ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK...?!

Υποπτο...Ακομη και το facebook μας πολεμα?Βρηκαμε και μεις 2-3 υποστηρικτες και μας τους διωχνουν?!Αρχισανε τα..."συγγνωμη λαθος" αλα γιουγκοσλαβια...Πω πω...δεν σωνωμαστε με τιποτε μου φαινεταιο Οξω ορνια...

Το Facebook κάνει λογοκρισία σε group για το ελληνικό χρέος;Οι λογαριασμοί των διαχειριστών ενός group που αποδοκίμαζε τα μέτρα του ΔΝΤ για την Ελλάδα εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς.

Οι δύο διαχειριστές του group με τίτλο "Δεν μπορούν να πληρώσουν ε τότε ας μην πληρώσουν – αλληλεγγύη στους Έλληνες πολίτες" (Can's pay won't pay something solidarity with the poeple of Greece), Andrew Burgin και Clare Solomon είδαν τα προφίλ τους να εξαφανίζονται.

Το συγκεκριμένο group υποστήριξης δημιουργήθηκε πριν από μία εβδομάδα κι είχε φτάσει ήδη στα 15.000 μέλη. Το περιεχόμεό του αφορούσε την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, το σχέδιο διάσωσης καθώς και τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα των διαδηλώσεων.


"Είμαι σοκαρισμένη που οι λογαριασμοί μας εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα, ενώ ήδη ο τρίτος διαχειριστής αναζητά και αυτός τον λογαριασμό του", δήλωσε η Solomon που μετρά πάνω από 2.000 φίλους.

Μάλιστα, μία νέα ομάδα δημιουργήθηκε  που είχε ως ζητούμενο την επανενεργοποίηση των λογαριασμών των δύο διαχειριστών. Η ομάδα αυτή υποστηρίζε πως η διαγραφή των λογαριασμών είναι αντίθετη με τις δημοκρατικές αρχές που απαιτούν ελευθερία της έκφρασης και του λόγου.


Τα προφίλ ενεργοποίθηκαν και πάλι ως δια μαγείας με την αιτιολογία του τεχνικού σφάλματος

Πηγη  :  http://www.hbnews.gr/permalink/32084.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ