ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ...ΟΕΟ?!

Ελληνικο κρατος το σωτηριο ετος 2010...

Λες να ειναι και αυτος εκει στο λιμεναρχειο Πρεβεζας?
Ποσοι και ποσοι ελληνες δεν εχουμε ταλαιπωρηθει απο το ελληνικο δημοσιο?Ολοι!
Σε υπηρεσιες,σε νοσοκομεια,και στη δαιδαλωδη νομοθεσια και γραφειοκρατια μας...
Ειχαμε ως δεδομενο ομως οτι στη δημοσια ταξη, επικρατουσε μια...ταξη...

Καλουσες αστυνομια και πυροσβεστικη και εβρισκες καποιον να αναφερεις οτι ηθελες να αναφερεις τελος παντων.
Οπως φαινεται ομως το χασαμε κι αυτο το δεδομενο πατριωτη...
Παρακατω διαβαστε μια αναφορα καποιου λουομενου που καλεσε..η μαλον προσπαθησε να καλεσει το λιμενικο!
Να γελασεις η να κλαψεις?Ευτυχως παντως που δεν κλαψαμε καποιο θυμα...


Πιπερατος


--------------------------------------------------------------
Λοιπόν αυτό που θα σας εξιστορήσω είναι όντως τρο-μα-κτικό!

22/08/10 παραλία Βράχος Πρεβέζης ,
Καθόμαστε στην παραλία όπου ξαφνικά εμφανίζεται ένα πολυεστερικό σκάφος με Γερμανική σημαία,
με 5-6 άτομα και αρχίζει να κάνει βόλτες στην εσωτερική πλευρά της σημαδούρας που είναι για τους λουόμενους πολύ κοντά στην ακτή με κίνδυνο φυσικά να τραυματίσει κάποιον. Αποφασίζω να καλέσω το λιμεναρχείο Πρέβεζας για να καταγγείλω το περιστατικό. Μετά από 2-3 προσπάθειες και χωρίς να σηκώνει κάποιος το τηλέφωνο(λες και έπαιρνα τη θεία μου στο χωριό και ήταν στα πρόβατα) αναγκάζομαι να καλέσω στο λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας (αυτοί απάντησαν αμέσως). Αφού εξηγώ τι έχει συμβεί μου λένε να αφήσω τα στοιχεία μου και το τηλ. για να επικοινωνήσει ο αξιωματικός υπηρεσίας μαζί μου ώστε να του πω περισσότερες λεπτομέρειες .
Μετά από αρκετή ώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μου, ξανακαλώ λοιπόν το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας και μου λένε ότι έχουν επικοινωνήσει με τον αξιωματικό υπηρεσίας ο οποίος τους είπε να ξανακαλέσω την Πρέβεζα και αν δεν το σηκώνουν να καλέσω στο λιμεναρχείο Πειραιά!!!!!
Αφού καλώ τελικά στο λιμεναρχείο Πειραιά!!!!! Και τους εξηγώ για ποιον λόγο τους καλώ η απάντηση που πήρα ήταν, “πλάκα μας κάνεις” αφού λοιπόν γελάσανε και αυτοί μαζί μου στη συνέχεια μου δώσανε να καλέσω το τηλ. άμεσης δράσης του λιμενικού (108).
Καλώ που λέτε τον αριθμό αυτό και αυτός που το σηκώνει είναι (μαντέψτε ποιος – σιγά να μην το βρείτε) ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΊΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!!!!!!!!! Εγώ φυσικά βρίσκομαι στην Πρέβεζα και όπως είναι φυσικό ούτε αυτοί μπορούνε να μου βρούνε κάποια λύση(αυτοί δε γέλασαν συγκρατήθηκαν!!!) .
Παρακαλώ λοιπόν αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για το ποιόν πρέπει να καλέσει κάποιος για ένα σοβαρό περιστατικό στη θάλασσα εκτός από το λιμεναρχείο ας μου απαντήσει .

Υ.Γ. Αν είχε όντως χτυπήσει κάποιον τι θα γινόταν? Με ποιόν τρόπο θα επέμβαινε η υπεύθυνη αρχή? Που βρίσκεται η πρόληψη?

Α! Και επώνυμα Χρ. Χρήστος

Πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_7641.html


3 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλέ μου...ε,αυτό κ αν είναι παράλογο!!άκου στο Λιμεναρχείο Πειραια!!!!!!!!!!καλά μη σκάς γενικά υπάρχει,αυτό το χάλι με τις δημόσιες,υπηρεσίες στην Ελλάδα...δε ξέρω εάν,ε άν υπάρχει άλλη χώρα στην Ευρώπη εκτός από την Ελλαδίτσα που να γίνεταια αυτό το χάλι,να υπάρχει αυτή η ανοργανωσιά,αυτό το μπάχαλο....γενικά...ρώτα κ μένα να σου πώ τι έχω,τραβήξει στα ελληνικά νοσοκομεία,επειδή γυρίζω στα νοσοκομεία από μωρό,παιδί επειδή γεννήθηκα με μιά πολύυυ σπάνια αναπηρία κ χω κ άλλα,προβλήματα υγείας οργανικά που χρειάζονται κάποιες φορές,άμεση ιατρική παρέμβαση....άστα άμα σου πώ τ ί έχουν δεί τα ματάκια,μου στα νοσοκομεία κ τ ί έχω τραβήξει εγώ η ίδια από τους ηλίθιους,ανάλγητους,μαλάκες,στιγνούς επαγγελματίες έλληνες γιατρούς θα πάθεις πλάκα...εάν ψάξεις στο μπλογκάκι μου θα βρείς μερικά ποστάκια που έχω,για τους γιατρούς...ούυυφ!καλέ μου αυτό το χάλι υπάρχει δεκαετίες ολόκληρες τώρα κ κανείς δε κάνει κάτι,να το εξαλείψει από τις εκάστοτε κυβερνήσεις που έχουν,κάτσει κατά καιρούς στον πρωθυπουργικό θώκο...κ ούτε κ θα κάνουν όπως δείχνει....ποτέ...πάντως έχεις χίλια δίκια..όλα τα δίκια του κόσμου έχεις στο λέω εγώ,που τα τράβηξα,τα τραβώ κ θα τα τραβώ σε όοολη μου τη ζωή..καλημέρες....

Katerina είπε...

καλά..... δεν ντρέπεσαι???
γιατί ενοχλείς τον κόσμο μεσημεριάτικα???
Ούτε να κοιμηθούνε με την ησυχία τους πια δεν μπορούνε?? τςςςςςςς

Πιπεράτος είπε...

Και γω αυτο σκεφτηκα μολις το διαβασα.
Επειδη εσυ δηλαδη πηγες για μπανιο ρε φιλε και σε βαρεσε ο ηλιος,θα μας πρηζεις επειδη λεει καποιος περασε τις σημαδουρες και αλλα τετοια διαφορα...?
Ποσο κωλοπαιδα μπορει να ειναι καποιοι παραθεριστες καμια φορα...
Προτεινω να του κατασχεσουν το κινητο τηλεφωνο αμεσως...