που μας εχουν φαει τα σωθικα οι εισαγωγες ουτε λογος..
Παντα συμβαινει να "πεφτει" ο κοσμος σε τζογο ναρκωτικα και πορνεια οταν ειναι σε αδιεξοδο.Ο κοινωνικος θανατος ειναι ο χειροτερος αλλωστε..Παιχνιδι του μυαλου των "τελειωμενων" ανθρωπων ειναι και το ξερουν καλα οιλοι αυτοι που κουμανταρουν τον κοσμακη.Ετσι κουμανταρεται ο κοσμακης....Με ναρκωτικα του σωματος και του μυαλου...
Ελληνικο κρατος δεν υπαρχει πια.Τζαμπα και βερεσε πληρωνουμε βουλευτες και υπουργους.Δεν κανουν αυτοι πλεον κουμαντο.

Καποτε ενας τουρκος συγγραφεας αγανακτισμενος,ειχε πει το εξης καταπληκτικο..."Μα τι θελουν οι ευρωπαιοι για να μας δεχτουν στην Ε.Ε.?Πρεπει να γινουμε gay για να μπουμε?!"
Ναι ρε τουρκαλα gay θα γινεις και μετα θα μπεις...Στην ευρωπη αλλωστε πρεπει να ειμαστε ολοι ιδιοι...Στο κατω κατω δεν ειναι και τιποτε τραγικο τουρκαλα...Σαν να χεζεις προς τα μεσα ειναι αγορι μου που λεει και ο Τζιμης Πανουσης...

Καμια φορα ομως χρησιμοποιουν και βαζελινη τουλαχιστον....Στην περιπτωση μας,η βαζελινη ειναι το καλοκαιρι...Νταλα καλοκαιρι θα περασει το νομοσχεδιο για τα φρουτακια...Δεν θα καταλαβεις τιποτα γλυκιε μου ελληνακο...γλυκα γλυκα και απαλα θα γινουν ολα......Ελα...Στησου...

Πιπερατος
----------------------------------------------------------------------------------------------
.....δεκαπενταύγουστου επέλεξε – ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ – το κυβερνητικό επιτελείο για να θέσει σε δημόσια διαβούλευση τα κρισιμότερα για την ελληνική κοινωνία νομοσχέδια, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό για την αγορά τυχερών παιχνιδιών.


Είναι σαφές ότι όσο οι Έλληνες ξεκουράζονται, η τύχη ή... η ατυχία τους θα «δουλεύει» καθώς χωρίς αντιδράσεις θα περάσει το περιβόητο νομοσχέδιο για τα φρουτάκια.

Την ίδια περίοδο ο Κόκκαλης και οι κυβερνητικοί και ΟΠΑΠικοί φίλοι του θα γιορτάζουν την επιτυχία της μεγάλης κερδοφόρας επιχείρησης που τους περιμένει. Γιατί για ακόμη μια φορά, ο ΟΠΑΠ με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας του με την Intralot, με απευθείας ανάθεση, μιας που θα ήταν κρίμα να διαφύγουν τα κέρδη προς άλλες κατευθύνσεις τώρα που η κυβέρνηση για χάρη τους θα επεκτείνει την αγορά τυχερών παιχνιδιών. O Κόκκαλης με τη συμφωνία αυτή με τον ΟΠΑΠ θα απολαμβάνει, εκτός των άλλων, και ποσοστό 8% επί του τζίρου των νέων παιχνιδιών που θα εγκατασταθούν.

 
Πηγη    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_9557.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XA XA XA XA
δεν ειναι ψεματα οτι γιναμε gay στην τελικη.Οτι θελουν κανουν οι ξενοι...ΔΑΚΤΥΛΟΙ τον κωλο μας!!!!

Πιπεράτος είπε...

Κι οσο δεν διαμαρτυρομαστε θα λενε οτι μας αρεσει κιολας! :)