ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ..(ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ...)

Τελικα αυτοι οι αγγλοι το μονο που μπορουν να κανουν σωστα ειναι να καταχρεωνουν ελληνες...
Ουτε να πηδηξουν δεν μπορουν σωστα...Σπαζουν χερια...πονανε λεει τα γονατα τους...Παθαινουν διαστρεματα...Δε μπορουν να πανε την αλλη μερα στη δουλεια...γκρεμιζουν τοιχους...χανουν χρηματα...Τσ τσ...Αφηστε το ρε παιδια μην ταλαιπωρειστε...Δεν ειναι για σας αυτα τα πραματα...
Το σπορ αυτο θελει μεσογειο τελικα...Θελει ελληναρες...Αγγλιδες,well come in Greece... "ΕΛΛΑΣ...ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ"
----------------------------------

Σεξ, ψέμματα και ατυχήματα


Το ένα τρίτο των Βρετανών, υποφέρει σιωπηρά από τραυματισμούς στη διάρεια του σεξ. Διστάζουν να πάνε στον γιατρό, λόγω... ντροπής
Χιλιάδες Βρετανοί υποφέρουν σιωπηρά  εξαιτίας τραυματισμών κατά τη διάρκεια του σεξ. Σύμφωνα με έρευνα περίπου το ένα τρίτο των ενηλίκων της Βρετανίας, υποφέρουν από πόνους, πιασίματα και διαστρέμματα είτε κατά τη διάρκεια του σεξ είτε μετά.
Οι μυαλγίες αναφέρθηκαν σαν τη πιο συχνή ενόχληση, ενώ μετά ακολουθούν οι πόνοι της μέσης, τα "καψίματα" λόγω της τριβής στο χαλί και πόνοι στα γόνατα και στους αγκώνες.
Μάλιστα το 40% των Βρετανών συνειδητοποίησαν ότι έχουν σακατευτεί το επόμενο πρωί καθώς την ώρα του αχαλίνωτου πάθους δεν καταλάβαιναν πόνο, ενώ ένα 5% αναγκάστηκε να πάρει αναρρωτική άδεια από τη δουλειά!
Ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα 3% που δήλωσε ότι έσπασε χέρι ή πόδι ενώ πολλοί υπέφεραν από μώλωπες και στραμπουλήγματα.
Περιέργως το πιο επικίνδυνο μέρος για κάνεις σεξ είναι ο καναπές κυρίως λόγω των πιάτων και ποτηριών στο τραπέζι μετά το ρομαντικό δείπνο, ενώ  στη δεύτερη θέση είναι οι σκάλες και μετά το αυτοκίνητο και το ντους.
Ένας στους δέκα απάντησε πως είτε ο ίδιος είτε ο σύντροφός του έχει πέσει από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ ένας στους 50 έπεσε από το πλυντήριο!
Μεταξύ άλλων η έρευνα αποκάλυψε ότι εκτός από τον κίνδυνο τραυματισμού το σεξ μπορεί να καταστρέψει το σπίτι καθώς  πολλοί ερωτηθέντες δήλωσαν ότι κατά λάθος άνοιξαν τρύπα στον τοίχο ή έσπασαν ντουλάπια και πόρτα.
Τέλος, τέσσερις στους  δέκα ισχυρίστηκαν ότι έσπασαν αντικείμενα του σπιτιού από το πάθος τους ενώ η μέση αξία αυτών έφτασε τις 153 λίρες.


Πηγη  http://news247.gr/health/sex/seks_psemmata_kai_atyxhmata.147525.html

...ΑΓΓΛΟΣ ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΑΤΑΙΑ...




...ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΗΝΥΓΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...



Ακομη και με αντισταση καταφερε και τον εριξε...Βρε αμα θελουμε εμεις θαυματα κανουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: