ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOG

Δυστυχως θα βγω αληθινος σε προηγουμενη αναρτηση μου σχετικα με την ελευθερια εκφρασης στο ιντερνετ.Το θεμα αυτο συζητειται και στη βουλη των ελληνων πλεον.Βλεπεις η πολιτικες των ηγετων δεν εχουν καν προκαταρτικα οπως παλαιοτερα ωστε με μια απλη αναγνωση των πραγματων να καταλαβαινεις τι πανε να κανουν.Δεν θελουν να ξυπναει ο κοσμος μα να κοιμαται και να υπομενει.Αν περιμενει καποιος να ενημερωθει απο τα καναλια ειναι γελασμενος.Μονο τα blogs εμειναν να ενημερωνουν τον κοσμο και θελουν να τα φιμωσουν.Παρακατω ο βουλευτης Π.Καμενος το πιστοποιει σαφως πλεον...Ας μην τους αφησουμε...

 Π. Καμμένος: "Σπάστε την ομερτά μέσω των blogs"




 

Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή Π. Καμμένου στον Πεταλωτή που άφησε υπονοούμενα για φίμωση της ελευθερίας των blogs. Δηλώσεις και υπονοούμενα που ταιριάζουν μόνο σε μη-δημοκρατικά πολιτεύματα. Διαβάστε τι δήλωσε ο Καμμένος:

"ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΜΕ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΖΙΕΜΕΝΣ ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΚΤΕΝΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΡΝEIΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ...


ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣHΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ.ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ"

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ

'

Πηγη  http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/blogs.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: