ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΕΛΟΣ...?!

Πανε τα blog μας παιδες...Μυριζομαι απαγορευτικο...Αφου αποφασισαν αυτοι να βαλουν στο"σωστο" δρομο το ιντερνετ,πρεπει να ξεχασετε αυτα που ξερατε.Οπως σε λιγα χρονια θα απαγορευεται να εχεις ντοματιες στον κηπο σου για λογους...υγειηνης ταχα μου ετσι θα μας κοψουν και την φωνη...Για να μην βραχνιασουμε μαλον...

Νομικό καταστατικό για το Ίντερνετ προτείνει η Γαλλία


Τη δημιουργία ενός «διεθνούς νομικού καταστατικού» για το διαδίκτυο πρότεινε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Bernard Kouchner, προκειμένου, όπως είπε, να πάψει το διαδίκτυο να είναι στην υπηρεσία αυταρχικών καθεστώτων ή φανατικών.

Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde», ο Kouchner δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μία διαμάχη ιδεών διεξάγεται μεταξύ των υπερασπιστών ενός παγκόσμιου, ανοιχτού διαδικτύου και εκείνων που θα ήθελαν να μετατρέψουν το διαδίκτυο σε ένα πλήθος κλειστών χώρων στην υπηρεσία ενός καθεστώτος, της προπαγάνδας και του φανατισμού. Στις απολυταρχικές και αυταρχικές χώρες (οι πληροφορίες που μεταδίδονται μέσω) των κινητών τηλεφώνων και του διαδικτύου διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Ταυτόχρονα όμως, ο αριθμός των χωρών που λογοκρίνουν το διαδίκτυο, που το ελέγχουν και που τιμωρούν τους επισκέπτες του για τις απόψεις τους αυξάνεται με ανησυχητικό ρυθμό».

Πηγη  :  http://www.hbnews.gr/permalink/32178.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: